- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Боли ме ..
Здравейте , искам да споделя нещо с вас . Чуствам се ужасно ;( . Наскоро бях влюбена в едно момче . И той беше влюбен в мен . Но нещата не потръгнаха . Както и да е . Писахме си по скайп секи божи ден аз неможех да издържа и ден без да си пиша с него нито пък той . Писали сме си с часове . Но един ден нещо се скарахме . Не беше кой знае какво . На същата вечер една от най-добрите ми приятелки и още две момичета правеха купон у тях (при момчето за което ви говоря) . На следващия ден разбрах , че най - добрата ми приятелка се е целувала с него . Аз неможах да му кажа нищо , защото все пак не съм му никаква да му казвам с кой да се целува и с кой не . Но ми беше адски гадно . Все пак това беше най - добрата ми приятелка , а и тя знаеше че изпитвам някакви чуства към него . Вчера когато бях на плаж и той беше там . Първоначално си мислех че още ми се сърди , но когато му обърнах внимание и започнахме да се закачаме (на майтап) , да се хвърляме в водата . Но когато ме вдигна да ме хвърли в водата ми беше много хубаво как ме беше притиснал до себе си . Мисля , че и той не искаше да ме пуска защото постоянно го правеше . Прегръщаше ме и т.н.![]()
.. Но ми е много много много много гадно да ги гледам двамата с ''най-добрата ми приятелка '' слагам го в кавички защото такъв човек едва ли може да се нарече приятел .
![]()
;( .. Всеки ден ги виждам заедно , как се прегръщат и целуват и се чудя дали той още си мисли за мен . Защото до скоро време ми говореше че ме обича и иска да сме заедно и много се интересуваше от мнението ми .. ;( .. Не очаквам да ми дадете някакав савет , може и да ми помогнете по някакав начин ако имате решение на проблема . А аз просто исках да поделя мъката си .. ;( ..
Благодаря за отделеното време ..![]()
![]()
![]()