Уау...наистина много съжалявам за всичките гадории,които са ти се изсипали:hug: Всяко семейство има своите проблеми.Моето също не е идеално,даже,когато реших да споделя с една по-близка приятелка тя направо се изненада.Наистина е трудно да ти дам съвет,но всичко това те прави по-силна. Когато пораснеш и имаш свое семейство,ще знаеш как да се отнасяш с децата си.Ще си се научила,че е хубаво да им даваш свобода,но да не ги изоставяш в тежък момент. Ако бях на твое място, бих направила невъзможното,за да върна майка си отново при себе си. Но ако тя не ме иска,значи не ме заслужава.Сигурна съм,че баща ти те обича не по-малко от майка ти. Може би си свикнала да го виждаш такава "консерва",но може с времето да се отпусне и да преживявате времето заедно по-лесно и по-приятно. Във всеки случай намери някой по-близък и сподели с него. Ако поговориш с този твой приятел,нещата ще се оправят.Никоя битка не е напълно загубена,ако всички налични средства не са изчерпани. Поговори с някой друг роднина,помоли го за съвет или да поговори с майка ти. И още веднъж,наистина съжалявам,съчувствам ти