.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Голям проблем :(

Здравейте .. В петък беше 14 ден от МЦ, т.е. бях в овулация. С приятеля ми правихме секс - както винаги с презерватив. (Не искам да си мислите, че съм някоя глупава малка пикла. Напротив, на 17 съм и винаги здравето ми е било на първо място и определено съм наясно с организма си и как да се предпазвам...) Та както и да е. Преди да започнем той си го вкара без да сме сложили презерватива .. но беше съвсем за мъничко .. и беше 2 - 3 пъти .. След 1 - 2 минутки като му слагах презерватива видях, че има предеякулационна течност, съвсем малко, но все пак имаше. Но предполагам е излязла след като го е извадил. За жалост чак след като свършихме видях, че съм в овулация.. Въпроса ми е трябва ли да взимам хапче .. изобщо не ми се иска, знам колко е вредно. Но ако няма друг вариант.. Не знам..според мен за 2 - 3 вкарвания няма шанс да е станал гаф .. но все пак искам вашето мнение. Благодаря предварително ..

Аз на 2-рото вкарване близнаци правя, така че явно е сериозна работата

Re: Голям проблем :(

Цитирай Първоначално написано от KidCudi
    Здравейте .. В петък беше 14 ден от МЦ, т.е. бях в овулация. С приятеля ми правихме секс - както винаги с презерватив. (Не искам да си мислите, че съм някоя глупава малка пикла. Напротив, на 17 съм и винаги здравето ми е било на първо място и определено съм наясно с организма си и как да се предпазвам...) Та както и да е. Преди да започнем той си го вкара без да сме сложили презерватива .. но беше съвсем за мъничко .. и беше 2 - 3 пъти .. След 1 - 2 минутки като му слагах презерватива видях, че има предеякулационна течност, съвсем малко, но все пак имаше. Но предполагам е излязла след като го е извадил. За жалост чак след като свършихме видях, че съм в овулация.. Въпроса ми е трябва ли да взимам хапче .. изобщо не ми се иска, знам колко е вредно. Но ако няма друг вариант.. Не знам..според мен за 2 - 3 вкарвания няма шанс да е станал гаф .. но все пак искам вашето мнение. Благодаря предварително ..
    Ами като не си някоя глупава пикла що задаваш тъпи въпроси

И кое му е тъпото на въпроса :Д Не мисля, че въпроса е тъп. Затова го задавам. Случайно да знаеш какво е овулация или че в предеякулационната течност също има сперматозоиди? .. Явно не. Ако някои може да ми даде съвет ще съм благодарна .. такива "образовани" няма смисъл да пишат.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    И защо без презерватив сте се пецали?
    Нали уж знаеш как да се предпазваш?

Ти си решавай дали да взимаш хапче, не съм ясновидец. Ама втори път ползвайте презерватив.

Цитирай Първоначално написано от KidCudi
    И кое му е тъпото на въпроса :Д Не мисля, че въпроса е тъп. Затова го задавам. Случайно да знаеш какво е овулация или че в предеякулационната течност също има сперматозоиди? .. Явно не. Ако някои може да ми даде съвет ще съм благодарна .. такива "образовани" няма смисъл да пишат.
    Абе що ме караш да те обиждам помислим малко ако всичките дето правеха секс без презарватив забременяваха от предеякулационната течност кво щеше да стане и сама си задай вапроса как ще стигне тая течност до матката ти, на тоя да не му е 30 санта ?

С презерватив бяхме. Просто преди да започнем го вкара 2 - 3 пъти без..но не знаех, че съм в овулация. Май ще го взимам това хапче щото овулацията доста ме притеснява ..

Благодаря все пак )

OneBoy , не искам да спорим. Просто казах вече - бях в овулация ( Овулация е процесът на пукане на доминантен фоликул и освобождаването на яйцеклетката от него ) .. предполагам знаеш какво е. Затова питах и затова се притеснявам. Ако не бях в овулация нямаше да ми пука особено .. но в момена е такова положението. Приятен ден ти пожелавам )

Мерси лек ден и на теб и недей се паникьосва толкова за дребни работи нищо няма да стане ама да изкаш пий едно хапче че да си спокойна

Според мен няма защо да се тревожиш.. ако ставаше така аз отдавна вече да съм забременяла.. макар че наистина има такъв риск,но е минимален.

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Понеже се правиш на много отворена няма да ти отговоря
    Schhh! Hear the silence...

