.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rot
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Ок. Кажи, че не ти е ясно.

парохиален - неактивен политически, незаинтересован политически, писнало му от политика (на нормален език);

кворум - нужен брой гласове; за референдум поне 50% от населението;

Трябва да е повече от икономически съюз.
    Речника ми не е по-беден от твоя, по-скоро иронизирах използването ти на една и съща фраза 2 пъти, все едно първия не я прочетох и асимилирах. Явно нямаш усет за тези неща.

Лесно е да се каже "трябва". Ограничен ли си, какво? Или ти е удобно да четеш определенията в учебниците заедно с всичките им украшения и не виждаш съвсем простата истина?

Едното единствено нещо свързващо държавите от ЕС са парите. Замисли се за смисъла на ЕС, замисли се кога е създаден, в кой исторически период, от кои страни, против какво и за какво е.

Тръгнал си да ми говориш за християнство - пълни и абсолютни глупости. На капитализма никога не му е пукало нито за религия, нито за етноси, а пък когато възникне друга популярна идеология - тогава става опасно, но такава ситуация в момента няма. Надали скоро ще има, но това е друга тема.

Целта обаче е постигната и има замаени хора. Религия...
    Тръгнал елементарният да ми говоеи за ограниченост. Ест, че ще повторя нещо 2 пъти, като от веднъж не схващаш. Сигурен съм, че знаеше какво значи парохиален, ама от гуугъл нали?

А на това за християнството, ЕС, парите и капитализма мога само да му се изсмея на глас.

Не от гугъл момченце, просто не си намерил кой да заливаш с нечути и не знайни термини.
    Дискусията ни, уви, затъна. Пък и доста се отклонихме от темата.

Поздрави!

Подкрепи и мен ръката,
    та кога въстане робът,
    в редовете на борбата
    да си найда и аз гробът..!

Тая подписка си е чист популизъм от страна на една партия,която едвам съществува - ВМРО с председател бивш комунист,агент на ДС с помощта на СКАТ.Видяхме Валерчо Симеонов,Касабов и всички други "националисти" какво струват.Карат си скъпите джипове и се правят че "мислят" за народа.

Бе... не знам... бих казал "НЕ" само щото ми е жал за Австрия, Германия, Холандия, че и другите държави То тука сме си я вече втасали
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Все ми е тая

мамка му... бяха на 5м от мене като се събираха подписките ама викам ай на връщане.. и тъй не стана
    а пък кокото до това Турция никога няма да стане членка... както беше написал някой по-горе просто никой не иска мюсюлмани с ЕС..

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    аз съм против влизането и в ЕС и си имам причина

но нека чуя вашата причина да мислите като мен

и най-вече пича от ВМРО да си каже причините
    ОДИН!!!

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    Бе... не знам... бих казал "НЕ" само щото ми е жал за Австрия, Германия, Холандия, че и другите държави То тука сме си я вече втасали

Опасявам се, че Турция ще е прекалено голям "товар" за Германия..

То и без това там вече бъка от работещи турци..
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си