.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    аз честно казано си ги махам само на триъгълника,мишниците ии долната част на краката (смис до коляното) с крем депилатоар и не съм особенно доволна на 13 съм и мисля в скоро време да ходя на кола маска защото считам че това премахване на космите ще е по-трайно ;дд

Супер фен Аватара на Djuff
    На всякъде си ги махам с крем депилатор.Не боли изобщо и е лесно.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от mishet0
    от къде мога да си купя кола маска,струва ми се,че в супермаркета не мярнах нищо подобно и как се използва обяснете,първо се затопля ли как ,намазваш я изчакваш и взимаш с лепенка?
    В аптеките продават кола маски.

Град
    Радомир
    А иначе колко ти взимат за кола маска при козметик ?

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    В кутията с тубичката кола маска Jankar има тубичка с въпросната смес, шпатулка и ленти, с които се отстранява/отлепя.
    bathory, зарязвай кола маската и минавай на ленти. Залепени са две по две и струват стотинки.

на Jankar сега е в бова опаковка и е много гадна отвратителнаа... !!! вътре няма лентички и опаковката ее в едно като кутийка и сместа вече е по различна ии се разтапя в продължение наа 15 минути и нищо не прави преди ми харесваше но вече не съм доволна !!!
    иначе по темата от 13 годишна си епилирам краката и подмишниците от 14 годишна ръцете пак с епилатор а от 15 годишна триъгълника ходя на козметик ии сега са много уредели и вече не ме боли за 5 минути сам готова и после 3 седмици а какъв страх и срам беше първият път докато отида

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си