- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Накъде отиват нещата?
Харесвам едно момиче.Работата почна от ФБ ... Исках приятелство , исках скайп и сега пишем ... Намекнах и няколко пъти да излезем някой път тя все казва "Да добре" , но още не сме излизали... Това на добре или на зле е ? Смисъл ще стане ли или щом не иска да излезем няма да стане ;[ ?
хахах просто ти връзва тенекия![]()
Питай я кога е свободна. И като ти каже попитай я дали не би желала да излезете да се пошматкате малко. Недей я чака да ти даде точна дата. Ти си този, който трябва да настъпва.
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
Явно не те харесва и не иска нищо сериозно.
Не мисля ,че не ме харесва .. ако беше така изобщо нямаше да ми пише , не мислиш ли ? Почти винаги тя започва разговора и т.н. Писали сме по 2-3 часа ... Праща ми прегръдки и целувки ( не са от голямо значение .. т'ва е скайп -,- просто отбелязвам) .
^^ Ми тогава,поговори си с нея сериозно,един открит разговор.
Други мнения ?
Говори по-конкретно. Не казвай "Искам да излезем.", а "В петък съм свободен. Искаш ли да се видим?".![]()
Казва ти, "Да, добре", защото просто не иска да те отрязва директно, а те оставя ти сам да разбереш.![]()
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
Хаха.. преди време се беше случило при и при мен. Винаги чаках той да започне да пише пръв, и започваше. От намеци и закачки стигнахме до излизане.. Срещите бяха провал, ама карай.
Харесваше ме,харесвах го..
Обаче.. аз се правех на неодстъпна.. и един ден му писна.. хареса си друга и така : )) ЗА това аз мисля, че ят те харесва, действай и успех !
С една дума наникъде. Защо си мислиш, че щом си чатите и всичко ти е в кърпа вързано? Тя може да си чати с още 100 досадници като теб и всички те да си мислят, че са на крачка от това да се натискат с нея. Особено ако е хубаво момиче и си има достатъчно обожатели наживо в обкръжението й. Ти може да си просто поредното случайно момче, което тя е впечатлила със снимките си, на които пъчи дупе и цици. Ако обича вниманието ще ти отговаря дори да няма намерение да ти отдели каквото и да било внимание наживо. А пък и това е фейсбуук, поне виж кои са общите ви познати и се опитай да си уредите случайна среща, а не такава, за която настояваш като загорял тип, което е отблъскващо.
Уговори си среща с нея с ДАТА И ЧАС , ако не дойде си търси друга във facebook-a![]()
В момента съм,горе доло подобна ситуация,запознахме се наживо,без фейсбук и просто я питах дали иска да идем в еди кое си кафе.Утре ще излизаме.Не ти е правилен въпросът,някой път.Кажи утре,не някой път.
И аз мисля, че просто не иска да те отреже директно..Тя ако те харесваше толкова колкото си мислиш щеше да се съгласи..
Иначе в скайпа и аз си пиша с много момчета по няколко часа, аз първа започвам чата, но нямам намерение да излизам с тях или нещо друго, просто чист приятелски чат.Май прекалено много си убеден в симпатиите от нейна страна...Пък и тея срещи от сайтове са мани мани..
![]()
Аа, намекваш да излезете. Такива неща не се намекват, освен ако не го искаш твърд после.Първоначално написано от 0utlawz
Temet Nosce
벨야카
Предложи й го на сериозно с час и място да кажем ...
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...