- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Притеснение
Добър ден,имам страхотни родители и готина сестра всичко е ок никакви проблеми нямам вкъщи .. но имам друг .. съседите са ги ограбвали няколко пъти,а в нашия квартал има 1 пълен престъпник се краде,всички го знаят какъв е крадец , взима на родителите си пенсията и после нз кво прави .. направо на никой не съм казвал,обаче при компютара почнах да си държа нож , пък казвам ,че съм го забравил тука докато съм ял или нещо такова .. понеже наще са на работа сестра ми също и си оставам сам и ме е страх някой път да не влезе в нас с още хора направо не знам какво ще правя .....на 14 съм
и като целия квартал го знаете,защо не извикате полиция?сам по никакъв начин не можеш да се справиш с него,разкажи на родителите си за притесненията си,те най-добре ще знаят какво да правят...
Ако можех да те върна,щях земята да обърна...всичко на света бих дала,пак да ме прегърнеш ти
Защото не става така,той краде нещо,отиде в затвора,поседи и излезе,и ся като е излязъл кво пак ли ше викнем полиция само щот аз се притеснявам ? имаше скорошни обири на съседи не са хванали кой е ама съм сигорен ,че е той .. не може така за нищо .. ама той 1 път ще влезе у нас ..Първоначално написано от wukktoruQ
Поне кажи на родителите си...сложете СОТ,няква друга охрана
Ако можех да те върна,щях земята да обърна...всичко на света бих дала,пак да ме прегърнеш ти
Като влезе го обезкостяваш с ножа и тва е , нали е било при самозащита !![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Така дай да си говорим сериозно.Първоначално написано от dPa3HuTeJl
![]()
Ти имаш ли си на представа както си играе на компютъра и някой с маска влезне, че ще се насере ? Нито нож ще се усети да вземе, нито нищо, а и с тая психика няма да може да ръгне никой, а и човека срещу него ще е опитен, щом е успял да влезне и най-много да му набута ножа в ану*четоА ясно ли ти е, че само като го види може да припадне от всичките емоции който ще усети? Просто ей така ще изписка като момиче и ще се свлече на земята, едно е баща му да седи с нож, друго е той, ясно? Ти си поредния човек който се прави на интересен, явно не си имал проблеми и си онлайн коментатор само? Какво ще рече "обезкостяваш" ти имаш ли 10 години бе приятел?
Искам още нещо да попитам, ако се заключва вратата как ще влезне, живея в квартал в който има доста кражби и няколко пъти съм чувал късно вечер някой лекичко да се опитва да отвори вратата и тя защото е метална и дръжката и се чува по един специфичен начин, след което някой изтичва на долу по стълбите? Не отваряй на никой, не си въобразявай глупости, дръж се заключен и това е, чакай вашите. Ако ти е проблем, че някой може да се престори за тях, ако нямат ключове, си измислете едно семейно чукане в някаква кратка мелодия например, така винаги ще различиш някой външен човек и някой от семейството ти. А до мнението на wukktoruQ, СОТА идва от 3-5 минути най-бързо те за 3 минути ще го убият 5 пъти и ще извлекат всички ценности който са изнесени на показ, телефони , конзоли някви ако имаш и тн. няма да могат да вземат телевизора или нещо друго, но най-малко ще те уплашат много. Сота е подходящ за вечерта, а до автора на темата, не се притеснявай, направи това което ти казах горе и бъди спокоен, никой не може да влезне през стените или през тръбата на мивката .![]()
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
Подкрепям мнението ти!Първоначално написано от ibojilow
![]()
Преживяванията сами по себе си не ме правят щастлива.Умението да ги изживея по определен начин,с пълното съзнание за тях и с пълноценното усещане за всеки един миг щастие,ме прави такава,каквато съм.
Аз същоПървоначално написано от Sunshineeee
![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
ibojilow бате нали се сещаш ,че ако е някой с по-яка психика(физиката отпада щом пита в такъв форум за самозащита) директно е фанал ножа и го е набучил.Аз така бих постъпил ако някой влезне у нас.
Т.е няма да го набуча ама ще мисля да права нещо. Отделно ,че имам купи по бокс тай че ...![]()
А нали се сещаш, че той не знае къде да ръгне? Ще го ръгне някъде и ръгнатия ще украси апартамента с него? Малко или много физиката има значение, но все пак на 14. Нищо не може да направи все още.. Ами я си представи, че пича влезне с пистолет? Какво ще му направи с тоя нож, ще го мята по него като филмите с индианците?![]()
Аз предлагам да си купиш една брадва, по-ефикасно ще бъде. Ще му махнеш главата направо![]()
![]()
^ Много си забавен .![]()
Ножът може да ти помогне да се чувстваш по-сигурен,обаче реалната полза е друг въпрос.Я сподели някаква информация-на кой етаж си,нетална или дървена е входната врата,имате ли решетки на прозорците и т.н да ти кажем дали изобщо има смисъл да се притесняваш...
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Сложете си по-здрава брава. Ние имаме и едно дето се врътва и може само отвътре да се заключва и отключва. Или примерно си пускай филм или музика. Не смеятам че някой ще тръгне да ограбва апартамент с хора вътре.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Защо не си сложите втора врата, желязна по-добре, ще му е по-трудно да я разбие (ако няма никой у вас). Иначе е много гадно това как може така да вилнее безнаказано...![]()
Колкото до самозащита: той ако тръгне да влиза у вас ти няма ли да чуеш... през това време можеш да се обадиш на полицията и не мисля, че ножа ще ти помогне. Виж в някой оръжеен магазин за газов пистолет, макар че той е при самозащита на улицата или някъде можеш да избягаш, но все пак се почели време...
Дано да не се стига до нито един от този ватианти !
Той е на 14 години, за какъв пистолет му говориш?Първоначално написано от SorrowEyes
![]()
![]()
м що да не може да е добър на дартсПървоначално написано от ibojilow
![]()
ee тук ме хвана на тясно..![]()
кой квартал си?
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
действай като от "сам вкъщи"![]()
Обещанието е учтива форма на отказване.
Оставяй лампите включени и пускай музика, вдигай шум. Да си личи, че има хора вътре.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Това е самата истина. Да не говорим, че и през балкона могат да влязат, ако пожелаят. Така ограбиха съседите под нас, на четвъртият етаж, човек, бабата си спяла през нощта, всичките им ценности взеха. :/ На никого не го пожелавам това.Първоначално написано от ibojilow
Камерата е идеяно ако си на 1/2/3/4 етаж май няма да се мачат от тераси и прозорци
най малкото сподели с родителите си и после вдигай шум
![]()
поредното объркано хлапе