- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гнусливи ли сте?
Правили ли сте свирка на небръснат член или лизали ли сте небръсната п..ка? Гнус ли ще ви бъде ако приятеля/приятелката ви не се бръсне, я искате на ми направите свирка или да я лижете?
Правила съм,но зависи на кой.Не ме беше гнус.
Мен лично ме е гнус да лижа необръсната. Лизах, но беше обръсната и много е кефеше как се възбуждаше и не ме беше гнус.Аз също се бръсна защотоо мисля, че нея ще я гнус да ми лапа косми
да ще ме гнус
love is gone!
Не ми се е случвало да попадам на такъв. Попринцип съм гнуслива, но смятам че ако държа и обичам приятеля си не би ми направило чак такова впечатление. И все пак е хубаво човек да се поддържа![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Да,гнуслива съм..
Но ако наистина държа на него и наистина го обичам - няма да има проблеми..Или поне така предполагам..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Какво гнусно има специално в космите?
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
на същото мнение съмПървоначално написано от SmilezZz
Просто аз
Не съм попадала на такъв и немисля, че ще попадна...
иначе не би ми станало приятно..
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Не ми пречат, и да ги има и да ги няма все тая...
Пфф, глупости, дреме ми на патката как се носи - стига да си спазва хигиена. За мъжкото окосмение е още по-странно - трябва да е някаква гълтачка на саби, че въобще да стигне до косъмчетата.
Another version of the truth..
Не ми пречи да е леко окосмена.
Не ме е гнус
Schhh! Hear the silence...
Е ако не е нещо брутално.. какъв е проблема?
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Първоначално написано от GreenFairy
Ще се повторя ...
ИСКАМ ЖЕНА , НЕ КРАЛИ МАРКО !
Exorcism !
Не би трябвало да ви е гнус от естествената природа на човека.
За съжаление, мозъците са ни промити до голяма степен за това кое е красиво и кое не.
Ами аз косми не ям... ама ако е за приятелката ми, няма да ме е гнус![]()
ако са мъничко по-скоро това още повече ме възбужда
Първоначално написано от NeonBlack
![]()
![]()
![]()
...как ви хрумва да ги пускате тия теми... Някои хора много странни неща ги възбуждат...![]()
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Дам и мене ще ме е гнус..
Затова и аз и приятеля ми винаги си ги махаме.. Нито аз бих му причинила това на него, нито той на мене![]()
Трагедията е пълна...