.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

обезкосмяване

1. Безболезнено(и) за топките ми
    2. Дълготрайно, не утре да съм набол
    3. да не е много скъпо(лазерна епилация)
    4. Да става за ЦЯЛОТО тяло

Град
    [На Метри От Земята]
    кола маска, но си е болезнено
    Просто аз

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    За цяло лято едва ли ще стане! Колата маска издържа до 1 месец, ама тя е болезнена. Ти си избери.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от LipSy
    За цябо лято едва ли ще стане! Колата маска издържа до 1 месец, ама тя е болезнена. Ти си избери.
    Не за цяло лято, а за цяло тяло!
    Също момчето ви каза, че че иска да го боли, така че вариант кола маска отпада категорично.
    За съжаление при тези изисквания освен фотоепилация/лазер, друго решение не виждам.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от LipSy
    За цябо лято едва ли ще стане! Колата маска издържа до 1 месец, ама тя е болезнена. Ти си избери.
    Не за цяло лято, а за цяло тяло!
    Също момчето ви каза, че че иска да го боли, така че вариант кола маска отпада категорично.
    За съжаление при тези изисквания освен фотоепилация/лазер, друго решение не виждам.
    Също така момчето казва и че НЕ иска да го боли, а не че Че иска да го боли! И ти си човек и ти допускаш правописни грешки, така че...

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Кола маска
    Но е болезнена

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    е пич , как искаш да стане- хем да не боли,хем да е евтино,хем да е дълготрайно

Е примерно по 2 седмици да държи...
    щото до колкото знам крем-депилаторите са като самобръсначката, ама са по - бързи и ефективни.. това вярно ли е?

Голям фен Аватара на Callisto
    Обръсни се 1 път или подкъси косъмчетата. Следващият път мини същото място с кола маска и следващият път с епилатор и ти давам гаранция, че няма да те боли изобщо с епилатора.

Моя така си ги подстригваше. Първия път с кола маска, за да му свикне кожата и от сам нататака с епилатор и няма проблеми.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Депилиращ крем, но не е трайно. На практика нищо не ти изпълва всички условия.

Епилатор.Не боли чак толко много.

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Имаа едни спрейчета на вийт нови са : ) пръскаш и после с шпакличка махаш не боли, дори не се усеща ! Косъмчетата порастват след 2 седмици : )
    ла-ла-ла

На мен ми за топките.. смисъл искам си ги на място и след процедурата.. Другото ще го изтърпя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си