- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се науча да се целувам?
Здравейтте....аз съм Петра и съм на 11г. Искам да се науча да се целувам,но незная какмоля дайте ми съвети как до се научаа
![]()
страх ме е ако момчето което ме харесва тръгне да ме целува,а аз немога,, нз какво ще правя....ПОМОГНЕТЕ МИ МОЛЯЯ ВВИ !!
![]()
![]()
![]()
![]()
т'ва поредната ебавка ли е? о.О![]()
как да се целуваш...използвай езика си...
Да опиташ с момче?
Няма страшно... няма как да се разбере че не и се целувала. А и да се разбере - какво от това?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
какво ?Първоначално написано от valdesbg
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
на 11 пиклата тръгнала да се целува избърши си лигите![]()
Амии, мога само да ти кажа какво направих аз преди време. Пишеш в чичко Гугъл "как да се целуваме" и ти излизат не чак толкова много резултати, търсиш един форум (името му беше sexlove или lovesex) и там си пише, но указания няма да ти дадат, ако точно това търиш, просто няма как.![]()
Я направи още една тема за разкош ..
И на 11 си-не мислиш ли,че е леко ненормално изобщо да задаваш такъв въпрос .. не бързай да растеш,има време да се научиш как да се целуваш![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
+1Първоначално написано от brutaLxxbunny
И стига с тея малоумни теми вече не ви ли омръзна
Wow , на 11 още се държах само за ръката с някого.Горе долу.
Ако ти е толкова мерак..никой не се е родил научен.Това си ти е в природата.Изчакай подходящия момент,не се мятай на всеки удобен,затвори очи и всичко ще си стане от само себе си.
Пф, всичко си идва на момента.Не можеш да се научиш да се целуваш, по какъвто и да било начин.Само практика и това е.![]()
ПП: Има хиляди такива теми.![]()
ми мн лесно бре момиче
гледаш го кат човек койт не е виждал коза шушулка, накланяш се наляво или надясно и страстно му облизваш носа.
Със залепен бонбон за огледалотоТова мисля, че го имаше в един филм..
![]()
И спря да се върти за миг земята..
На 11 тръгнала да пита как да се целуваКато дойде момента, сама ще се научиш.
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
идва си от само себе си...
поредната ТЪПЪ(няма пр.грешка) тема!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Както ти казаха - идва от само себе си!
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Има 200 такива теми...
ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРОСЛОВУТАТА ТЪРСАЧКА!!
Ако имаш домашен любимец пробвай с него.Първоначално написано от moni11
![]()