- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- |към момичетата| Харесвате ли романтични момчета
Лично аз не съм голяма привърженичка на романтиката.Казвала съм го и в други теми.Характерът ми е някак друг.Харесвам малките жестове, които той прави за мен.Например закуска сутрин, как ме гушка, докато заспя и такива дребни нещица.Правят ме щастлива и един вид човекъ до мен показва любовта си, което ме радва ужасно много.Но романтика . . с риск да бъда опрекната за мен романтиката е някак лигава, просто не съм и симпатизирам.Ако е в рамките на нормалното и сравнително по-рядко, би ми било приятно, но иначе не.Предпочитам по-сериозни момчета.Не грубияни, но малко по-различни.
^ Толкова много манЯци са избрали да се държат като прости селяни, че вече направо считам за празник, когато някое момче/мъж вземе, че ми отвори вратата или ме пусне да вляза в някоя сграда преди него.
Първоначално написано от PinkPan7her
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Нищо общо.Първоначално написано от bratignat
Романтиката не е това. Това е поведението на лузъра. Различни неща са.
Никое човешко същество не може или не бива да е НАД теб - независимо от какъв пол сте и двамата. Ако го позволяваш, значи си с ниско себеуважение.
Хората не са създадени да са над теб. Връзките са взаимно уважение, взаимна обич. Поне истинските, които трудно се намират, а не подобията на такива, които заливат форума ни.
Романтика - за МЕН това не са цветята, не е някой да се пренебрегва грубо заради мен, не е някой да се омаловажава, не са и подаръците. Може да си пълния сухар и пак да ми подариш нещо - тва дали е романтично?
Романтичен за мен е всеки по-нежен от обикновеното младеж.. Просто по-сантиментален.
Жест, жест е романтиката, а не скъп подарък, нито унижение, което уж трябва да засвидетелства някакви чувства!
Единствено това!За да бъдете успешни има два начина:
- Да си леко циничен - знай си "цената"
Да си селянин не върши работа, освен при много селските пръчки, а никой не търси такива, нали? Те са прекалено примитивни и явно очакват единствено секс, щом се примиряват със селяндурско "алфа" грубо поведение, което е белег единствено за ярко изразена сексуалност, но не и за чувственост.
Тва дали е правило не е определящо, ако "си знаеш цената" и не позволяваш да те разиграват. Винаги момичето трябва да е на мястото си, иначе си позволява(ме) да упражнява(ме) неправомерен контрол, изразяващ се с унижение.Романтиката може да си позволиш, след като отдавна си установил статутковото - ти си шефът и решаваш да я изненадаш с романтика - но не трябва да е правило.
Хубаво е девойката да е на нокти, че при най-малкия курвенски номер ще изхвърчи от обятията ти. Това не значи обаче, че трябва задължително да й орежеш от романтиката. Според мен двете неща нямат връзка едно от друго.
Това с шефа много ми хареса, защото всяка 1ва среща е нещо като бойно поле. И не само срещите, а като цяло отношенията м/у хората. Играете фехтовка! Можеш да покажеш от самото начало, че няма да си мачкан и да си свалите картите на масата. Винаги 1вото впечатление е решаващо, за да не си разиграван мухльо. Така че, който може, нека покаже "кой е шефът" от самото начало с поведението си и с принципите си.
Подобни връзки (фехтовални) носят дори повече удовлетворение, защото де факто сте 50/50. Доволни сте от това, което получавате, и давате достатъчно, за да е доволна и девойката. Това са едни доста добри и хармонични отношения. Без надуване и без циркове.
Цаката е самите ВИЕ да не си причините циркове - да не се слагате сами в устата на вълка. Приемете, че е нормално като се сложиш в краката на някого, той да те овъргаля в калта и да те употреби, както и да те унижи. Не са ви момичетата виновни, че за вас не е естествено да поставяте картите още от самото начало и да заявите твърдо - "Аз няма да бъда клоун"
Естествено, че е най-добре тези неща да стават натурално и да няма напрежение м/у вас, защото в крайна сметка ако само мислите дали вие ще сте "отгоре" в една връзка, любовта се губи и само си играете на котка и мишка (я да видим кой на кого ще вземе страха)
От всичко мое написано наистина изглежда, че е трудно да си намериш подходяща половинка. И е.
