.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 138
    Повече от фен
    Ставам в 9, отивам на тренировка до към 12:30 - 13:00 часа, вися в нас на компа или пред телевизора до към 5-6, после евентуално излизам на някъде до към 8-9, после пак в нас и си лягам.

Ставам в 10:00 Ям, сядам на компа малко, после излизам с приятели или отивам на басейн, прибирам се към 22:00, сядам на компа до към 01:00, после чета някоя книга и към 02:00-03:00 си лягам
    Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪

ставам хапвам нещо сутринта се мотам вкъщи следобяд излизам с бебоо или с приятели /на плаж най-често/ и вечерта на компа ...

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Ставам към 4-5, ям кроасан, стоя малко на компа. След това излизам на вънка, ходим в Кауфланда, направим някоя беля и ни гонят (Един от случайте: Ходим там и се чудим к'во да си вземем. Отиваме към онези течните шоколадчета (Където са в по-дългите кутиики, а не широките), даже повече бият на пудинг, а не на течен шоколад. И там нещо тръгнахме да ги гледаме, накрая една фр. нещо к'во рече да го хване да го вземе и изведнъж като го изтърва, кат' ми падна в краката, на едната и изцапа краката, на мен кецовете ми отидоха на кино и газ да ни няма отиваме в тоалетните на магазина, че там се оправяхме, за да не ни спрат полицаите на входа. Но на другия ден стана още по-зле, няк'ъв шампоан изпуснаха, той се разля и после кат' си тръгвахме ни спряха на входа полицаите След т'ва се прибирам в 9, плюскам и отивам на компа, чатя с една фр и 2-те стоим до 6-7 часа, след т'ва си лягаме и към 17:30 и двете слизаме долу. That's my story.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

при мен е едно и също всеки ден .. а така като гледам и при всички е т'ка... Ставам към 3-4 -> време за лична хигиена -> малко на компа -> към 8 излизам с компанията (бира, водка, дискотека .... яко избухване) -> към 3-4 някой ядосан съсед звънка на куките и компанията се разпада до следващата вечер -> прибирам се и бум в леглото -> и пак всичко отначало ...

Голям фен Аватара на xinfamous
    Ставам към 2-3 наобяд,дремя вкъщи на пц-то докато стане 5 за тренировки.Когато свършат се прибирам към 7 за да се изкъпя и излизам вечер с приятели и цяла вечер правя главата крива , а когато не ми е до нищо и не тренирам си дремя цял ден вкъщи и дъня качаци и играя dota..
    Can It All Be So Simple ?

1. Ставам към 14 ч. някъде
    2. Ям там нещо и гледам малко Тв
    3. Ако не съм закъсняла гледам тела, ако имам SMS или call и излизам с наща компания навън, басейн, bike ала бала
    4. Прибера се кам 8 пак ям и Тв
    5. Глася се там коса тфа онова
    6. Излизам - след като сме се уговорили преди тфа къде и кога
    7. Вземам дъвки, пари, тела и ключ и газ навън
    8. Прибирам се към 2 ч. сядам на компа, вися тука малко като се има на предвид, че чета тука от 12 годишна, а пак сега се регнах
    9. Лягам към 5 или 6 през тфа време music in the bed
    И тка, а пък понякога си ходя на вилата или у дома мързелувам с някой филм и ткаааа !!!~_

Мега фен Аватара на FuckedUp
    ЕСтавам всяка сутрин към 9 ч., приготвям се за тренировки, прибирам се към 12 ч., къпя се(задължително) ,хапвам, излизам с приятели да си разказваме глупости(същите с които ходя на тренировки),прибирам се,хапвам,сядам на компютъра и лягам

Different day, same shit
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

До сега почти всеки един ден от ваканцията ми е протекъл по различен начин
    риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил

Град
    Lyon
    почти винаги с приятели навън..понякога и вкъщи седя и релаксирам като гледам филми или чета или рисувам.. моите си работи .. : )
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

ставам към 10-11, сядам на компа до 14-15 после се приготвям да излизам някъде и излизам прибирам се към 19-20-21 и пак на компа и тв-то :P
    There is a princess in every girl

Голям фен Аватара на purple00
    Ставам към 10-11>закусвам нещо>на компа>излизам към 1-2> Прибирам се към 8>ям>компа>тв>лягам към 1

Град
    Bulgaria
    Свиросвам се по цел ден и прайм кво си искам

Град
    София
    Ми преди 24 август беше секи ден различно,са Ставам 10-11 Стоя до 14-15 на компа после,ако е хубаво времето скитам някъде 4-5 часа върнем се и па на компа

Повече от фен Аватара на Harmonyy
    Спя до 10-11.Пия кафе и сядам на псто.Цял ден гледам филми,слушам музика,пиша си с пр , чета книжки.Като дойде 6 7 започвам да се оправям и излизам до към 11 ..После пак сядам на пс и така докъто не ми се доспи.. всеки ден едно и също и ще се побъркам ;д

1. Ставам към 15:30 или 16:00.
    2. Оправям се.
    3. Излизам.
    4. Прибирам се.
    5. Лягам си към 1:00,2:00 или 3:00.
    :P

В спане.. пред компютъра и навънка малко ;х..
    Пълна скука са ми последните 2-3 седмици..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Голям фен Аватара на babyy123
    Спя до 12:30 , ям нещо после излизам с 2 приятелки и се връщам към 9:30 !! Откакто едно момиче замина във Търново дните се изпълват със скука ....

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    сън и PC :P :P :P

х

Успокоих се,мислех че само аз спа до късно и си губя времето след тва

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    преди когато ходех на работа ставах в 8 пиех кафе и на работа прибирах се в3:30 излизах прибирах се и пак излизах сега е по-различно ставам я в 8 я в 1 на компа излизам напред назад зависи...чета си книгите
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Ставам в 8:00,на компа половин час.На трен до 11:00,връщам се към 11:40.Играя до 16-17ч.След това излизам до към 22:00,играя до 00:00ч.Лягам и заспивам.Нищо по-различно.

СкукЪ

Спя до след 11, после ям, компютър, пак ям, компютър, излизам, прибирам се, ям, къпя се, компютър -> спяя
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Мии ставам към 11 - 12 часа обядвам , сядам на компа , чета десет страници от някоя книга , сядам на компа , излизам в 5 с фр , шматкаме се из кваартала , играем малко баскет , ходим на пица , играем още малко баскет, ебаваме се на някои цигани , прибираме се в 10 , спя и всеки ден така до злочестата дата 15 септември
    Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Да ти има човек проблемите .. Нека си хърка .. Ти пърди да я дразниш ..
    -----------------------------------------------------------

Ставам>>на компа>>Хапвам нещо>>Къпя се>>Мол>>Диско и след това пак унас към 12 вечерта
    Don't let your fears stray the goal. : ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си