DENKAZ, повярвай ми - не се правя на отворена! Няма смисъл, не се правя на такава каквато не съм. И наистина не знам с какво съм ти оствила такова впечатление.

vannsy, не се ли предпазваш когато си в овулация?!

знаела тя как да се предпазва хахахах вицът на деня

Мхм, да знам как да се предпазвам. Абсолютно винаги си правя секс с презерватив. Просто веднъж се е случило да не си сметна овулацята навреме и да сгреша. Можеш да кажеш на някоя, че не знае как да се предпазва ако е пуснала тема, в която пита дали е бременна, щото била правила секс без презерватив и приятеля и не знае дали бил свършил, тя не си знае нито кога и е овулацията нито кво става между краката и и да пита ако се изпикае дали ще изкара сперматозоидите ..

Голям фен Аватара на Callisto
    Първо това, че си на 17 не значи, че не си пикла. И второ като си толкова на 'ти" със секса и изобщо всичко защо изобщо ще задаваш въпроси? Правиш се на безотговорна, като пускаш момчето в началото без презерватив, а после разчиташ на тези лапета тука на по 13/14 да ти помагат...

Винаги има шанс, колкото и минимален да е. Ти си решавай дали ще се тровиш с хапчета или не. Ние пишем непрекъснато правете секс само с презерватив (поне докато сте непълнолетни и малолетни), ама кой ни слуша...по тази логика каквото и да те посъветвам за теб не е от значение.

1во - Като казах, че не съм пикла имах в предвид, че не съм някоя дето и понятие си няма за кво става въпрос.

2ро - Не съм казала никъде, че съм "толкова на ти" и щом задавам въпрос значи искам съвет от по-опитни от мен ( щото въпреки, че повечето са по-малки от мен и едва ли могат да кажат нещо смислено по въпроса, много добре знам, че има и хора, които могат да ми помогнат)

3то - Изооообщо не се правя на безотговорна .. Чак ми стана смешно като го прочетох. Ако не за друго, поне за здравето си мога да нося отговорност и го правя. А и съм толкова страхлива в това отношение .. болести, бременност .. тръпки ме побиват.

и 4то - Каквото ме посъветваш ИМА значение за мен..Най-малкото си си направила труда да го направиш.

Колкото и всички да повтарят на другите да правят секс само с презерватив - те пак ще правят каквото си решат ако са безотговрни. Като говоря с приятелки и познати също се съветваме да правим безопасен секс, но в крайна сметка всеки си прави каквото знае...После пише глупости по форуми. Ама така да бъде. В краина сметка "какво ти пука, нали не са ти в къщата"!

Супер фен
    Тестче....

Фен Аватара на ilia_92
    Град
    Столиците
    Само не разбрах кое е безотговорното на секса без презерватив ако двамата си имат доверие. (не желая разяснение)
    KidCudi не му мисли, шанса е малък, днес имаш късмет. Гледай оптимистично на нещата че иначе ще ти закъснее и още главоболия. (същалявам ако станете 3-ма макар че шанса е малък)
    Кажи каква е развръзката след време че ми е интересно.

Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.

...колко гледни точки има всяко от нещата,
    и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/

Ами аз нали съм си паника :Д Тая овулация .. пих хапчето преди няколко часа Сега съм по-спокойна и да се надяваме, че всичко ще бъде наред

П.с. - Блгодаря за положителния коментар На другите също. :P

Голям фен Аватара на Callisto
    Според мен сама се сещаш, че имаш само няколко опции...
    -да пиеш хапче и да си разместиш мензиса, но да не се притесняваш за бебета.
    -да не пиеш хапче и да се надяваш, че нищо не е станало
    -да не пиеш хапче и да си направиш тест след известно време и пак да се надяваш, че е отрицателен, ако ли не аборт(ако не искаш да го задържиш)...
    -най-добрият вариант: ОТИВАШ НА ГИНЕКОЛОГ И СЕ КОНСУЛТИРАШ С НЕГО,А НЕ С ТЕЗИ ТУК. Колкото знаеш и ти толкова и те...да не кажа и по-малко.

щом толкова много те притеснява ,вземи хапче

^вече е взела

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Цитирай Първоначално написано от DENKAZ
    Понеже се правиш на много отворена няма да ти отговоря

Град
    Maina Town
    Тия хапчета вече като бонбонки ги пиете... Ей това е безотговорно..
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

направи си тест ... след няколко дни
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си