.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Как да променя вида на банския?

Нямам пари,за да си купя нов бански,имам 3 чифта от миналата година,но само един ми е любим.Ето така изглежда само където е с боксерки. http://www.sezam.bg/files/pictures/1/841.jpg и цветовете са зелено,розово,синьо и май още нещо.Как да си го променя?Да сложа ли някви щампи или...не знам.Нещо,което при досег с вода няма да се прецака.Да си зашия ли нещо,дайте съвети.

Мега фен Аватара на vagarious
    А защо ти е да го променяш !?
    Big or small, lies are lies!

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Що не питаш шивач какво може да се направи за банския ти? Той по-добре от нас ще знае

Град
    Roma, Italia
    Може, например, да му пришиеш пайети, мъниста.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    А защо ти е да го променяш !?
    Защото исках да си купя нов,обаче се оказа,че няма финанси ;] и не искам да ходя пак със стария...

Иначе за пайетите не съм сигурна дали ще му отива...Дали ще издържат от водата?

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    Що не питаш шивач какво може да се направи за банския ти? Той по-добре от нас ще знае
    Като няма пари за нов бански,от къде за шивач.
    По темата:ако тръгнеш нещо да го правиш ще го разбвалиш.Мисля че имаше едно момиче от форума , което си го беше нарисувала.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    здравей, диди
    да ти кажа, банския си е достатъчно раздвижен откъм цветовете, та не ми хрумва какво да го направиш, освен това с пришиването на пайети/мъниста

иначе, съвсем ли с никакви парички не разполагаш? сега са направили доста намаления, така че ако спестиш някакви може да си намериш страхотни неща
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Roma, Italia
    Ще издържат, стига да ги пришиеш по-здраво.
    Пайетите/мънистата може да са в същия цвят, като на банския ил по-точно на частта, където искаш да има такива.

Мега фен Аватара на Colouring
    Ами,според мен това с пришиването на няк'ви работи няма да е лесно и може да не се справиш.
    Аз ти предлагам,щом казваш,че имаш три чифта бански,примерно,ако си отиват долнщето на единия с горнището на другия-да ги съчетаеш и да ги носиш така.Понякога става доста сполучливо.Е,естествено,ак единия е червен а другия розов-малко не се връзва,ама ако цветовете си ходят,защо не?
    Та така.. а ако желаеш можеш да си купиш допълнително и от тия шалчета за бански.. така ще имаш ново,не много скъпо попълнение към банския.

Град
    I don`t know where
    бтв, ако не те затруднявам пусни снимка и на останалите 2 чифта

Град
    http://1.bp.blogspot.com/_K-3cJPG8hu...d-swimsuit.jpg такова горнище http://www.maini4kiteen.net/i/1023-1.jpg такова долнище в смисъл,че отстрани са някви ленти с катарами .Така изглежда 2рия бански и е на ленти в най различни цветове-зелено,кафяво,червено,роза о,синьо с някакви леки златни нишки...ако имах по хубав задник много щеше да ми отива,защото долнището е по-изрязано. Третия бански почти не съм го носила и не помня как изглеждаше,не съм си в нас и няма от къде да снимам.

За сучетаването,за съжаление не си отиват...Но това със шала ми харесва,обяснете ми малко повече...За парите имам си скътани,но трябва да купуват подарък на едно сладко момче...Мога да заделя макс 10 лв.

Мега фен Аватара на Colouring
    Еми за шалчето..просто допълнение е.Все пак няма да си с нов бански,но ще имаш нов аксесоар към него.
    Те са най-обикновени шарени шалчета,които специално на мен много ми харесват.Намери си някакво с цветовете от банския ти и си готова.
    към 4-5-6 лева ги мернах няколко пъти

бе аз утре ще ходя на плаж по сутиен и долното на банския ми от преди 4 години, ти се плашиш за бански от миналата година
    Имало едно време..

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Както казаха вече - мъниста или пайети. Или пък значки някакви, знам ли. Ама гледай да не стане много натруфено, та чак натрапчиво. (и циганско)

нямаш ли някоя баба дето плете ?! Примерно води се по размерите на тоя и после пришивате плетеното към стария. Тая год. са модерни Не разбирам баш от шивашките му работи, ама тр. да се отпусне малко повече, за да се зашие от вътрешната страна. Та така ...
    Getting a gun has become child's play,but using one is something else

Ъм може отнякъде някво цвете да си намериш и да си го пришиеш точно до презрамката.. на мен лично така много ми харесва.. И може и ако намериш повечко например да пришиеш и на долнището.. не знам има доста идеии.. както казахаа - шал .. :Р
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Град
    Roma, Italia
    Банските ти изглеждат супер! Освен да добавиш някое парео, друго не виждам какво може да направиш.
    А и като се замислиш те са от миналата година, а не от преди 5. Не вярвам толкова да са се износили.

Град
    I don`t know where
    трябва да внимава с "притурките", защо банският й като цяло си е цветничък, та мисълта ми е, че неусетно може да стане на кич

иначе диди, ако се поразровиш можеш да си потърсиш някакъв съвсем обикновен и изчистен черен бански и да си сложиш каквито неща искаш/обикновено по подлезите проават/ и мисля, че няма да е повече от 10-12 лева

Град
    Ами ще потърся за разни цветя,шалове,паеро,евтини бански...дано намеря нещо.Иначе исках да си взема някакъв такъв http://storage1.album.bg/5a1/_mirand...1_23616060.jpg с долнище боксерки ама едва ли ще намеря евтин точно такъв тип.
    Между другото не знам дали ще имам време и да потърся много из магазините,защото заминаваме ведага на другия ден(аз сега не съм в София) ,но като пристигнем на морето поне дано от там си взема нещо.

Град
    I don`t know where
    мда,изглежда този модел е доста хитов това лято
    успех с намирането
    за мен най-добрия вариант е евтин бански и вече украси по твой вкус

п.с- утре май пк ше обикалям напред назад, та ако видя нещо направо ще ти кажа

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    И какво ти пука, че ще си със стария ? Хубав е, пък и ти казваш, че си го харесваш...Каквото и да му направиш, няма да го промениш кой знае колко и от където и да го погледнеш - пак ще си със "стария".
    Иначе на скоро гледах на Илиянци доста подобни модели на много сносни цени, но не знам до колко имаш възможност в момента да дадеш...Абе, да не ти дреме.

Повече от фен Аватара на pinkflower
    Град
    София
    Ако банския ти е с тънки презрамки можеш да вземеш идеята от тук http://storage1.album.bg/5a1/_mirand...1_23616060.jpg
    и да му нанижеш цветни,пластмасови и не много големи мъниста на презрамките.

Град
    Това е интересно предложение...

Град
    I don`t know where
    диди, има бански по 6.90 в клеопатра на графа, точно срещу входа са сложени, като цяло са кичарски, но имаше един не лош с черно долнище, бяло горнище и разни мъниста, ако имаш път на там- провери,
    а също така имаше разни малки магазинчета за бански точно срещу даскалото ти, днес минах оттам, понеже си купувах разтвор за лещите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си