Защото едно, че е пълно с джофри,
друго, че е пълно с мухльовци/лузъри (само си затрудняват сами положението)
Трето, че е пълно с хора, които имат единствено гордост и прекалено много се вживяват във "фехтовката".
пп.Хареса ми разсъждението за "точните момичета", които оценяват кавалерското поведение, а не се надуват. Наистина самалко! Много си прав, но да си кавалер не значи да си мухльо, пак. Окей да ми отваряш вратите, но не и с поведението си да показваш, че си готов да приемеш формата на чехъл с точния размер на моя крак.
Всичко е психология. Понякога поведението индикира единствено, че си готов да бъдеш "служещ", а не достоен равностоен партньор. Не зависи от кавалерството толкова. Може да нямаш джентълменски обноски и пак да показваш, че си готов да бъдеш плужек. Ти сам каза, че това е пагубно.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Понеже съм бил и от двете страни на барикадата
Книгите, филмите, медията, родители, наичин на живот излъчват посланието - ако искаш да си добро момче - угаждай на момичетата. Опитвай се да им се харесаш и т.н. Естествено, че малко или много това се запечатва в нас момчетата.
След, което момичетата започват съответно гавра с тези "лузъри". Нещо, което виждаме и в друг контекст в училищата - когато някой е по-слаб или е имал проблем всички му се хвърлят. Закон на джунглата.
Ето защо на мен не ми допада да ритам слабаците - предпочитам да се боричкам, с някой, който има хъс. Това е виждане на всеки един човек и когато чуя, някой да се хвали, как върти друг на пръста си, колко загубен е и т.н., разбирам, че отсреща е някой, който не може да се самонадскочи.
За първата среща си абсолютно права, макар, че аз лично се доверявам на инстинкта ми. За да бъда честен рядко се правя на шефа. Още по-рядко на служещ. И двете са прекалено обвързващи, изместват центърът ти извън самия теб и ставаш зависим =>, че ти си винаги служещ. Същото се отнася и до заплахата да й биеш шута - не е спортсменско да държиш Дамоклиев меч над някоя главица. Ако стъпи накриво и то нарочно, просто пътищата се разделят.
П.П.
Много си права, че хората, не трябва да позволяват да ги правят на чехли, сандали и еспадрили.
обичам романтични момчета естествено ..![]()
нооо да е в границите на нормалното .. смисъл да прави романтични жестове за да ми показва чувствата си .. жените обичат това![]()
обачее понякога трябва и да е по .. как да кажа![]()
абе да не е някой лигав![]()
все пак трябва да има и тръпка .. от време на време да се заяждаме![]()
И на мен най-много ми харесва " груб отвън , мил отвътре " В смисъл - да не личи , че е романтичен , но когато сме двамата да се държи добре и да ме кара да се чувствам добре . Момичетата , обичаме да мислим че сме специални . Искаме да вярваме , че той се държи по някакъв специален начин САМО с нас . Когато разберем , че се е държал по същия начин с някоя друга ни става много гадно ( например , като разберем , че дадено момче е говорило същите неща които говори на нас и на бившата си )Първоначално написано от brutaLxxbunny
"Никоя жена не бива да чува никога ,че някога друга жена е била по-обичана от нея. "
Memento mei, memini tui!
Е т'ва е!Първоначално написано от bratignat
Мисля че и аз го споменах за твърде голямото вживяване в това да си "шеф" - това само убива удоволствието.
"Да си шеф" го използвам като перифраза на това да бъдеш откровен, честен, директен и да не си мълчиш когато някоя постъпка те издразни. Да бъдеш критичен към поведението на мацката, а не само към твоето. Това автоматично те прави 'достоен' и на момичето му се иска по-малко да те върти на пръста си.
