- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как минава един ваш ден от ваканцията?
Спане до късно, стоене на компа, разходка ... отвратително. Ще трябва да поработя над графика си.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Денят ми преминава в спане от 8 сутринта до 5-6 следобед. След това през нощта или съм някъде навън с приятели или гледам някви филми на компютъра.
ставам към 9-10,ходя на плаж,обядване,спане,вънка с приятеля ми,с компанийката после,до към 8-9,вечеря,комп до към 1.. и това общо взето всеки ден![]()
амии зависи от времето настроението ми и тн.. ама най-често ::
1.ставам към 13-14
2.миия лице зъби а у
3.обядвам (моя закуска)
4.сядам на компа
5.излизам..шлая се до към 22-23![]()
6.прибирам сее.. вечерям
7.къпя се
8.на компа![]()
9.съннн![]()
Ставам в 7
Отивам на тренировка
Прибирам се и ям
Стоя вкъщи до към 5.30-6
След това или излизам с някой или отново на тренировка и така всеки ден :д
Много,много,много тъпо...бях на море по-рано и сега съм си в Сф,а всички фр сега заминаха по морета,баби,дядовци али бали.Иначе ставам към 9,закусвам после цикля малко на компа и ми писва,взимам топката и отивам да потичам малко,привечер излизаме и 12 у кревата![]()
ставам към 7-8 тренировка на залата прибирам се за обяд, почивам си може да почета нещо към 4 втора трен на басейна и после може навън на разходка малко
доста монотонно.
I вариант: ставам 11-12, къпя се, комп/тв, към 3 излизам и се прибирам към 9, 9:30, комп/тв, към 1 лягам
II вариант: ставам 11-12, къпя се, комп/тв, излизам към 2, прибирам се към 4-5, комп/тв и към 1 лягам
III вариант ако няма с кого да излизам: ставам 11-12, къпя се, комп/тв, оправям нещо из стаята, гледам някой филм на компа, към 4-5 илизам да се поразходя и към 7, 7:30 се връщам и пак малко комп/тв
--добре, че заминавам скоро--
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Първи вариант
11-12 ставане след тва хапвам нещо
14-16 на компа
16-20 навънка и като се прибера пак хапвам нещо
20-(1-2) на компа
Втори вариант (тва е когато съм на море, а тази година е нещо много често)
9 ставане и хапване
10-13 плаж
14-15 компа
15-19 плаж
21-1 на компа
Ставам сутрин закусвам после се разбирам с приятели какво ще правим през деня дали ще се разкарваме някъде просто ей така безцелно и ще си говорим или пък ще се разберем да ходим на планина или пък на басейни.![]()
Срещата на два характера е като взаимодействието между две химически вещества: ако има реакция и двете се трансформират.
Спя --> PC --> Ям --> PC --> Футбол (вечер) --> Ям ---> PC --> Спя...
ставам към обяд сядам на компа
като ми омръзне излизам малко да се разходя
срещам някой прайм разни работи
прибирам се пак малко на компа
пак излизам пак срещам някой пак прайм някви работи
пак са прибирам и т.н. и т.н.
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
стаам , мисля си за Нея , после комп до 13:30 излизане през седмицата два дни на бокс , колело телевизор...
Обобщение :
ЕДНООБРАЗИЕ
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Ставам към 9-10 седя на компа почти през целия ден и вечер излизам малко футболче, колело или със квартала се събираме компания.ТЪПОТИЯ![]()
Ми седя си по цял ден в къщи пред компа или гледам филм или си подреждам нещо.Другия вариянт е - излизам с фр прибирам се към 6,7 и на компа вися до вечерта.Или цякл ден тъпея пред тв-то и после цяла нощ филми.
Общо взето ебати тапнята е поняга.
всеки ден е различно ,но повечето пъти :
ставам : 9,30-10 сама се будя
ходя на плаж
къпя се почивам ,малко комп
ходя на пиано
след това актьорско майсторство
прибирам се
ям
комп
лягам към 1-2 ч.
сега е малко скука ,понеже една моя приятелка е в Гърция ,но когато се върне нещата ще се променят
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Събуждам се към 9,30 .
От 11 часа до обяд чета книга.
От 14 часа един час решавам задачи.
Навън , на компа ....
Love is everything!
лягам 6-7 сутрин после спя до 5-6 вечеризлизам и се връщам и пак сядам на комп
нищо не съм учила лоятото![]()
![]()
ставам в 1 до 5-6 на компа приготтвям се отивам да бягам /малко лостове.прибирам се 8:30-9 ям и сядам на компаа
lonely walker... Лицааааааа..
Ами, моят ден минава малко еднообразно в повечето случаи, но явно съм сред най-ранобудните.
Ставане - 6:30-7:00. Оправям се надве-натри, върша си работата в офиса, хващам колелото и отивам на тренировка в 7:30 по плажен волейбол и се връщам към 12. Правя си душ в стил Бетовен, спя до 3-4, излизам до 9-10 някъде. Прибирам се, вечерям, гледам телевизия или гледам някакви простотии на компютъра от замунда и лягам към полунощ или 1-2..
Втори случай - отпускарската. Ставам в 10-11, закуско-обяд следва, докато се оправя, става 1-2, къпя се, спя до 3-4 и излизам до 10. После гледам филми и клипчета от failblog до 2-3 и лягам...
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
пф .. ставам към 8-9 .. ям .. въртя се из нас .. решавам задачи до обед (щото тъй ми казаха да прая) ии после до към 2-3 следобед вися на компа .. от там нататък почвам да се оправям (коса,грим,къпя се а-уу) и излизамм .. към 7-8 се прибирамм . обличам един анцунг .. връзвам косата ии отивам да бягам ..
вечерта към 9-10 се прибирам .. хапвам нещо леко , къпя сее, лягам сии и до 2-3 зяпам телевизия .. тва е ..
![]()
Ставам към 9,оправям се,банските и хавлията и плаж..Прибирам се към 2-3,взимам душ,почивам си,малко на компютъра,към 5 почвам да се оправям излизам ии след това вечерта,ако няа някоя оферта, на компа пак до към 3-4 /скайп,фейса а-у/ ии на другия ден пак
![]()
![]()
![]()
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]
Най-честият летен вариант:
1.Пътувам. Обикалям цялата държава с бащата, всеки ден или през ден сме в различен град, вечерта се прибираме и така.
2.Ставам към 11-12-13 на обед. Стоя на компютъра до следобед, може да прочета нещо,зависи мързеливото ми чувство на колко процента е.Около 1 час си правя домашните фитнес упражнения, вечерям, къпя се, оправям се. Вечерта към 8 до 11-12 излизам, прибирам се и засядам нощна смяна на компютъра до 3-4-5 сутринта, лягам да спя.
3. Ставам към обяд и ставам от компютъра в 3-4-5 сутринта на другия ден.
4. Отивам на плаж с приятели от 11-12 до към 4-5-6 следобед и вечерта си излизаме пак.![]()
През седмицата:
Ставам към 7 - 7.10, оправям се, отивам на работа до 18.00, след като се прибера се къпя, ям, пак се оправям, излизам до към 12, след тва спя
През почивните дни:
Спя до 10-11-12, мързелуване 2-3-4 часа, приготвяне за илизане и така![]()
Тва е с леки промени от време на време