.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Две въпросчета..

Така, добър вечер, ще ви задам някои въпроси, които ме интересуват:

От две седмици имам ново гадже, просто перфектната мадама но имам един проблем - преждевременната еякулация (просто мацката ме кефи на макс и не мога да се сдържам). Четох че по форума много хвалите "злобарката" - някой да ми обясни как се бие и въобще трябва ли да свършиш? (съжалявам но просто не ми е ясно).

Вторият ми въпрос възникна от чисто любопитство и той е свързан с вируса на СПИН - за предаването му по полов път, да речем без предпазните средства. Как и откъде влиза вирусът у мъжа? Предполагам през пикочният канал? А каква му е консистенцията? Течност ли е или как се промъква у мъжа? Въпросът ми е съвсем сериозен. Благодарско..

Повече от фен
    За бързото свършване помага да мастурбираш преди секса-правиш движения нагоре и надолу с ръката, докато свършиш.
    Вируса на СПИН е с прекалено малки размери, за да го видиш. Може да навлезе в теб чрез секрета от влагалишето и или чрез кръв.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Фен Аватара на ilia_92
    Град
    Столиците
    Забрави да кажеш на колко си

Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.

...колко гледни точки има всяко от нещата,
    и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/

За първото не знам..

Но за СПИН има толкова много информация навсякъде..Или май те мързи да търсиш..

Като напишеш в Чичо Гошо (Гугъл) "СПИН", ако не ти излязат поне 2 страници си режа главата..

Абе възрастта няма значение, на 17 съм и имам висока сексуална и морална култура, тъй че..
    Та ако мислите че не знам кво е чекия, в грешка сте, просто ме интересуваше "злобарката" като подмножество (разновидност) на чекията.
    А чрез вторият ми въпрос добре се опитвате да ме нападнете (omg къф е тоя злетак в 21 век сме едва ли не че не знае кво е СПИН, кво е рак, това е бича на съвременното човешко общество). И както гледам и вие нямате отговор на вторият ми въпрос, просто ме замятате с някакви клишета от типа на "Гогол страдал от тройственост, която се състояла в това, че с единия крак той стоял в миналото, с другия приветствал бъдещето, а
    между краката му била страшната действителност".
    Та всички се правите на много разбиращи, много сте отракани, а всъщност ... накъде отива света?

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от clgt
    Абе възрастта няма значение, на 17 съм и имам висока сексуална и морална култура, тъй че..
    Та ако мислите че не знам кво е чекия, в грешка сте, просто ме интересуваше "злобарката" като подмножество (разновидност) на чекията.
    А чрез вторият ми въпрос добре се опитвате да ме нападнете (omg къф е тоя злетак в 21 век сме едва ли не че не знае кво е СПИН, кво е рак, това е бича на съвременното човешко общество). И както гледам и вие нямате отговор на вторият ми въпрос, просто ме замятате с някакви клишета от типа на "Гогол страдал от тройственост, която се състояла в това, че с единия крак той стоял в миналото, с другия приветствал бъдещето, а
    Та всички се правите на много разбиращи, много сте отракани, а всъщност ... накъде отива света?
    1.Висока 'морална' култура не знам какво е,такова понятие до днес не бях чувала.
    2.И ти май си от 'много разбиращите'.СПИН-ът не е течност.Предава се по полов и по кръвен път.То ти атакува клетките,така че надали ще успееш да го видиш (силно се надявам да знаеш какво е клетка).
    За 17-годишен си много нахакан,но и много неинформиран.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Чекия
    Злобарка
    Хендджоб
    Галене на питона
    Блъскане
    Лъскане
    Мастурбиране
    Освобождаване на напрежението
    Отпушване на тръбите
    Изпразване на топките
    Отпускане на парата

Можеш да ги сещшнеш навсякъде, означават чекия
    Няма нужда да ми благодариш ами си ги запиши някъде

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

ОМГ! Незнаеш какво е злобарка? =Д :Д :Д :Д :Д

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от clgt
    Кефиш ма мой
    Schhh! Hear the silence...

Пф сам казваш че имаш висока сексуална култура пък не можеш да си отговориш на въпрос чийто отговор би трябвало да знаеш..
    както и да е.
    СПИН е вирус чийто клетки са прекалено малки (като на всеки вирус lol). Попаднал в организма, той атакува имунната система. Някои от симптомите са : увеличаване на лимфните възли, бърза загуба на тегло, силна отпадналост, повишаване на температурата, херпес, гъбички и др. Пътищата по които човек може да се зарази са следните:
    Полов път - като правим секс сес заразен човек и не използваме презерватив.
    Кръвен път - чрез използване на общи прибори на инжектиране (игли,спринцовки,капачки), кръвопреливане, нестерилни инструменти (за пробиване на уши, пирсинг, татуировки, стоматологичен инструмент)
    Вертикален път - от бременна майка на детето в употребата, по време на раждане или при кърмене.

СПИН НЕ се предава чрез : целувка по бузата, масаж, ръкостискане,носене на чужди дрехи и т.н

дано съм ти бил полезен..
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си