- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да се изпишкам
как да се изпикая бе хора дайте съвет? Доктора каза да не вдигам тежко пък той бая тежи... Срам ме е да извикам мама щото може и тя да се исипе Давайте някакви идеи моля ВИИИИИ пикае ми се ?
по идея на Housemusikk
Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.
...колко гледни точки има всяко от нещата,
и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/
Идиотизма край няма. Изпишкай се върху главата си, може на мозъка ти да му липсват витамини и да губи функционалността си именно заради това.
Да обичаш значи да страдаш!
Не случайно момченцата в пубертета са толкова деградиралиПървоначално написано от ladykeisy
![]()
Илийка Илийка твойта е лесна, ти си прост![]()
Трябва да си доста ..., за да не разбереш, че си прави т6к..Първоначално написано от UNITED
Всъщност съм свикнал за всяка глупост или за всяко нещо което ме дразни да казвам "трябва да се бъзикаш" .Първоначално написано от FuckedUp
Дори и на учители съм го казвал когато ми кажат "ставай на дъската" (например) аз им казвам "трябва да се бъзикаш"Дано съм бил разбран този път !
Съжалявам, не можем да ти помогнем с проблема... Не вдигаме пишки![]()
![]()
![]()
абе хора в един от коментарите си Housemusic беше направо отегчен от простотията на хората и каза че чака вече тема "как да се изпишкам"
така че, това си е чиста подигравка
![]()
Вчера е минало, утре мистерия, а днес е дар
Diksi може да ти помогне, сам ще се вдигне![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Ако видя още една таква тема, била тя по идея на Housemusikk или някой друг - и двамата директно сте бан.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last