.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: da se uto4nim

Hybrid View

Повече от фен
    Град
    pllovdiv

da se uto4nim

taka zabelqzvam 4e v mn temi se sre6ta sledniq problem: zakasnqla menstruaciq na momi4eta sled polov akt i tai kato i men li4no me valnuva re6ih da vi popitam i osobeno po opitnite
    1normalno li e da zakasnqva cikala(kato isklu4im veroqtnost za bremennost")
    2 kolko dni e vazmojno da zakasnee cikala na edno momi4e naii mnogo
    3 pri vsi4ki li se slu4va tova
    blagodarq predvarielno na vsi4ki

Guest

Re: da se uto4nim

Цитирай Първоначално написано от teen_girl4e
    taka zabelqzvam 4e v mn temi se sre6ta sledniq problem: zakasnqla menstruaciq na momi4eta sled polov akt i tai kato i men li4no me valnuva re6ih da vi popitam i osobeno po opitnite
    Веднага ти отговарям! В 101% от случайте закъснението (със и без секс) се дължи на това че и зиме и лете ходите с голи кръстове и кореми. Може да се дължи на нервно напрежение. Постоянно сте под стрес девойките по един или друг повод... и има още хиляди причини, и те обикновенно са следствие от това че между 14 и 20 годишна възраст имате изключително саморазрушително отношение към себе си.

kato izklu4im veroqtnosta za bremenost e normalno da ti zakasnqma.cikala idva -3 +3 dena ot ure4enata data...poradi kup pri4ini moje da ti zakasnee naprimer pri smqnata na klimat...a pak moje i da te presko4i...
    mn 4esto se slu4va ako cikala ti ne se e fiksiral da ti idva prez mesec ili na razli4ni dati.......

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    така...
    1. съвсем нормално е да закаснее... така че спокси
    2.може и да ти преспочи месец... но ако си правила секс без кондом ти препоръчвам теск...(за всеки случай само)
    3.то е съвсем нормално....

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    така...
    1. съвсем нормално е да закаснее... така че спокси
    2.може и да ти преспочи месец... но ако си правила секс без кондом ти препоръчвам тесТ...(за всеки случай само)
    3.то е съвсем нормално....
    за 1:права е
    за 2:много е относитлно-може да ти дойде по-рано с няколко дена, може да ти закъснее с няколко дена, или пък както каза и мацката по-горе - да ти прескочи и цял месец! От много неща зависи, макар и да не знам кои може да са всички!
    за 3:така е. Нормално е да се случи, но мисля че тъй като организма на всеки от нас се различава и не е напълно идентичен с този на останалите, при всеки това е индивидуално! Поправете ме, ако греша!

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Веднага ти отговарям! В 101% от случайте закъснението (със и без секс) се дължи на това че и зиме и лете ходите с голи кръстове и кореми. Може да се дължи на нервно напрежение. Постоянно сте под стрес девойките по един или друг повод... и има още хиляди причини, и те обикновенно са следствие от това че между 14 и 20 годишна възраст имате изключително саморазрушително отношение към себе си.
    Отново всички сме под общ знаменател, нали!!!
    За през зимата съм съгласна - има толкова дрехи и всяко момиче може сама да прецени какво да носи. Миналата зима много нашумяха бодитата, които освен че са готини(поне за мен), може малко или много да скрият голия кръст. И все пак всяка си решава сама за себе си какви дрехи да носи, като същевременно си поема съответните последствия, макар и след години. А за лятото-какво? Ами хайде сега пък всички да тръгнем с дебелите кожуси и балтони, а?

estesveno che e normalno.dokato si oshte teen ne ti e reguliran oshte cikala.puk i ako ot skoro pravish sex sushto e prichina.spoko

imam vapros zakasnqvami s 4 dni pravih si test za bremennost sled 10 den na poloviq akt i pokaza otricatelen (kato mi beshe za prav pat) i se pritesnqvam 4e vse oshte ne mi idva molqvi pomognete

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Имам въпрос
    (Оффтопик, за което съжалявам)
    Защо не се научите да пишете на кирилицата?

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от ivanelaaaa
    imam vapros zakasnqvami s 4 dni pravih si test za bremennost sled 10 den na poloviq akt i pokaza otricatelen (kato mi beshe za prav pat) i se pritesnqvam 4e vse oshte ne mi idva molqvi pomognete
    Ми ние ли да го накараме да ти дойде?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кирилицата е задължителна.

В не една или две теми сме обяснявали на кой ден от рисковия полов акт се прави тест. Извод- ползвай търсачката.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си