- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много пикантна тема !!
Възможно ли е момиче да е забременяло и въпреки това да има пред менстурарен синдром ? Или с др. думи - ако имаш ПМС има ли как да не ти дойде (има ли как да се бременна )?
имаше такава тема преди 2 дни. да беше проверила 1-2 страници назад!Първоначално написано от pochti
Аз изобщо не ти разбрах въпроса. Ако се изразиш по-разбираемо, може някой да ти отговори.
да предположим че аз имам пред менстурален синдром (болки и нерви преди да ти дойде) но този месец съм имала опасения че съм бременна . Тези предменстурални болки успокояват ли ме че значи скоро ми идва и не съм бременна ?
Много често предменструалните болки и неразположение приличат на симптомите за бременност. По-добре си направи тест или изчакай да ти дойде. Щом мислиш, че може да ти дойде скоро, изчакай да видиш, не си навличай излишни притеснения на главата. Кое те кара да мислиш, че си бременна?
факта че го правих рисковано .
Добре НО да предположим че това са точно пред менстурални болки тогава може би за съм бременна ?
Не.
Обади се на онея приятели с чиниите те ще ти кажат.
P.S. Дебелата жена е донесла 4-тата чиния!
Възможно е, има дори и цветна бременност, а и симтомите понякога може да си съвпадат при бременност и преди менструация ..
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Симптомите на ранната бременност и предменструалните такива са почти еднакви. Направи си тест.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Цветната бременност не е да ти дойде и да си бременна..Първоначално написано от Sofff
![]()
Интересувала съм се и ми обясниха (медицинска сестра) , че цветна бременност е просто нацапване, а не обилна (или каквато там е по принцип) менструация...![]()
Както казаха при цветна бременност е възможно дори да ти идва. И симптомите на ПМС-то при всяко момиче са различни.
Директен отговор на въпроса ти, да, възможно е, макар и рядкост.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Това ми напомня за онзи виц,където един човек хванал медицински справочник и започнал да гледа болестити и открил,че е болен от почти всичко.
Всичко е на психична основа.Да,симптомите на ПМС и бременност си приличат,но си направи един тест и ще видиш дали си бременна.
Проблемът е решен.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Има и цветна бременност. При цветна бременност е възможно да имаш МПС.Да възможно е.![]()
Born Bad,The Dog who loves too much!
---------------------------------------------