- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Проверете си IQ-то тук......
Всички сме мн умни,защото теста е мн тъп ;]
Никой да не се заблуждава,че в това има и доза истина ;]
Може би ако от всеки резултат се махне 20 ще се получат точни сметки ;]
However... 16 години IQ=145...
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Като намериш по-точен,безплатен тест дай го тукПървоначално написано от Extremescream
![]()
Щом толкова се палите и се биете по гърдите,като видите резултатите от някакъв тест,който не е от най-достоверните,значи не мисля,че аз съм тъпата в случая.![]()
На тоя тест:
135-18 години
На един платен (пак в интернет пространството):
125
Ако не друго,то поне знам нормите за правопис и пунктуация.може теста да не е много точен но тогава го реши ти и пиши резултата колкото и да е точен или не ще покаже колко по глупава си от повечето които имат над 130![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
пропуснал съм само 2 запетаи и ето имам с 3 точки повече от теб и да не показва вярно на този тест знам повече от теб както и някои др хора тъй че не знай многоПървоначално написано от Extremescream
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Първоначално написано от awerw
Пффф.Че да не ме познаваш,че да казваш,че знаеш повече от мен?А и какво знаеш повече от мен?Честно,такива нахакани келешчета като теб колко съм слушала,просто не е истина.И като знаеш,че съществува понятие като запетайка,то я използвай![]()
the same!Първоначално написано от vesito13
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Като бях на 14 го решавах - 144 май не помня точната цифра, ама беше 140 и нещо
Ама тези тестове не са напълно достоверни.![]()
Този тест съм го правил, няма смисъл пак, но резултатът ми беше около 130-140 някъде.
It seems today that all you see
is violence in movies and sex on TV
But where're those good old-fashioned values
on which we used to rely...
120на 14 сЪм
142 - 14 години.
Решавала съм го преди година също, но не помня почти нищо.
150. Абсурт да съм по-умна от всички тук.![]()
На 14 съм.![]()
Fear is only in our minds
Taking over all the time
You poor, sweet, innocent thing
Dry your eyes and testify
You know you live to break me -- don't deny,
Sweet sacrifice
Amy Lynn Lee <33
134 - на 16 (ненавършени) съм.
И това просто не е истина. Тия тестове никога не са валидни. Да не говорим, че трябваше да съм гений, ако наистина имах такова IQ.
може да не те познавам но съм сигурен че знам неща които ти дори не си и чувала за тях, и кат почнета да ми се правите на умни и интересниПървоначално написано от Extremescream
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
И как си толкова сигурно,чадо,като не ме познаваш?Първоначално написано от awerw
![]()
Е ся да те питам ли искашПървоначално написано от Extremescream
![]()
sapphire5![]()
Виж,хлапе-все ще се намеря неща,които ти знаеш,но аз не знам.Обратното също-аз ще знам неща,които не знаеш.
Просто ми е смешно как 14-годишно хлапе се има за много знаещо и разбиращо,та даже и се заяжда с по-големите от него.![]()
ами ще се заяждам яПървоначално написано от Extremescream
![]()
sapphire5![]()
С това ми потвърждаваш тезата,че си поредното заядливо хлапе.Първоначално написано от awerw
![]()