- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как минава един ваш ден от ваканцията?
Ставам към 2-3 часа -> ям -> в 4 излизам -> прибирам се късно -> вечерям -> сядам на компа -> гледам филми -> Лягам си между 6 и 7.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Сутрин ставам около 9-10 часа. Докато пия чай/сок, сядам на компютъра и чета новините тук. После започвам да уча или се приготвям за излизане (зависи). Следобед или вечер правя гимнастика, вечерям, копмютър или някоя интересна книга, а може и хубав филм. И после си лягамТова ми е програмата за пролетната ваканция в момента. А за лятната - тогава въобще отписвам ученето и съм по цял ден навън, прибирам се късно, лягам към 4-5 сутринта и се събуждам на обяд. И естествено, пак излизам навън.
Ставам към 10:00 или 10:30 (зависи в колко съм си легнала де) сядам за малко на лаптопа,правя си косата след тва отивам на кафе,прибирам се за малко-чета книга,гледам тв или на лаптопа във скайп,фейс,във форума,гледам филми.После пак излизам от 16-17 до късно ...Така е..
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
И при мен е горе-долу така, но ако си остана вкъщи целия ден и ми някакво заспалоо, мразя това състояние ;х И не обичам да ставам по-късно от 10, защотоо деня ми се вижда на половина ;д Иначе с мама и тате ще ходим за 3-4 дни на почивка . .Първоначално написано от m0n4yyy
![]()
Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .
Ставам към 11, закусвам, оправям се и излизам някъде(на кафе или кино), прибирам се и сядам на компа или гледам някой филм![]()
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
Мноооого спане,фитнес задължително,разходка,няко е филмче и петък-събота вечерта излизам,ако ми се излиза.
пиша коментари в тъпи теми в теенпроблем по тва време
Всеки ден ми е различен.. готино е!Другата седмица вс делничен съм на плуване следобяд(като продължавам и като почнем даскало,само че сутрин),а през останалото време с приятели сигурно.Каране на колело,разходки,фитнес,паз руване.. Чета един роман(трилър) и ще си направя курсовата работа по химия.Общо взето си почивам,като ставам по-късно(към 10-11).
Не само през ваканцията всеки ден ми е различен... винаги е така при мен и се случва неочаквано готиното.![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Всеки ден различно - или навънка с фр цял ден или в къщи по цял ден на компа, тв и някоя друга книга подхващам![]()
I'm beautiful in my way,
'cuz god makes no mistakes..
I'm on the right track baby, i was born this way*
О, ваканция... Как ми липсва... Иначе през ваканцията ставах към 10-11 излизах с гаджето на кафе, на кино, на боулинг, разкарвахме се в някой парк или по магазините, правихме сексСупер беше
![]()
lOve iS in The aIr
еми един обикновен ден.
ставам,сядам на компа,пия кафе,пуша,слушам музика.
излизам,разходка примерно.
прибирам се.
компютър,филми,музика.
nothing special.
иначе всеки ден различно и вълнуващо.
искам да е лято..
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Еххх,спомениЛятото почти всяка седмица е различно,защото доста пътувам.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Ставам в 11, закусвам, сядам на компа, излизам с приятели и ако остане време ходя на фитнес![]()