.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Град
    stz..;p

Не чуствам същото..

Може би ме помните от темата с Момчето А,Б и т.н. ;д както и да е разбрахме се с всички и аз съм с момчето което обичам.. или поне така си мислих. След като всичко утихна.. започнахме всеки ден да сме заедно.. и аз вместо да се влюбвам повече... някак с всеки път чуствам все повече и повече.. не знам как да го опиша... студенина.. Като кажа, че го обичам вече няма онова гъделичкащо чуство.. пак има нещо ама.. не знам .. много по-различно е.. преди седмица две умирах по-него.. всяка секунда.. всяка минута мислех за него.. а сега .. Объркана съм.. знам, че е по-добре да му кажа отколкото да го лъжа.. но.. аз съм сигурна, че той ме обича.. и ще го нараня.. много . как и какво да му кажа? Още имам чуства но не са като преди.. не знам какво да правя.. моля за съвет

п.п.
    Аз съм на 15,, той на 17 .. ако има значение
    Как олеква като проумееш..
    не за тях .. за себе си живееш.. !

"Вината не е в теб, в мен е. Аз съм малка, разглезена и още не съм разбрала какво и кого искам, нито зная смисъла на израза "Обичам те", нищо че ти го казах поне 2 пъти миналата седмица. Хич не ми се щеше да падам от 5-те(или колкото бяха) стола на земята, затова избрах теб, само че ми доскуча и мисля, че е време да те зарежа. Надявам се не се сърдиш и ще си останем приятели."

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    На тази възраст често се случва по мои лични наблюдения.
    Няма я тръпката от това дали ще успееш да го спечелиш , на самата свалка.И след като вече е твой започва да ти омръзва.Може би.
    Опитай да разнообразите малко.Правете повече неща един за друг.Неща , които те забавляват.Не бързай толкова много да говориш с него.Може и да е нещо моментно или да си въобразяваш.Случвало се е.После да няма една повече от темите : как да си го върна ? .

Град
    stz..;p
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    "Вината не е в теб, в мен е. Аз съм малка, разглезена и още не съм разбрала какво и кого искам, нито зная смисъла на израза "Обичам те", нищо че ти го казах поне 2 пъти миналата седмица. Хич не ми се щеше да падам от 5-те(или колкото бяха) стола на земята, затова избрах теб, само че ми доскуча и мисля, че е време да те зарежа. Надявам се не се сърдиш и ще си останем приятели."
    Не е точно така... аз от преди много време бях избрала него.. обичам го, но не като преди... и не искам да го зарежа.. но ..
    Как олеква като проумееш..
    не за тях .. за себе си живееш.. !

Град
    ForSaken city (:
    Наистина е тъпо да го лъжеш... а най-лошото е, че те обича.

Поговорете, но не точно за това.. а че искаш малко разнообразие..
    и може би малко свобода. Или пък просто си дай малко време... ако стане по-лошо .. кажи му. Но не директно `не чуствам нищо, чао.` а по от далече... пак ще го боли, да ама ще е по добре за него....... Дано е само временно. Успех.

Супер фен
    Дайте си малко време, и помисли ,но да останеш сама.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Еми и аз съжалявам, но си мисля същото...

Ох, ами защо просто не си дадеш малка почивка от връзката ви и да видиш какво ще е положението?

Супер фен Аватара на spopi
    Май е било моментно състояние от твоя страна такаче по-добре му кажи и късайте. Момчето не го заслужава така да го лъжеш такаче. Ти сама незнаеш какво искаш.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Типичният пример за това как получаваш нещо и вече не го искаш!
    Не си играй с чувствата му и ако си сигурна, че няма смисъл, просто му кажи. Няма смисъл нещата да се задълбочават.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Типичният пример за това как получаваш нещо и вече не го искаш!
    Не си играй с чувствата му и ако си сигурна, че няма смисъл, просто му кажи. Няма смисъл нещата да се задълбочават.
    Мдааа

Мега фен Аватара на mynichka
    Може би, защото си го искала прекалено много и сега, когато вече сте заедно- не е точно това, което си си предствяла..
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Сигурно ако го оставиш,после ще ти долипсва.. Мисля ,че и аз имах едно такова ,,гадже"

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Град
    ™Bitch Town
    В момента и аз съм така...сигурно защото като вече го имаш не е интересно ддз...ако искаш го зарежи,но после може и да съжаляваш.
    Ако можех да те върна,щях земята да обърна...всичко на света бих дала,пак да ме прегърнеш ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си