не харесвам пълни хора .. особено момичета .. наречете ме както искате![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Дам тя е , но ако не е като Бети е мн чаровна и хубава ако питате мен, гледайте Сестринството на пътуващите панталони с неяПървоначално написано от art
^ филма е як
темата-не.
Какво означава "да покажем на момчетата,че и пълничките момичета са хубави?"лНа тая възраст те тва няма да го осъзнаят,като порастнат и им се опече акъла,тогава ще видят,че перфектните жени все още ги няма![]()
Всяко едно момче до 15-16 годишна възраст са маняци на тема слаби момичета.Леко пълничките не се броят за момичета за тях.Само, че по-големите момчета харесват по-пухкавички момичета.Лично мое мнение е, но това съм забелязала аз, като се има предвид, че аз съм в изцяло мъжка компания.Доста често чувам от тях фразата - на голям тезкях приятно се работи.Та както и да е . . мисля, че момчетата не харесват пълни момичета, харесват приятно закръглени, та като барнат да не удря на кокал, а да има какво да хванат.За съжеление аз не съм от тези момичета, 40 кг съм с мокри гащи, но това ми е гена, с него не мога да се преборя - ужасно ниска и слаба . .![]()
Защото за повечето хора ако не си хърбава и анорексична си дебела.Първоначално написано от ameli
На 3-те снимки жената е една и съща. Не е слаба, сигурно би получавала много повече работа като актриса ако беше с 10 кила по-слаба. Мисля, че е прелестна каквато си е - за мен това е смисъла на темата...
Аз лично не бих си мръднала пръста да убеждавам момче, мъж или пикльо, че красотата има много форми.
Но ако някоя мацка може да се почувства по-сигурна като види какви мадами с килца в повече има...![]()
Das Feuer liebt mich
Тея свине ми ги махнете от главата,уплаших се бляяя дебели сланинести слонове.
Тея дебели свине ми ги махнете от главата егати и хипопотаните 200 кила сланина.![]()