Тва не значи да се вживяваш и цялата ви връзка да е гоненица кой ще е "служещ" и кой ще е "шеф".
Дай Боже на всички ни такива връзки, в които подобни понятия липсват или не е нужно да се изяснява кой на кого.
Но преди всичко, уважението се печели! В този смисъл се борете да сте "шефове". А не заради идеята да "поробиш" някого и да го унижаваш.
И много евала за изречението със самонадскачането, много ми допадна.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
БАХХАХХАХАХАХХАХАХАПървоначално написано от PinkPan7her
Я ПАК ЗАПОВЯДАЙ?
Хубаво де... Плочките по улицата или паветата по паважа - наистина ли не ме разбра?
А за второто - исках да напиша "не ми е по-любима", изтрих "любима" и писах "вкуса" и тирето остана.
Ще се заяждаме ли за глупости?![]()
разбрах, затва ми стана яко смешно
Не харесвам романтични, които ще ти подаряват цветя, ще ти пишат стихотворения и ще те канят на романтична вечеря със свещи и други глупости.
Не харесвам и такива, чиято любима дума е "ебаньее" и само за това им дреме.
Аз търся златната среда.
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
да защото не ,мойто слънце е романтичен и това му даде доста предимства![]()
![]()
Не харесвам романтични мъже. За сметка на това, ако 2-3 пъти в годината се сети да прояви малко романтика и да ми подари един букет/цвете, ще съм наистина щастлива.![]()
Малко романтика да има в момчето ще е супер, ама не много![]()
Някоя от тук иска ли да се запознае с мен![]()
Подкрепям,всъщност не е рядкост да срещнеш момче романтик,а да срещнеш момиче което да хареса такова момче...не говоря за некви лигльовци дето са като некви момиченца . Мовечето момчета са такива,но по голямата част гледат да бъдат "селяни" защото на момичетата точно това им харесва дори и да не си го признаватПървоначално написано от Nakadah
Първоначално написано от bratignat
Е ако се правиш на лигльо не очаквай да ти се случи нещо хубаво
ама дори и да си "умерен" както тука викат пак шансовете ти са 3но по малко отколкото да се правиш на селянин...
>>DjBelev<<
Първоначално написано от ForzaFelipe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E НЕ! Ти направо ме вкара в туш!!!Според теб на нас ни харесва повече примерно на първа среща да ни казват `ей сексЕ само да те набарам на тъмно `ща клатя като гладен циганЕн джанка.. направо щ`и пръсна.. ` ай да не продължавам
От колкото нещо мило.. да ни подарят една роза примерно [в знак на уважение ] , вместо да размята презерватив и да казва тези култуви изречения..
Мм, не мисля, че на някое момиче ще му е приятно ии то пред хора. Е, да - да ходите и да си говорите перверзии [по-умерени пред хора ама по диви като сте само двамката
] и т.н. ок .. ама по такъв начин някое момче да ме свали - НИКОГА!
![]()
Така ще се поправя,момичетата не харесват селяни а мачовци .Такива дето гледат само да покажат какво имат а мозък....Това исках да кажа![]()
>>DjBelev<<
Не мога да кажа, че трябва да е някой велик романтик и постоянно да ми говори, че аз съм най-най-най, да ми подарява всеки път подаръци и отношението му към мен да е неземно мило. Разбира се, ще ми е приятно да бъде мил, когато трябва, но без да преувеличава.
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Харесвам романтиката..ама да е в рамките на нормалното.Примерно да ти отвори вратата или да те пусне ти да минеш преди него..нещо таковаа![]()
Преживяванията сами по себе си не ме правят щастлива.Умението да ги изживея по определен начин,с пълното съзнание за тях и с пълноценното усещане за всеки един миг щастие,ме прави такава,каквато съм.
Това не е РОМАНТИКА !Първоначално написано от Sunshineeee
КАВАЛЕРСТВО е !!!
Има разлика м/у РОМАНТИК и КАВАЛЕР (Джентълмен)![]()