.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Обезкосмяване

Имам единни въпросчета. Кога започнахте да се обезкосмявате краката, мишниците, триъгълника. С самобръсначка, кола маска, крем домашно или на козметик? И нормално ли е момичета на ранна възраст 14/15 да ходят на козметик? Как най-безболезнено и трайно да си махам космите на триъгълника?

напълно нормално е на тази възраст, дайе и по-малки ходят! Иначе най-ефективният начин за обезкосмяване където и да било е с кола маска. Аз си се правя сама в къщи, само веднъж съм била на козметичка
    There is a princess in every girl

смятам, че епилатора и колата са най-добите методи за трайно обезкосяване. Аз лично триъгълника си го обезкосмявам със самобръсначка понеже въпреки, че вече около 3 или 4 пъти съм си махала косъмчетата с кола продължава много да ме боли и да има много кръв.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Нормално е разбира се, че ходят момичета на тази възраст. И даже и не трябва да се срамуваш. Аз краката си ги епилирам с епилатор (понякога ги бръсна), мишниците ги бръсна (понякога ги епилирам), деликатните женски части ги правя с лентички или кола маска (вкъщи). Аз на козметик не съм ходила все още (на 14 съм). Най-безболезненият начин е бръсненето. Най-дълго не ти излизат косъмчетата с колата маска!

Голям фен Аватара на Callisto
    Аз принципно си правя кола маска на цялото тяло, но понякога ползвам и епилатор, ако не искам да ги чакам да порастнат достатъчно за кола маска.

Голям фен Аватара на shadows92
    До сега съм се бръснала на триъгълника и то не само отгоре а и от долу при срамните усни абе ужас...Как да започна да се обезкосмявам за да е трайно и по-ефикасно не искам вече бръснача

Град
    plovdiv
    от къде мога да си купя кола маска,струва ми се,че в супермаркета не мярнах нищо подобно и как се използва обяснете,първо се затопля ли как ,намазваш я изчакваш и взимаш с лепенка?

Хм , еми аз мишниците и краката си ги обезкосмявам с епилатор , бедрата с кола маска ( при козметик ) , ръцете с епилатор или кола маска , а триъгълникът само с ппинсета , но се каня да отида на козметик , въпреки че ме е хем срам , хем страх :Д:Д На 14 съм

Иначе мисля че колата маска е най-ефикасна

Супер фен
    епилатор

anonymous708973
    Guest
    shadow92, пробвай с коламаска. Ако нямаш сили и нерви да се направиш сама, огледай се къде има козметик, който предлага тази услуга на сносна цена, защото се срещат ненормални цени.
    Няма да е особено приятно, особено първия път, ама стискаш зъби и това е положението. Ако се изкъпеш със сода преди това, ще премахнеш омазняването и ще е по-трайно.

misheto, има всякакви видове и на самата опаковка си пише всичко, а сега са излезли едни машинки. Изглежда като епилатор, но като го плъзгаш по кожата, оставя линия коламаска, която после дърпаш с някакво парче плат. Вкъщи нарязахме един чаршаф на ивици и си ги пера просто.

По темата: За триъгълника ходих веднъж на козметик и мисля да продължа, защото е страхотно, а ако нямам възможност мисля да използвам някакъв депилатор. Препоръчайте ми някой добър, моля Имало някакъв за по три минути.
    Ръцете ги бръсна, защото с епилатор ме боли и нямам нерви, сама не мога да си направя коламаска и не ми се дават пари за козметик. Но мисля да започна с депилант.
    Краката както дойдат - отдавна не съм ги правила с коламаска, бръсна ги.
    Подмишниците ги бръсна, но ме дразни страшно много - знаете как стои на черни точици.

Като цяло се бръсна, но ще заменя това с нещо по-трайно. Мразя косми до дъното на душата си - освен косата, веждите и миглите

аа сам0 да питам,, колата маска от къде си я к0пувате и к0олко струва?!

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от vivchu
    Продава се в аптеките. Има студена и течна(макс 2 лв), а има и на ленти

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Разбира се ,че е нормално на тази възраст Аз краката си ги епилирам,а подмишниците и триъгълника ги бръсна,защото много ме боли там

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    аз ги махам с кола маска болиииииииииииииии
    аз си у купувам от козметичнитемагазини за 1лв
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Голям фен
    Разбира се,че е нормално да си махнеш излишните косми по тялото,лято е все пак
    Аз интимните части ги обезкосмявам с кола маска при козметик,мишниците и краката ги бръсна,че никак не ми се чака да израстнат на подходяща дължина за кола маска.
    PinkPan7her аз съм доволна от крем-депилатора на Леокрема,а от по-скъпите на Ланком е страхотен

Повече от фен Аватара на valentinadr
    Кирилицата е задължителна.
    kalpazanka

И аз си мисля,че с кола маска е най-ефективно.Все пък не всички предпочитат кола маската.А за болката-свиква се...

крема депилатор подходящ ли е за интимни части ?

Повече от фен Аватара на valentinadr
    Кирилицата е задължителна.
    kalpazanka

аз имах следния проблем.. навсякъде си махам косъмчетата с кола маска или епилатор,но напоследък не се получава..Помислих си че е от колата маска,че я загрявам прекалено много,но резултата беше същия.Не правя нищо различно намазвам слагам плат натискам и дърпам на обратната страна,но колата маска не залепва или скубе без да ги маха само се разпъват... УЖАСНО Е.Ползвам кола маска на Jankar (течна). Ако може някой да ми препоръча някоя по ефикасна

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Цитирай Първоначално написано от zoreto
    Цитирай Първоначално написано от vivchu
    Продава се в аптеките. Има студена и течна(макс 2 лв), а има и на ленти
    и как я отстранявате.. продават ли се някакви ленти или?! щото досега само на veet съм ползвала и не съм много доволна.
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    В кутията с тубичката кола маска Jankar има тубичка с въпросната смес, шпатулка и ленти, с които се отстранява/отлепя.
    bathory, зарязвай кола маската и минавай на ленти. Залепени са две по две и струват стотинки.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Пловдив
    Аве дами...вие за машинка за подстригване чували ли сте Една приятелка така си ги маха

Машинка за подстригване ?! ... ...
    Кола маската му е майката ...

Аз за първи път ходих на кола маска.След това започнах с епилатор,но много ме мързеше да се занимавам. ;д И сега си купувам хубави самобръсначки,става бързо и ми е по-лесно и приятно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си