Правих секс без презерватив . След 2 дни ми излезна странен обрив . Ето какви са симптомите в ранен стадии
Ранна инфекция
В началото на инфектирането с ХИВ може да няма никакви признаци, въпреки че в много случаи в първите две до четири седмици от инфекцията е възможно да се развият грипоподобни заболявания. Признаците и симптомите са следните:
-Треска
-Главоболие
-Възпалено гърло
-Подути лимфни възли
-Обрив
Дори и да отсъстват напълно симптоми, заразата може да се предава и на други хора.
Симптоми могат да не се проявят в продължение на 8 или 9 години или повече.Но тъй като вирусът продължава да се размножава, и да унищожава имунните клетки, могат да се развият инфекции и хронични симптоми, като например:
-Подути лимфни възли - често един от първите признаци на HIV инфекцията.
-Диария
-Загуба на тегло
-Треска
-Кашлица и недостиг на въздух

От тях имам нещо като треска , силно главоболие и получих обрив който изчезна до няколко дни . Изобщо не ми се яде , болят ме ставите .... нямам кашлица нито подути лимфни възли . Нямам и недостиг на въздух .
Дни след акта бившето ми гадже каза че е накарало момчето да сми с мен за да ме зарази .... аз не му повярвах но ето че съм болна от нещо наподобяващо спин . На 16 години съм ...
Спин лекува ли се напълно ? Дали съм заразена ? Ще умра ли ?Имам скованост във врата което е посочена като симптом на други места .
имаx и ниска температура
Имам яки болки в корема което не срещнаx като симптом
Момчето не е свършвало в мен . От кои по-точно сексрети ме е запазил тогава ?
Мислите ли че хората са толкова безотговорни и жестоки и той е легнал с мен само за да ме зарази защото някой си го е помолил ...