.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Моля ви отговорете ...

Здравейте Искам да ви задам едно въпросче понеже не съм много сигурна в това и искам мнение .. та въпроса ми е : Като свърши едно момче колко минути след изпразването му има сперма в канала на пениса .. аз до колкото знам е 15 мин.,но така ли е при всички момчета или зависи от възрастта

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    ми аз попринцип между 30мин и 1 час набарвам мазно по гемчето
    GTA Stunting

а ако момчето е свършило и е чакало 15 мин. да речем .. и след това е правил пак секс.. каква е вероятността момичето да забраменее и има ли такава

Ако е без презерватив-много голям
    ако се е изпикал и измил е по-малък...

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Шанса е никакъв ,както и от пред предеякулационна течност е никакъв .Позаинтересувай се и прочети малко статии , не мнения из форуми в повечето случаи на хора дет хабер си нямат(или си мислят че имат) . НЕМОЖЕШ да забременееш от толкова малко количество сперматозоиди по простата причина , че се изисква определено количество сперма за едни доста сложни процеси от които идея си нямаш за кво става въпрос , а това количество в предеякулационната течност не е достатъчно . Ако младия жребец е неопитен давайте с презерватив после ,кат се научи как стават нещата без ,стига да му имаш 100% доверие иначе мн болести мое си докараш .Консултирай се с генеколог , сексолог и къвто още се сетиш с тапия по медицина да ти обясни . Тва им е работата не ядат малки момиченца

Re: Моля ви отговорете ...

Цитирай Първоначално написано от vannsy
    Здравейте Искам да ви задам едно въпросче понеже не съм много сигурна в това и искам мнение .. та въпроса ми е : Като свърши едно момче колко минути след изпразването му има сперма в канала на пениса .. аз до колкото знам е 15 мин.,но така ли е при всички момчета или зависи от възрастта
    Зависи, дали скоро е викал водопроводчик да му отпуши тръбата, ти не можеш да сложиш 4 цола тръба в друга 3.5 цолова, знаеш ли колко кълчища ще ти трябват ?

Цитирай Първоначално написано от NoMoney
    Зависи, дали скоро е викал водопроводчик да му отпуши тръбата, ти не можеш да сложиш 4 цола тръба в друга 3.5 цолова, знаеш ли колко кълчища ще ти трябват ?

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Няма времетраене определено, докато не се изпикае винаги има по каналчето сперма.
    Да, има вероятност ако е без презерватив да си забременяла, макар и мноого малък

излишна паника е това.Няма шанс и не си трови нервите излишно.То ако така ставаше да съм забременяла отдавна.Има хора с години са опитват и не става.Успокой се.
    sleda ot lubovta

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Няма времетраене определено, докато не се изпикае винаги има по каналчето сперма.
    Да, има вероятност ако е без презерватив да си забременяла, макар и мноого малък
    Напълно съгласен
    Schhh! Hear the silence...

благодаря за отговорите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си