- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с любовта ми
начи аз и казах не ме закачай а тя взе та ме бутна и аз паднах от стола и ме заболя много а много съм влюбен в нея вие знаете ли дали тя е влюбена в мене
моля ви ако знаете кажете ми тук че не издържам вече тя ме бутна и аз се разревах пред нея и нхмгв и не исках така да става моля ви кажете ми дали имам шанс с нея тя е от съседния ми клас и когато ходиме с госпожата ни да се разхождаме по центъра целия ни клас хванати за ръчичка когато се срещнеме аз и се осмихвам това достатъчно ли е да станеме гаджета? моля ви пишете ми
а искам и друго нещо да ви питам той ме закача какво да направя? мерси
Това е най-дългото изречение без нито един пунктуационен знак което съм виждала (като изключим въпросителния) ..
Честито, влезе в моите ТОП20 за най-неграмотните хора из форумите!Ела да си вземеш наградата-Малко мозъчни клетки...
![]()
![]()
![]()
Егати детинщината... Ти на колко си... 9? Говори с момичето и сериозно, кажи на колко си.![]()
Аз така 1 път като се разхождахме с госпожите,малък бях,пресичаме на светофара и на една й набих една спунка.Падна та са потроши.После госпожите яко
.Та вземи та и ти й набий една спунка,ще разбере че си мъж и ща вземе
![]()
Ае не стааааа саао да и се осмихнеш по хуу както касаха преди мен спъни я удари я скуби я треяь и привлечеш вниманието.Така ште и напраиш впечатление
P.S:поне имам поставена 1 точка![]()
Първоначално написано от Blondityy
![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
ако си мислиш, че е забавно - не е
the sky is the limit.
Не поощряваме такива бъзици тук![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past