.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Моля което момиче е 8-9 клас......

molq koeto momi4e e 8-9 klas da si dade skype iskam da sondiram mnenie ili da q pitam ne6to !

8 klas sum,ako ti trqbva skypa mi na lichen

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a
    I moI7u sam0 na lI4no g0 dAam :P
    без ПОДПИС ... xD

Град
    DreamLand =)
    pishi na lichno puk shte se opitame da ti pomognem :}
    За 3 неща бях напълно убедена.
    Първо Едуард бе вампир.
    Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
    жадуваше за кръвта ми.
    И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥

zdr

zdr az sam 8 klas i si haresvam 1 momi4e ot moqt klas(da ne kaja golemi dumi no q obi4am mnogo)i s neq si hvarlqme golemi pogledi a v sashtot vreme si ima priatel malko po golqm ot neq dai mi savet kakvo da pravq i ako si mi na godinite mi kaji dali momi4e na tezi godini bi si hvanalo za priqtel mom4e na neinite godini.

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от spongkata
    pishi na lichno puk shte se opitame da ti pomognem :}
    da i az s1m taka......pi6i..........
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Ами вие се праите значи.Не съм момиче . Но пиши тука shady_92
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Re: zdr

Цитирай Първоначално написано от metodi1
    zdr az sam 8 klas i si haresvam 1 momi4e ot moqt klas(da ne kaja golemi dumi no q obi4am mnogo)i s neq si hvarlqme golemi pogledi a v sashtot vreme si ima priatel malko po golqm ot neq dai mi savet kakvo da pravq i ako si mi na godinite mi kaji dali momi4e na tezi godini bi si hvanalo za priqtel mom4e na neinite godini.
    Ми виж сега... и аз съм на тези години ... и не бих си хванала момче от моя клас или на моите години, а по-голям, щото момичетата мн по рано влизат в пубертета иии т.н...т.е. за да ни е интересно с някой гледаме той да е по-голям от нас, за да е горе-долу на нашето ниво НО... всички хора са различни, ако наистина прецениш по "сигналите",които ти дава, че има нещо към теб започни да я занимаваш ..или по скоро да се закачаш с нея, но в никакъв случай не и признавай веднага чувствата си, защото ще се помисли за мн важна и ще те разкара ех.. такива сме ние еми това е от мен дано да съм била полезна. Успех!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    аз не бих ходила с някой от моя клас...а иначе за годините - ако го харесвам не пречи и да е колкото мене
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Ами аз имах гадже от моя клас(повече такава грешка не желая да допускам)...принципно ако ви е хубаво заедно и ако си се харесвате проблем няма.Честно казано аз предпочитам по-големи момчета от мен,с тях се чувствам много по-сигурна и така,но определено не мисля,че годините не са проблем,всеки решава за себе си ...и въпреки всичко не е оферта да си имаш гадже от класа ти.

Град
    Своге
    Еми аз не бих си хванала такова момче...По-голямо-да ми е на акъла
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    По-голямо-да ми е на акъла...
    точно казано
    сега връзката ви не би просъщствувала на ниво "гадежета"
    повярвай ми....
    in defense of our dreams...

Аз съм момче и наистина и аз не бих повторил грешката да имам гадже от моя клас.На 15 съм и да ти кажа не искам да имам за сега сериозна приятелка.Живота ми на "ерген" повече си ме кефи. А и повечето момичета днес не са сериозни.Бях се занимавал преди с една.Цял месец след като са запознахме неразделно заедно и един ден ми вика че тръгнала с едно момче да съм и давал съвети.Тъпо ми стана щтот и момчето не е за нея ама ще я наебе веднъж - два пъти с малката си пишка и ще я зареже.

xaxa az sum 9 kals i samo tormozq edin pi4 ot klasa mi che she go skusam i t.n. i posledno vreme kato se zagovori za lubov v klasa i toi poglejda kum men... i purvo reshih da ne bi ti da si toi ama tooi ne se kazva metodi i az imam priqtel po golqm ot men i sme ot dosta vreme i 4estno kazano mislq che na tiq godini ste oshte deca za po zdravomisleshtite momi4eta na vuzrustta vi... az li4no ne bih se hvanala s vrustnik
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Повече от фен

Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    4estno kazano mislq che na tiq godini ste oshte deca za po zdravomisleshtite momi4eta na vuzrustta vi
    Мислиш ли? На мен пък ми прави впечатление, че на тези години точно момчетата са в ПЪТИ по-умни от момичетата. И не бих казал, че момче 8/9 клас изглежда като дете в сравнение с момиче 8/9 клас
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Град
    -От НякЪдЕ-

Ми аз пък съм 9 клас и си хода с едно момче 8 клас и въобще ми не пука 4е е по-малък ... сегаа аз едвали ще тръгна с някой от моя клас щото са само 4-рима но както и да е ...
    Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!

Абе между другото действително момчетата на наша възраст (9ти клас съм) вече са си достатъчно развити повечето и не приличат на деца.. А има и такива, които мислят като по-големи, държат се като такива. Има го и обратното явление, разбира се. И все пак нищо не пречи да ходиш с момче на твойте години (въпреки че моят приятел е мнооого по-голям от мен..)

Еми в моя клас има 1 двойка, така че явно има момичета, които биха се хванали с някой от класа си.Аз от своя страна не бих, но съм се хващала с момчета на моята възраст и винаги в последствие се убеждавам, че само съм си изгубила времето

Град
    Русе
    аз съм 9ти ;д;д отговарям на въпроси всякакви...пиша есета по поръчка ;д;д
    и какво точно искаш да питаш?скайпа ми е написан в подписа ми
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Цитирай Първоначално написано от darking
    Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    4estno kazano mislq che na tiq godini ste oshte deca za po zdravomisleshtite momi4eta na vuzrustta vi
    Мислиш ли? На мен пък ми прави впечатление, че на тези години точно момчетата са в ПЪТИ по-умни от момичетата. И не бих казал, че момче 8/9 клас изглежда като дете в сравнение с момиче 8/9 клас
    Има ли значение кой как изглежда бе ? Важното какво имаш в куфара горе..Всичките 8-9 клас, независимо от какъв пол сте..хайде няма да слагам под общ знаменател, но това което виждам е единствено пиене, пушене,изртрещяване .. всичко това води до огромна деградация, и вместо да се вземат мерки, те почват да си вярват, че от тях става ЧОВЕК.. Пикла на 15 години вече е "ЗДРАВОМИСЛЕЩ" човек "ЗДРАВО СТЪПИЛ" на земята.. за любов тръгнали да говорят..някои и да комуникират не могат вече, ей не затъпявайте толкова бе хора, четете, образовайте се поне мъничко..гледаш се очи в очи с някой, зададеш въпрос.. " Ми не знам.. " .... как ще знае, като има само пайжини в главата. Малко повече просперитет, по-малко мързел.

bi si hvanalo mom4e na su6tata vurzast.. ili po malko nqma zna4enie na kolko e stiga da i fane6 surceto ida ne si nqkoi putio... ako i pokaje6 4e si seriozen i tn naistina q obi4a6 i moje6 da stupi6 na prusta na vseki po golqm ... nqma za6to da ne iska osven ako ne te har

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    ,,,
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Проблема сигурно е решен ...

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    Зависи от момичето. Бившия ми приятел е едва 6 дена по-голям от мен
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    това е латинската тема
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си