- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- |към момичетата| Харесвате ли романтични момчета
Мда... и аз тва щях да напишаПървоначално написано от gLypChenCee
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
[i]амии... xD
Как да кажа. Отговора ми е някъде по средата.
Да речем, че мразя лигавщините, когато са непрекъснато. Моето момче се държи малко по-дистанцирано, когато стане дума за романтика, но пък си напипва точните моменти и винаги, когато се постарае да бъде мил ме кара да се разтапям в ръцете му.
Все пак отговорих с "Да".
Я дефинирайте "романтичен"? Че да си запиша...![]()
![]()
Ммм да, може да се каже, че обичам и романтиката, и романтичните момчета. Но все пак зависи колко романтични - прекалено лигавите и изтъркани работи не ги обичам много![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Защото романтик не значи балък, нито сдухльо.Първоначално написано от bratignat
За да свалиш момиче преди всичко трябва да си загадъчен, а не да се разкриваш какъв си, независимо от кой тип момчета спадаш.
Момичето задължително трябва да го "помачкаш" психически или по някакъв начин тя да върви подир теб, а не ти подир нея, но това да е незабележимо, за да не се намеси гордостта на момичето и тя да спре да те харесва. Казвам го тва с "помакчването" в преносен смисъл, защото всяка ще писне, че това не е така.А то всъщност е така, но просто ф-четата не осъзнават, че доминацията им влияе притегателно.
Обожавам романтични момчета, но не кухи романтици, които се разкриват веднага или ми говорят за някви неща и изтъкват какви са. Щото повечето такива, които парадират с романтиката си, са пълни въздухари и смешници. Романтиката не са цветя, думи или пр., а отношение и сантименталност.
Бившият ми беше романтично момче, без да си губя респекта или да ми прилича на някакъв шибан глупак.
Просто при някои се получава.
Има си начин да "зарибиш" момиче, въпреки че си романтик. И изобщо защо написах "въпреки".. романтичността като качество не спира способността ти да си неустоим и желан. Просто трябва да знаеш как да действаш.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Да, разбира се.Жената цени нежността.
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Дааааа - искам само романтика, друго не приемам. Радвам се, че момчето до мен е точно такова. Просто ме кара да се чувствам като истинска жена.
Какво ли пък ще рече "прекалено романтичен" ? Може ли човек да е прекалено романтичен? Какво разбирате вие под романтика въобще ,че да и поставяте граници?
За мен няма прекалено романтични жестове, щом всичко идва спонтанно и от сърцето. Не става въпрос за това да се стремят към даден разултат с момиче ,а да и покажат чувствата си както те самите ги усещат. Тогава се получава истинският момент, жестът който трогва.
Лигавите неща са си лигави и за тях си има време. Вие хем искате да ви гледа като писани яйца, хем да не ви досажда, хем да ви се нагажда към настроенията. Ако можеха и мислите да ви четат ,горките, най-добре.
Зависи.Естествено бих се заеадвала на една роза в подходящия момент...но постоянно ммм съмнявам се ...
Не съм сигурна, че ще успея да го обясня. Повече искам да е див, некултивиран... Да мога да лудея с него. Но когато има повод един романтичен жест ми се струва изключително красиво. Колкото и банално да звучи например вана със свещи... В този смисъл харесвам романтични момчета - да не се даржът постоянно романтично, напротив - искам другата крайност [която за мен не значи груб], но отвреме навреме да има и романтична идейка в него.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Харесвам. Но не лигаво романтичните,които биха планували големите нощи с листа от рози,вечери и т.н. Това е супер досадно и плашещо. Не мога да обясня представата си за романтика,но е много по-красива от лигавите стихчета,подаръци и т.н.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Мила както винаги даде доста точен и РЕАЛЕН отговор на ситуацията. Всичко се обяснява как предпочита романтични индивиди и т.н., обаче виждате с какво е пълен раздела и в това попадат един стабилен процент от писалите тук също.
Жените често искат нещо, което да им се дърпа и да е по-грубо (не в смисъл на да ти бие шамарите, лол), а не момче, което да демонстрира пряка зависимост от тях посредством сантименти и романтика.
Както винаги на думи и на реалност положението е различно (:
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
^ Бях аз това, ама ме мързи като гъз да трия, да копвам и да поствам с тоя акаунт.![]()
не мога да разбера кой се опитват да излъжат тези жени.факт е че романтиката не се цени въпреки тези опити да се наложи обратното.
++Първоначално написано от iveetyy
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Естествено,всяко момиче би се зарадвало на червена роза,подарена без повод...Не искам приятелят ми да е пълен дръвник де..Аз лично обичам романтичните моменти,но не си падам по прекалените лиготии...
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]
Да е романтичен,ама не многокък тъй бе?
Сякак излиза име ако си романтичен си пе*ал,ако си груб си селянин...
Брех къде е златната средаа?
да,харесвам романтичните момчета
Обичам романтиката и харесвам романтичните момчета, мхм.
Да,съгласен съм! Един романтик има много по-малки шансове от някой от така наречените "селяндури".Бил съм и от двата типа и споделям мнение,изградено от опит.Първоначално написано от bratignat
И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
Първоначално написано от jghgh
Романтиката всъщност е това да признаеш, момичето за нещо повече от теб и да търсиш начини да я омилостивяваш. Буквално да тичаш след задникът й.
Това е най-вредното нещо, на което могат да те възпитат родителите и гарантира на такова момче, дълги, самотни нощи и живот, освен ако някоя обсебваща пиявица не го хареса. Което отново е ужас.
Кавалерството е единствената част от романтиката, която харесвам. За жалост то е предназначено само за точни момичета - за останалите изглеждаш като слабохарактерен идиот - да отвориш врата, да подадеш на някой изпусната вещ.
Та към всички момчета - ако някое момиче ви посъветва "бъди мил" - знам че звучи логично, но това ще ви доведе до крах.
За да бъдете успешни има два начина:
- Да се държиш, като прост селянин.
- Да си леко циничен - знай си "цената", живей си живота, а жените могат да бъдат приятно разнообразие, но не и цел на живота.
Тъй, като четете обаче съвети, т.е. нямате си изградена система за вас е първият начин "селския"...по-скоро селяндурски, тъй, като в това да си от село няма нищо лошо или странно.
Романтиката може да си позволиш, след като отдавна си установил статутковото - ти си шефът и решаваш да я изненадаш с романтика - но не трябва да е правило. Защото тя ще иска още и още и когато дойде денят, в който не можеш вече да се надскочиш, тя ще е разочарована.
Следователно за успешна връзка трябва да си циничен, задник с лоши обноски, който от време на време прави мили жестове, за да затвърди тяхната изключителсност.