- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля което момиче е 8-9 клас......
molq koeto momi4e e 8-9 klas da si dade skype iskam da sondiram mnenie ili da q pitam ne6to !
8 klas sum,ako ti trqbva skypa mi na lichen![]()
I moI7u sam0 na lI4no g0 dAam:P
без ПОДПИС ... xD
pishi na lichnopuk shte se opitame da ti pomognem :}
За 3 неща бях напълно убедена.
Първо Едуард бе вампир.
Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
жадуваше за кръвта ми.
И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥
zdr az sam 8 klas i si haresvam 1 momi4e ot moqt klas(da ne kaja golemi dumi no q obi4am mnogo)i s neq si hvarlqme golemi pogledi a v sashtot vreme si ima priatel malko po golqm ot neq dai mi savet kakvo da pravq i ako si mi na godinite mi kaji dali momi4e na tezi godini bi si hvanalo za priqtel mom4e na neinite godini.
da i az s1m taka......pi6i..........Първоначално написано от spongkata
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Ами вие се праите значи.Не съм момиче . Но пиши тука shady_92![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Ми виж сега... и аз съм на тези години ... и не бих си хванала момче от моя клас или на моите години, а по-голям, щото момичетата мн по рано влизат в пубертета иии т.н...т.е. за да ни е интересно с някой гледаме той да е по-голям от нас, за да е горе-долу на нашето нивоПървоначално написано от metodi1
НО... всички хора са различни, ако наистина прецениш по "сигналите",които ти дава, че има нещо към теб започни да я занимаваш ..или по скоро да се закачаш с нея, но в никакъв случай не и признавай веднага чувствата си, защото ще се помисли за мн важна и ще те разкара
ех.. такива сме ние
еми това е от мен дано да съм била полезна. Успех!
аз не бих ходила с някой от моя клас...а иначе за годините - ако го харесвам не пречи и да е колкото мене![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ами аз имах гадже от моя клас(повече такава грешка не желая да допускам)...принципно ако ви е хубаво заедно и ако си се харесвате проблем няма.Честно казано аз предпочитам по-големи момчета от мен,с тях се чувствам много по-сигурна и така,но определено не мисля,че годините не са проблем,всеки решава за себе си ...и въпреки всичко не е оферта да си имаш гадже от класа ти.
Еми аз не бих си хванала такова момче...По-голямо-да ми е на акъла![]()
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
По-голямо-да ми е на акъла...
точно казано
сега връзката ви не би просъщствувала на ниво "гадежета"
повярвай ми....
in defense of our dreams...
Аз съм момче и наистина и аз не бих повторил грешката да имам гадже от моя клас.На 15 съм и да ти кажа не искам да имам за сега сериозна приятелка.Живота ми на "ерген" повече си ме кефи.А и повечето момичета днес не са сериозни.Бях се занимавал преди с една.Цял месец след като са запознахме неразделно заедно и един ден ми вика че тръгнала с едно момче да съм и давал съвети.Тъпо ми стана щтот и момчето не е за нея ама ще я наебе веднъж - два пъти с малката си пишка и ще я зареже.
xaxa az sum 9 kals i samo tormozq edin pi4 ot klasa mi che she go skusam i t.n. i posledno vreme kato se zagovori za lubov v klasa i toi poglejda kum men... i purvo reshih da ne bi ti da si toiПървоначално написано от metodi1
ama tooi ne se kazva metodi
i az imam priqtel po golqm ot men i sme ot dosta vreme i 4estno kazano mislq che na tiq godini ste oshte deca za po zdravomisleshtite momi4eta na vuzrustta vi... az li4no ne bih se hvanala s vrustnik
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Мислиш ли?Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
На мен пък ми прави впечатление, че на тези години точно момчетата са в ПЪТИ по-умни от момичетата. И не бих казал, че момче 8/9 клас изглежда като дете в сравнение с момиче 8/9 клас
![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!
Ми аз пък съм 9 клас и си хода с едно момче 8 клас и въобще ми не пука 4е е по-малък ... сегаа аз едвали ще тръгна с някой от моя клас щото са само 4-римаПървоначално написано от metodi1
но както и да е ...
Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!
Абе между другото действително момчетата на наша възраст (9ти клас съм) вече са си достатъчно развити повечето и не приличат на деца.. А има и такива, които мислят като по-големи, държат се като такива. Има го и обратното явление, разбира се. И все пак нищо не пречи да ходиш с момче на твойте години (въпреки че моят приятел е мнооого по-голям от мен..)![]()
Еми в моя клас има 1 двойка, така че явно има момичета, които биха се хванали с някой от класа си.Аз от своя страна не бих, но съм се хващала с момчета на моята възраст и винаги в последствие се убеждавам, че само съм си изгубила времето![]()
аз съм 9ти ;д;д отговарям на въпроси всякакви...пиша есета по поръчка ;д;д![]()
и какво точно искаш да питаш?скайпа ми е написан в подписа ми![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Има ли значение кой как изглежда бе ? Важното какво имаш в куфара горе..Всичките 8-9 клас, независимо от какъв пол сте..хайде няма да слагам под общ знаменател, но това което виждам е единствено пиене, пушене,изртрещяване .. всичко това води до огромна деградация, и вместо да се вземат мерки, те почват да си вярват, че от тях става ЧОВЕК..Първоначално написано от darking
Пикла на 15 години вече е "ЗДРАВОМИСЛЕЩ" човек "ЗДРАВО СТЪПИЛ" на земята.. за любов тръгнали да говорят..някои и да комуникират не могат вече, ей не затъпявайте толкова бе хора, четете, образовайте се поне мъничко..гледаш се очи в очи с някой, зададеш въпрос.. " Ми не знам..
" .... как ще знае, като има само пайжини в главата. Малко повече просперитет, по-малко мързел.
bi si hvanalo mom4e na su6tata vurzast.. ili po malko nqma zna4enie na kolko e stiga da i fane6 surceto ida ne si nqkoi putio...ako i pokaje6 4e si seriozen i tn naistina q obi4a6 i moje6 da stupi6 na prusta na vseki po golqm ... nqma za6to da ne iska osven ako ne te har
,,,
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Зависи от момичето. Бившия ми приятел е едва 6 дена по-голям от мен![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
това е латинската тема![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek