- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- обезкосмяване
1. Безболезнено(и) за топките ми
2. Дълготрайно, не утре да съм набол
3. да не е много скъпо(лазерна епилация)
4. Да става за ЦЯЛОТО тяло
кола маска, но си е болезнено
Просто аз
За цяло лято едва ли ще стане! Колата маска издържа до 1 месец, ама тя е болезнена. Ти си избери.
Не за цяло лято, а за цяло тяло!Първоначално написано от LipSy
Също момчето ви каза, че че иска да го боли, така че вариант кола маска отпада категорично.
За съжаление при тези изисквания освен фотоепилация/лазер, друго решение не виждам.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Също така момчето казва и че НЕ иска да го боли, а не че Че иска да го боли! И ти си човек и ти допускаш правописни грешки, така че...Първоначално написано от kalpazanka
е пич , как искаш да стане- хем да не боли,хем да е евтино,хем да е дълготрайно![]()
Е примерно по 2 седмици да държи...
щото до колкото знам крем-депилаторите са като самобръсначката, ама са по - бързи и ефективни.. това вярно ли е?
Депилиращ крем, но не е трайно. На практика нищо не ти изпълва всички условия.
Епилатор.Не боли чак толко много.
Имаа едни спрейчета на вийт нови са : ) пръскаш и после с шпакличка махаш не боли, дори не се усеща ! Косъмчетата порастват след 2 седмици : )
ла-ла-ла
На мен ми за топките.. смисъл искам си ги на място и след процедурата.. Другото ще го изтърпя![]()
![]()