.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Помощ от непознати

Здравейте, ще бъда съвсем кратка - имам проблеми с момчето, което харесвам имам нужда от съвети от по - опитни с тези неща, защото се побърквам вече и не знам какво да правя. Ако някой иска да разбере историята ми и да ми помогне ще се радвам да ми пише коментарче или ЛС. Благодаря ви!

Супер фен
    Поразкажи ни какви са ви точно проблемите...от сорт?

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от mincheto
    Поразкажи ни какви са ви точно проблемите...от сорт?
    момичето иска на ЛС
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен
    Каза коментарчета или ЛС.Чети по хубаво

Е, кажи, за да ти помогнем, ако можем. Не се притеснявай.

Град
    ForSaken city (:
    Утре почвам като врачка.. ш тръкна едно вълшебно кълбо, ши хвърля един боб и едни карти таро и всичко ще ти кажа за проблемите които не знаем! Пиши ми лс

Мега фен
    Град
    Earth...
    Много подробна тема и много добре описана

Re: Помощ от непознати

Цитирай Първоначално написано от ve4nosamotna
    Ако някой иска да разбере историята ми и да ми помогне ще се радвам да ми пише коментарче или ЛС.
    А плюсче не искаш ли?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Я ми драсни едно ЛС с тоз твой проблем

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Добре авторке правиш тема, а не я следиш, дори и описание не даваш. Има два варианта - 1. правиш се на интересна.
    2. Или имаш проблем но си безотговорна, може би това е проблема във връзката ви ако имаш такава...........
    Жена с пари е като луд с картечница.....

Супер фен Аватара на filmimilmi
    На авторката май няма да й омръзне да драматизира нещат. Наскоро беше пуснала тема колко свръх срамежлива е, което й пречило да си намери приятели и гаджета, а сега пак, но този път още по-прикрито иска съвети. Представям си как толкова я е страх, че някой ще я разгадае коя е, че секунда след като натисне бутона "Прати" скача и със спринт отива и се скрива зад някой ъгъл и зачаква отговорите...
    Момиче, страдаш от излишни страхове. Според мен най-удачно е да потърсиш помощ психиатър.

искам да кажа, че си следя темата и ако обичате не ме нападайте, защото няма смисъл. Просто като съм била срамежлива до сега и не знам как да постъпвам това е. Мое право е да бъда анонимна, но не е проблема, че ще ме разберете каква съм, просто според мен са подробности....

Супер фен
    Пон си разкажи точно проблема или ми драсни лс.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Цитирай Първоначално написано от ve4nosamotna
    искам да кажа, че си следя темата и ако обичате не ме нападайте, защото няма смисъл. Просто като съм била срамежлива до сега и не знам как да постъпвам това е. Мое право е да бъда анонимна, но не е проблема, че ще ме разберете каква съм, просто според мен са подробности....
    Че никой не те напада! Просто така няма да получиш правилните съвети. Смисълът в това да пуснеш проблема си направо в темата е, за да може съветите на хората да се допълват или поправят. Както желаеш все пак.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си