.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Може ли да бъде реалност ...

Добро утро! Тази нощ сънувах най- невероятния сън, който съм сънувал през живота си. Сънувах най- красивото момиче, което съм виждал, но незнам дали наистина съществува или просто е била 1 илюзия, породена от самотата ми откъм женската страна. Ако това момиче съществува и я намеря ще направя всичко за да е с мен. Сигурно ви звучи много тъпо, но просто исках да споделя с някой.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Успех, НО не забравяй, че трябва да я търсиш, а не да чакаш да те открие!

Но как да я намеря или търся.

Гледай "Магистрала 60", там е истината.

Забавен си :Д.

грешен род.

и това, че съм забавна е съвсем отделен въпрос.
    напълно сериозна си бях в отговора.

Ok, извинявам се. Ще го гледам

Почвай да разглеждаш сайтовете за запознанства,пък дано я намериш

Аз пък съм намерил момичето на мечтите си в моя клас.Сънувам я доста често Любовта май е психическо заболяване...

Цитирай Първоначално написано от Mazacha
    Но как да я намеря или търся.
    Ами ще стане, когато най-малко го очакваш, пък е възможно и да си я срещал вече, но просто да сте се разминали или ти да не си я забелязал. Като за начало почни да излизаш малко по често - никога не се знае... може пък да се разминете на улицата!

Това е просто сън, не го взимай на сериозно.Аз също съм сънувала подобен на твоя сън.Момче, за което винаги съм си мечтала, един вид олицетворение на идеалния за мен човек - външност, характер, държание, абе всичко.Беше уникален.Е имам новина - до ден днешен не съм го срещнала, а се бях вманичила, къде ли не го търсих.В сайтове, скайпове и всякакви такива глупости.Както казах, просто сън, нямащ нищо общо с реалноста.

Може и да е реалност .. Успех дано да е !

http://vbox7.com/play:d76d4a57 <-- *Новата песен на Baja* <3

Град
    [На Метри От Земята]
    е късмет тогава
    Просто аз

Град
    Пловдив
    Аз вярвам, че сънят ти може да се превърне реалност. Това, което не ми се вярва обаче, е, че ще откриеш момичето от него в някой сайт за запознанства... но пък кой знае - на такива "места" се намират и доста свестни хора. Хе-хе, не очаквай да я срещнеш скоро - по-вероятно е това да се случи след много време, дори когато вече може би ще си забравил за съня си... И ми се иска да си представя усещането, когато си го припомниш...

Цитирай Първоначално написано от Angelu6ka
    Аз вярвам, че сънят ти може да се превърне реалност. Това, което не ми се вярва обаче, е, че ще откриеш момичето от него в някой сайт за запознанства... но пък кой знае - на такива "места" се намират и доста свестни хора. Хе-хе, не очаквай да я срещнеш скоро - по-вероятно е това да се случи след много време, дори когато вече може би ще си забравил за съня си... И ми се иска да си представя усещането, когато си го припомниш...
    И аз също вярвам, но това чувство не може да си го представиш, трябва да го изживееш. И ми е много кофти защото съм на 16, а още не съм имал приятелка, а имам нужда да обичам и да държа на някой.

Фен Аватара на ilia_92
    Град
    Столиците
    Аз бях си харесал една от автобуса - перфектната външност. На разговор много ме разочарова. Така че ... не се отчайвай.

Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.

...колко гледни точки има всяко от нещата,
    и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си