1во - Като казах, че не съм пикла имах в предвид, че не съм някоя дето и понятие си няма за кво става въпрос.
2ро - Не съм казала никъде, че съм "толкова на ти" и щом задавам въпрос значи искам съвет от по-опитни от мен ( щото въпреки, че повечето са по-малки от мен и едва ли могат да кажат нещо смислено по въпроса, много добре знам, че има и хора, които могат да ми помогнат)
3то - Изооообщо не се правя на безотговорна .. Чак ми стана смешно като го прочетох. Ако не за друго, поне за здравето си мога да нося отговорност и го правя. А и съм толкова страхлива в това отношение .. болести, бременност .. тръпки ме побиват.
и 4то - Каквото ме посъветваш ИМА значение за мен..Най-малкото си си направила труда да го направиш.
Колкото и всички да повтарят на другите да правят секс само с презерватив - те пак ще правят каквото си решат ако са безотговрни. Като говоря с приятелки и познати също се съветваме да правим безопасен секс, но в крайна сметка всеки си прави каквото знае...После пише глупости по форуми. Ама така да бъде. В краина сметка "какво ти пука, нали не са ти в къщата"!