- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябва ми помощ до като не ми избяга момичето ! :д
Значи аз си мернах едно момиче ,което подозирах, че ме харесва още от училище.
И за мен е много симпатична и много готина разбрах че ме харесва ,защото нейна приятелка ми каза и така останахме сами, и аз я питах дали иска да ходим и да сме повече от приятели обаче отговорът ме разби каза ми НЕ ЗНАМ има и друго момче което иска да ходим и не знам питах е 3 деня подред дали иска да ходим и същото.
Като ме харесва не мога да разбера за какво не иска да се хванем .
Ако някои може да ми помогне да сподели с мен защото много ми харесва и искам да е моя приятелка не на онзи другият !![]()
13-14 год. - нищо чудно.Лигла.Остави я.Незнае какво иска![]()
![]()
Еми като искаш да е с теб, покажи й че я харесваш повече от другия. Покани я на разходка, прекарвайте повече време заедно, за да й покажеш, че държиш на нея..![]()
Защо просто не оставиш нещата да се случат естесвено, както казаха преди мен прекарвай време с нея, обръщай й внимание и й покажи, че можеш да й бъдеш приятел. Това с предлагането е малко глупаво според мен, сякаш ще се женитеБъди до нея и я спечели, тя сама ще дойде при теб след това
![]()
Еми,като сте 2ма тя трябва да избере.. Не мисля че може да направиш нещо повече.
Предлагаш й..
^^ Съгласна с няколкото редове по-горе за обръщането на повече внимание и вземи я целуни по-добре.
96....
Следващия път като я видиш и я целуваш!
Покани я на среща, прекарайте повече време заедно и я целуни. после й кажи, че много я харесваш, но не можеш да й предлагаш 100 пъти...
96...лигльовци...незнаете какво искате още..
питай я директно дали ще е с теб ,или не ,защото има и друго момиче,което те харесва.
Не я притискай с това питане всеки ден. Дай й малко въздух и я остави сама да си вземе решението. Ако те харесва наистина и иска да е с теб сама ще дойде
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
може и да греша,но...май не те харесва много много,а? :think:
може да пробваш малко време да я оставиш и така да и покажеш,че не е единствена.обаче така може и да я тласнеш към него...
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Само аз ли забелязах, че не тя е казала, че го харесва, ами няква си приятелка.. '96 като е може да си измисля, за да я сватоса от скукаА и отговор 'не знам' 3 поредни случая, и че имала предложение от друууг.. дълго става, заобиколен начин да ти каже 'не'.
Оставяш я и си намираш друга, която ще знае какво иска.
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
А така! според мен те испитва да види дали я харесваш, като ти е казала за другото момче. Ама не и ходи по гъза - момичетата не харесват това. Прави се и то на по-недостъпен да видиш как ще дойде при тебПървоначално написано от mincheto
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
ms 4e mi oburnahte vnimanie shte probvam nqkoi neshta kakto vie kazvatemn vi blagodarq !