.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Тема: Отмъщение

Отмъщение

Някой може ли да ми даде идея как да си отмъстя по-много гаден начин на бившата.Принципно никога не падам толкова ниско,но след като разбрах как ме е лъгала,как ми е изневерявала и не мога да се побера в кожата си от яд....ако можете дайте някакви идеи

Мега фен
    Сещам се за един филм, който е подходящ за случая - SAW

Кирилицата е задължителна.

LadyDi

Мега фен Аватара на vagarious
    Дам, най-много да влошиш нещата още повече.Не си струва.Свиркай си.
    Big or small, lies are lies!

Повече от фен Аватара на glezenafukla
    отмъщението не връща загубеното..но все пак те разбирам.. човек си изпитва нужда да отмъсти.. ми знам ли..върни й го по нейния начин.. може би най-мн.ще я заболи..

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    По-скоро ще й доставиш удоволствие да те гледа как не можеш да я превъзмогнеш и се излагаш с някакви номерца. Ако се фокусираш върху нещо положително и по-продуктивно може би правилното момиче за теб ще се появи, а това е сигурен начин да й омъстиш без да падаш ниско и да се унижаваш

Сложи и бомба в къщата ... после няма да ти проговори никога!

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Намери си друга приятелка, а тази я забрави.
    Ако пък не се наслаждавай на лятото колкото се може повече,не се занимавай с глупости . В случая каквото и да направиш ще излгеждаш жалка гледка,някой ден можеш да й го върнеш,но не мисля,че сега е моментът. Успех!
    ла-ла-ла

Град
    ForSaken city (:
    `Отмъщението не връща загубеното.`

Знам,че отмъщението не е правилно,че не връщд загубеното и всичко останало,но аз просто искам да си отмъстя,защото това заслужава малката курва,така че който има идеи нека да ги дава

Цитирай Първоначално написано от xxxxxx
    Знам,че отмъщението не е правилно,че не връщд загубеното и всичко останало,но аз просто искам да си отмъстя,защото това заслужава малката к***а,така че който има идеи нека да ги дава
    Сам си отговаряш. Не е нужно да отмъщаваш, просто кажи на приятелите ти/й какво е правила. Ако е такава К**ва каквато я описваш, трябва да се засегне. БТВ като имаш гадже ти не усещаш ли къде са слабите и силните места на приятелката ти ? Ако отговора е Не, научи се. Трябва да можеш да предвиждаш ходовете й, и винаги да си с 1 крачка пред нея. Ако успееш няма да се стига до такива ситуации, а и да се стигне ще знаеш къде да я удариш, за да я заболи най-много.
    Жена с пари е като луд с картечница.....

Град
    Варна
    Ако още поддържате някакви отношения - покажи и че въобще не те е*е за нея, ако е от тия дето си мислят че могат да имат всички това ще и бръкне в женското его, ако ли не - хич не се занимавай. Тя сигурно точно това очаква сега - да и отмъщаваш, дори да искаш пак да сте заедно "защото е единствената" и "без нея не можеш" и тем подобни глупости, затова пълен игнор и си намери свястно момиче.

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Игнор
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Безразличие от твоя страна към нея!

Супер фен
    И аз мисля ,че безразличито е най-доброто отмъщение.Или пък се целувай с други момичета пред нея.

Абсолютно безразличие към нея. Ако някой те пита за нея, ако срещнеш общи или нейни приятели не показвай омраза - само безразличие. Това просто изкарва жените от кожата им.

И аз мисля, че трябва да й показваш, че не ти пука за нея, но се погрижи целия град да научи за номерата й . А, и си намери нова приятелка.

Най голямото наказание за такива чавета е да я игнорираш

Цитирай Първоначално написано от glezenafukla
    отмъщението не връща загубеното..но все пак те разбирам.. човек си изпитва нужда да отмъсти.. ми знам ли..върни й го по нейния начин.. може би най-мн.ще я заболи..

Повече от фен Аватара на ginny
    Град
    stz
    Не се занимавай не те е заслужавала и не заслужава да си губиш времето с нея.Намери си момиче, което е за теб и те уважава и обича, а на бившата и бий шута не и обръщай внимание

Цитирай Първоначално написано от Blondityy
    И аз мисля, че трябва да й показваш, че не ти пука за нея, но се погрижи целия град да научи за номерата й . А, и си намери нова приятелка.

напълно съм съгласна !!!!!!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Няма по-подходящо от това да си щастлив с друго момиче и тотално да я забравиш. Опитай

Наритай я.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Абе и да й отмъстиш по-умен няма да станеш,няма гаранция,че след 1-2 години пак можеш да попаднеш на такова момиче.Седи си на гъза и тва е.Живей си живота и не търси правосъдие за такива неща.Плюс това ти и да и отмъстиш,тя пак няма да разбере какво ти е причинила и само ще се гоните кой да направи по-мръсно на другия.

По тая логика аз до сега трябва да съм направила живота на 2 момчета непоносим...За кво да се затормозявам като никoй няма да спечели.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Безразличие от твоя страна към нея!
    тва е най-доброто отмъщение не се занимавай с други глупости ...
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си