- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- da se uto4nim
taka zabelqzvam 4e v mn temi se sre6ta sledniq problem: zakasnqla menstruaciq na momi4eta sled polov akt i tai kato i men li4no me valnuva re6ih da vi popitam i osobeno po opitnite
1normalno li e da zakasnqva cikala(kato isklu4im veroqtnost za bremennost")
2 kolko dni e vazmojno da zakasnee cikala na edno momi4e naii mnogo
3 pri vsi4ki li se slu4va tova
blagodarq predvarielno na vsi4ki![]()
Веднага ти отговарям! В 101% от случайте закъснението (със и без секс) се дължи на това че и зиме и лете ходите с голи кръстове и кореми. Може да се дължи на нервно напрежение. Постоянно сте под стрес девойките по един или друг повод... и има още хиляди причини, и те обикновенно са следствие от това че между 14 и 20 годишна възраст имате изключително саморазрушително отношение към себе си.Първоначално написано от teen_girl4e
kato izklu4im veroqtnosta za bremenost e normalno da ti zakasnqma.cikala idva -3 +3 dena ot ure4enata data...poradi kup pri4ini moje da ti zakasnee naprimer pri smqnata na klimat...a pak moje i da te presko4i...Първоначално написано от teen_girl4e
mn 4esto se slu4va ako cikala ti ne se e fiksiral da ti idva prez mesec ili na razli4ni dati.......
така...
1. съвсем нормално е да закаснее... така че спокси![]()
2.може и да ти преспочи месец... но ако си правила секс без кондом ти препоръчвам теск...(за всеки случай само)
3.то е съвсем нормално....
за 1:права еПървоначално написано от ELiTyYy
за 2:много е относитлно-може да ти дойде по-рано с няколко дена, може да ти закъснее с няколко дена, или пък както каза и мацката по-горе - да ти прескочи и цял месец! От много неща зависи, макар и да не знам кои може да са всички!
за 3:така е. Нормално е да се случи, но мисля че тъй като организма на всеки от нас се различава и не е напълно идентичен с този на останалите, при всеки това е индивидуално! Поправете ме, ако греша!![]()
Отново всички сме под общ знаменател, нали!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
За през зимата съм съгласна - има толкова дрехи и всяко момиче може сама да прецени какво да носи. Миналата зима много нашумяха бодитата, които освен че са готини(поне за мен), може малко или много да скрият голия кръст. И все пак всяка си решава сама за себе си какви дрехи да носи, като същевременно си поема съответните последствия, макар и след години. А за лятото-какво? Ами хайде сега пък всички да тръгнем с дебелите кожуси и балтони, а?![]()
estesveno che e normalno.dokato si oshte teen ne ti e reguliran oshte cikala.puk i ako ot skoro pravish sex sushto e prichina.spoko![]()
imam vapros zakasnqvami s 4 dni pravih si test za bremennost sled 10 den na poloviq akt i pokaza otricatelen (kato mi beshe za prav pat) i se pritesnqvam 4e vse oshte ne mi idva molqvi pomognete
Имам въпрос
(Оффтопик, за което съжалявам)
Защо не се научите да пишете на кирилицата?
Ми ние ли да го накараме да ти дойде?Първоначално написано от ivanelaaaa
![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Кирилицата е задължителна.
В не една или две теми сме обяснявали на кой ден от рисковия полов акт се прави тест. Извод- ползвай търсачката.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!