- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как ще реагирате?
Как ще реагирате ако половинката ви каже ,че иска да сте заедно завинаги?Ще се зарадвате ли или ще ви хване страх?Вие сте :P
Ако момиче, което в момента искам ми го каже тва, ще умра от щастие и от радост (не буквално).
Ще се радвам естествено.
В момента нямам половинка ..но да ако ми го беше казал щях да се зарадвам, и ако сега ми го каже също ще се зарадвам![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Нищо не е завинаги.Иначе...не обичам да ми говорят така,по-скоро бих се изплашила.човек не знае какво ще му се случи утре,а ще ми говори за цял живот...
+ 1Първоначално написано от SuNsEt
На мен ми се случи и не бях очарована особено, тъй като никога не си бях мислила, че връзката ни ще просъществува дълго. А и бях на 16, нещо приказките за съвместен живот и прекарване на остатъка от живота ми с него не ми допаднаха особено.Все още съм на това мнение, не искам да бързам - животът е пред мен.
![]()
+1 Но зависи според зависиПървоначално написано от SuNsEt
+1 Но зависи от според зависиПървоначално написано от SuNsEt
Ако ми каже няма да повярвам.
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
Ще ме умили, но в никой случай няма да го приема сериозно.
Напълно съгласна.Първоначално написано от SuNsEt
^^^
Бургас <3
Ако наистина обичам приятеля си, ще се зарадвам ужасно много.Ако съм с него, колкото да минава времето ще ми е все едно, каквото и да каже.![]()
Малко ще се уплаша, разбира се, (аз съм си леко страхлива за тези неща),но същевременно ще се разтапям и ще хлътна още повече...
Приятелят ми казва, че щяло завинаги да сме заедно... че нищо няма да ни раздели... но аз знам. Знам, че е невъзможно да си с един човек ЗАВИНАГИ. Или поне на нашата възраст .. имаше едно клише с което съм по съгласна и може би ще обобщя накратко това което искам да кажа ама не ми се получава..![]()
`Не казвам,че ще те обичам вечно,
страхувам се от вечните неща!
Ще те обичам дълго,
ще те обичам до смъртта.. `
Сигурно ще засияя от кеф и радост.Като си знам и изблиците като нищо да заподскачам по улицата![]()
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието
Темата е без смисъл.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Щом не си съгласна с това, че може да си с някого завинаги, тогава защо в подписа ти пише "beb0oyПървоначално написано от gLypChenCee
Forever with u ! ♡ "?
По темата - ако я обичам, ще се зарадвам многоНо ако не изпитвам нищо към нея, по-скоро ще се изплаша.
Ще го приема като моментен изблик на любов и радост от негова страна... Иначе на думи вече не вярвам.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Аз бих се зарадвала ... Но се съмнявам да го каже
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Вчера стана играта,не я познавам още толкова добре,за да кажа ..![]()
Първоначално написано от EndlessVoid
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Бих се зарадвала,ако го чуя...Бих се зарадвала,че той го мисли и го иска..
Естевствено, че няма да му повярвам. Не съм толкова наивна и твърдоглава.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Преди време бих се изсмяла на подобни приказки. Сега ако ми каже нещо подобно, ще го приема като изблик на чувства и ще ми стане приятно.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ще ми стане миличко и приятно, но надали ще го приема на сериозно.Ще се радвам да го чуя все пак
![]()
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker