- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършване
Момче съм на 15 и имам проблем доста често свършвам.ПРИМЕРНО по 1 път на ден(всеки ден).Има ли някаква опасност.Нормално ли е?
Отговор на въпроса ти: НЕ!
Иначе, какъв е този въпрос? По-добре започвай да четеш книгите за лятото.. е това ти е по-голям проблем според мен.
много по 1 път на денти не знаеш кви загорели познаам чоек по 5-6 пъти на ден хората откачат ти в сравнение с тях си напрао импотентен
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Опасно е! Може да си отровиш пишокаКви са тия въпроси ве
![]()
Като мастурбираш ,точно 2 мин преди да свършиш и да почувстваш,че ще свършиш,спри за малко и после пак почни да маст.така се упражнявай, и след известно време ще можеш да държиш дълго,и да не свършваш толкова бързо.Иначе,няма нищо притеснително,освен,че мацката може да не и хареса , че свършваш толкова бързо.
формалност...![]()
Хората свършват по 7-8 пъти на ден,сравнение стях ти нищо не правиш![]()
За да не правя друга тема и да не спамя ще пиша тук.
Как може да издържам повече ?Някакви тренировки?Мастурбирам доста често и когато дойде момента чакам малко и продължавам и така с часове.
^^Е баш с часове надали...но повечко тренировки трябват..така съм чела..
Божичко, съмнявам се да е а 15!Първоначално написано от mincheto
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
тва се едно да закараш колата си на сервиз и да се оплачеш че като вали се мокри..
Обещанието е учтива форма на отказване.
Обещанието е учтива форма на отказване.