.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Гаджета

Гаджета

Имам проблем

Значи винаги става едно и също .. Харесвам си едно момче то също мен започваме да си говорим и всичко и когато ми каже че ме харесва аз започвам да се дърпам

Незнам какво ми става някой може ли да го обясни .. ?

Обичам те !

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Чакай , чакай , да видя правилно ли разбрах..
    Харесваш някого , но след като вече ти покаже , че и той те харесва не искаш да си с него..Ъъъъ , на колко си ? Първо. И второ мисля че просто си падаш по тръпката докато не е твой още и след това губиш желанието.
    Или си прекалено нерешителна и се притесняваш да тръгнеш с някого , за да не се преебат нещата ? Имала ли си сериозна връзка досега ?

Цитирай Първоначално написано от iveetyy
    Чакай , чакай , да видя правилно ли разбрах..
    Харесваш някого , но след като вече ти покаже , че и той те харесва не искаш да си с него..Ъъъъ , на колко си ? Първо. И второ мисля че просто си падаш по тръпката докато не е твой още и след това губиш желанието.
    Или си прекалено нерешителна и се притесняваш да тръгнеш с някого , за да не се преебат нещата ? Имала ли си сериозна връзка досега ?
    ами нее

Обичам те !

Супер фен
    Притесняваш се ,това е. Отпусни се.

Ами според мен или си глупава кучка която незнае какво иска от жевота.
    Или си още малка и отново незнаеш какво искаш от живота. И в двата случая проблема е в теб, и ако не го разрешиш може да си останеш стара мома.
    Няма да е никак зле да се промениш, защото човек може да си променя характера докато го гради, а това става до 19-21 години после и да искаш не става
    Така, че мога да ти кажа времето тиктака - тик - так, пожелавам ти успех в начинанието ...........

Цитирай Първоначално написано от mincheto
    Притесняваш се ,това е. Отпусни се.
    Няма да е зле да престанете с тези детски съвети. Притиснявала се била, друк път. Може да се притиснява докато сваля момче, не и ако знае, че вече и е в краката. :P

Re: Гаджета

Цитирай Първоначално написано от silvana95
    Имам проблем

Значи винаги става едно и също .. Харесвам си едно момче то също мен започваме да си говорим и всичко и когато ми каже че ме харесва аз започвам да се дърпам

Ще ти отговоря по следния начин:

"Като те е страх от мечки - не ходиш в гората..." и това е!

П.С. - Може би още не ти е време за това, не си ли се замисляла, щом подсъзнателно се отдръпваш, когато нещата почнат да се задълбочават?!?! Имаш време - живота е пред теб, така че не прибързвай. А й от мен да знаеш, че да кажеш на някой "харесвам те" или "обичам те", не означава автоматично, че това е така!

anonymous708973
    Guest
    Проблемът ти е често срещан - пътят към целта ти е по-интересен от самата цел. Искаш да докажеш на себе си, че можеш и след като си го направила, обектът не ти е интересен. Мисля, че е нормално. Пубертет все пак...

Ще го преодолееш, когато намериш трудно момче, което не ти пада в краката след две седмици или в по-лошия случай - когато бъдеш в ролята на момчето.

Имам проблем

+1 при мен е същото след като знам , че едно нещо вече е мое , то ми става едва ли не скучно , просто защото знам или предполагам , че знам , какво ще се случи

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Имам проблем

Ще ти отговоря по следния начин:

"Като те е страх от мечки - не ходиш в гората..." и това е!

П.С. - Може би още не ти е време за това, не си ли се замисляла, щом подсъзнателно се отдръпваш, когато нещата почнат да се задълбочават?!?! Имаш време - живота е пред теб, така че не прибързвай. А й от мен да знаеш, че да кажеш някой "харесвам те" или "обичам те", не означава автоматично, че това е така!
    Първо как разбра, че още не и време като не знаеш на колко години е. И второ коментара като включва изречението " Проблема ти е често срещан" оправдава тезата ми че си кучка
    Жена с пари е като луд с картечница.....

Цитирай Първоначално написано от Kopu
    Първо как разбра, че още не и време като не знаеш на колко години е. И второ коментара като включва изречението " Проблема ти е често срещан" оправдава тезата ми че си кучка
    Ами интуицията така ми подсказва... :P

Цитирай Първоначално написано от Kopu
    Ами според мен или си глупава кучка която незнае какво иска от жевота.
    Или си още малка и отново незнаеш какво искаш от живота. И в двата случая проблема е в теб, и ако не го разрешиш може да си останеш стара мома.
    Няма да е никак зле да се промениш, защото човек може да си променя характера докато го гради, а това става до 19-21 години после и да искаш не става
    Така, че мога да ти кажа времето тиктака - тик - так, пожелавам ти успех в начинанието ...........
    Егати... Айде по-леко, това, че не е някоя 40-годишна, която знае всичко за връзките и живота.
    по темата: спокойно, и аз бях така, просто не предполагах, че момчето, което харесвам, също ме харесва и това доста ме стряскаше и се отдръпвах. Бъди просто по-смела и се отпусни, спокойно, за всичко си има време, а и целият живот е пред теб.

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    Тъпа си ?
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Или е някакъв вид притеснение, или доста бързо губиш интерес.Не мога да ти помогна.

пп: посети психолог.

Първо как разбра, че още не и време като не знаеш на колко години е.
    Ти случайно погледна ли й ника, или просто обичаш да се изказваш неподготвен?
    И какви бяха тия тъпотии със старата мома и биологичният часовник? Да кажеш, да е жена на 35, без деца и мъж до себе си, ама то става дума за 15-годишно момиче.
    Пълна трагедия.

Авторке, не си открила човек, който истински харесваш и който да те предразполага. Предполагам, че е това.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Първо как разбра, че още не и време като не знаеш на колко години е.
    Ти случайно погледна ли й ника, или просто обичаш да се изказваш неподготвен?
    И какви бяха тия тъпотии със старата мома и биологичният часовник? Да кажеш, да е жена на 35, без деца и мъж до себе си, ама то става дума за 15-годишно момиче.
    Пълна трагедия.

Авторке, не си открила човек, който истински харесваш и който да те предразполага. Предполагам, че е това.
    Ти или неможеш да четеш или неможеш да асимилираш. Казах, че ако не изгради характер до 19-21 години проблема ще продължи и не до 35 а и до 135.
    Жена с пари е като луд с картечница.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си