Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
Повод за ревнуване има ли?Как се държиш с момчетата?Защо няма компромиси ?Какво очакваш от другото момче?
Значи приятелят ми, той е много мног ревнив .. Ревнува от приятелкитеее мии кажи речи всичкоо .. Постоянно се карамеехме за някакви глупости и това се случвашее всекидневно и като се скарамее и той почва да ме обижда, че съм боклук или че нямам грам мозък или някакви негови тъпизми .. Много скандали ми е правил пред една учителка, пред класа ми, на една екскурзияя цяла нощ се карахме и всички ни слушахаа и то заради някаква пижама .. Опитвал се е да ми посяга .. Като се изнерви е като не знам какво .. ужасна гледка .. От нерви един път счупи стъклото на входа ми .. Постоянно ми звънеше докато съм с приятелки .. И за това те вече го намразиха, не че звъни постоянно, но и как се държи с мене .. . . Много пъти съм късала и съм се връщала при него, той обещаваше, че ще се промени и така нататъкаа .. но след няколко дена е същото .. как вече да му имам довериееЕ ? .. И сега само ме следи .. постоянно .. .. Той не знае за комшията ми,но предполага ако разбере ще полудее .. защото той си мисли, че съм негова собственост .. ! Но не е такаа ..