- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- |към момичетата| Харесвате ли романтични момчета
Всички момичета харесват романтични момчета,а не глупаци,които им говорят само как искат да ги наебът.
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Първоначално написано от didi0804
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Мдаа... в рамките на нормалното.. да не вземе от романтика да обсипе целият път от нас до тях в рози![]()
"Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи вярвайки,че няма да го направи" ....
Харесвам романтиката,но за съжаление рядко попадам на момчета,които я харесват ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не мога да съм по-съгласна.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
да
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
По принцип не особено ...
I'm inlove with a criminal...
le gayboys - момичетата ги обожават <3
GTA Stunting
Да,но да не е прекалено,защото става досадно и твърде лигаво.Вси4ко с мярка![]()
Добре де,за тези които не я харесват ... по-хубаво ли звучи,когато сте в колата,на открито или върху тавана на колата примерно,той да ви каже вместо нещо романтично,което ще ви стопли душата, нещо като:чакай да отида до колата,ча забрайх презерватива или нещо от сорта? Повече ли ще ви хареса? Вие кво си мислите бе,че на романтиците не им са ебе ли ( с извинение ) ? И на тях им са такова просто искат половинката да го поиска или намеква съвсеем косвено и гледа реакцията на момичето ... въпреки че съм момче умея да разсъждавам кое е в рамките на границата и кое не е .. замислете се :]![]()
![]()
Чух,че прайш секс за пари ?! Пфф,ти 10 лв за пари ли ги имаш ма ?
Да, но в днешно време романтични момчета, почти не съществуват. Късмет имат момичетата с такива мъже ....![]()
![]()
![]()
![]()
не, защото самата аз не см такава ... и ако момчето е романтично ми става едно странно и на моменти прекалено лигаво ...
Аз харесвам романичните неща но не и лигощините...
що пък не? на мен би ми харесалоПървоначално написано от petyfi
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Нищо против нямам, даже напротив, стига да не става дума за лигавщина и дебилщина("ти си целият свят за мен", "ще умра, ако ме оставиш", "за теб живея"). Прекомерното изразяване на чувствата просто дразни.
Съгласна съм.Първоначално написано от mArMaLaDkA
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
+1Първоначално написано от rachel_billson
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
E...и на мен..Първоначално написано от darsit0
...Но да не вземе някоя пача да тръгне по "пътя от рози" и да стигне до дома на приятеля ми, че тогаз..
![]()
![]()
![]()
"Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи вярвайки,че няма да го направи" ....
Аз съм си романтична и обичам романтични жестове.Това значи че и романтични момчета.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!