- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Новият ми ранг
Бай Канисе!Първоначално написано от SolemnityOfDeath
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Канисе, а аз какво общо имам. Имам си ранг, който не ми пречи, не се боря за друг като теб и предпочитам да не се, защото алтернативата с духовите инструменти, нещо не ме влече.Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Злорадството не е хубаво, не е...Първоначално написано от SolemnityOfDeath
![]()
Я виж ти...![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Всъщност сега очаквайте порой от молби за custom рангове.
Да се отбележи, че съм първият с пишка, които получава custom ранг. Този виден плейбой мачока напоследък се е размекнал и освен, че е започнал да назначава и мъже за модератори раздава и рангове.
Странна работа ви казвам.
Скоро ще се чуе, че потребител от мъжки пол го е виждал на живо. На какво прилича този форум, питам?
Бай Канис
Grumpy old madman
Виж колко сме продуктивни среднощ в бар на модераторо-админска среща...Първоначално написано от LadyDi
Пропускаш, но следващия път може да направим един видео мост - ти на маса и ние и всичко точно...
![]()
Бай Канисе,
поздрав - http://vbox7.com/play:5d3286c9
Аз пък си помислих, че ще ме поканите на гости в София..Първоначално написано от amk933
Заповядай! У нас има 5 легла - 2 неизползваеми. Даже стая ще си имаш. :P Твоето идване в София си го говрихме с Васко и те чакаме...Първоначално написано от LadyDi
![]()
Ще дойда аз. Само на върнат на Венцислав книжката, че до София ми е много шофиране.
хубава работа, ама модераторска дето се вика.![]()
Бай Канис
Grumpy old madman
Нов лаф??Първоначално написано от Canis_Dirus
Говорим за обикновен потрбител, а не ходещата история на форума - неговият далак, черен дроб и жлъчка.Първоначално написано от HarleyFlanagan
![]()
Пък и наличието на полов орган не е обида...
Бай Канис
Grumpy old madman
Готин е, младежки вид придава.. Само дето всичкото е на кирилица, трябваше и малко хамерикански букви, за цвят![]()