.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Да се събера с приятелката ми
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

искам да стана актриса

Цитирай Първоначално написано от sasheto0o
    Да завърша право и да се реализирам в друга държава ..
    +1

Цитирай Първоначално написано от annihilator
    Още от малък съм си мечтал да стана най - добрия в областта на Кудо , Май Тай , Джудо .. ( тея яките бойни изкуства ) , да съм уреден в живота и да имам хубава жена , която да не ми говори за разпиляните ми дрехи и така натък ...
    мУай тай... Май тай е коктейл, моето момче...

Добър ден на всички

По темата..сега съм 8 клас,тоест ще бъда,приеха ме точно кадето исках с език,ще уча до 12 и ще имам само 5-6 , защото ще се стегна много яко ,до 10 клас така , после ще уча още повече и ще почна уроци при някой от преподавателите в университета който искам,с много усилия ще ме приемат в НАТФИЗ , ще го завърша на 25 години и ще имам више образование , от там ще отида в Америка и ще работя някаква работа да изкарвам пари,а от там ще се пробвам на кастинги за роли за филми и такива неща докато си работя , ще отида в някоя такава къща за такива неща на 27 ще отива в Холивуд и ще играя в някой филм и ще стана известен,до 29 години ще съъъм мноого богат и мнооого известен :Д:Д

Без коментари " и като се сабуди кво стана" или нещо такова,така планирам аз нещата,това мисля да правя,това ми е мечта..

П.С как да си направя да ми се вижда аватара някой да каже плс :Д

Тва + Тва + Тва

П.П.Второто може да се замени с подобно :P

Ами много ме разочароват хората, които искат да се реализират в чужбина. Може да го обиждам, но за мен те са егоисти. Аз пък искам да се реализирам в България. Тя се нуждае от млади хора които да я променят към по добро. Защо да ходя в чужбина и да помагам на чуждите страни. По темата - мечтата ми е да ме приемат другата година в университета който искам. Втората ми мечта е да стана майстор по ВингТЧун (5-6 учителска степен е перфектно).
    Жена с пари е като луд с картечница.....

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Искам само пари, всичките ми останали важни мечти не могат да се сбъднат без тях. Да, егоистка и материалистка съм и това не ме притеснява.

IBIZAAAAAAAAAAAA
    ((( House Music )))

Град
    in the reality : )
    Аз правя разлика между мечта и амбиция. Амбициите ми са да имам добре платена работа, апартамент, вила в планината, семейство. Мечтите ми са да имам достатъчно пари / няколко стотин хиляди /, за да отида в космоса и да видя Земята /вече има такива организирани пътувания/... да скоча с бънджи, да отида на околосветско пътешествие за месец-два. Това е.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

I ♥ machoka Супер фен
    парииииииии,многооооооооо ооо париииииии

Да замина за Калифорния и там да се реализирам

По дяволите ние сме много глупава нация ................
    Жена с пари е като луд с картечница.....

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от Kopu
    По дяволите ние сме много глупава нация ................
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Kopu подкрепям те

Повече от фен Аватара на qsiii
    Цитирай Първоначално написано от Raffine
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Да постигна целта си - да следвам медицината..
    Това ми е най-голямата мечта и ще направя всичко възможно,за да я
    постигна
    Аз също искам да следвам медицина!

А иначе една от мечтите ми е да отида на Бора-Бора Повече от невъзможно...
    +1 и аз искам да следвам медицина
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Да постигна целта си - да следвам медицината..
    Това ми е най-голямата мечта и ще направя всичко възможно,за да я
    постигна
    абсолютно същото !!! \/

кой набор си да знам дали си ми конкуренция

Супер фен Аватара на m1nik
    Колкото се може по надалеч от това малко, гадно градче
    с приятелят ми
    [/i]
    )

Да отида на всички места,които толкова много искам . Общо взето да пътешествам

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

хм .. за сега е ''independence''
    + трип до: ню йорк, маями, лонг бийч (абе мащабна обиколка на Кали ) грант каньон и великата китайска стена (абе на доста места ми се ходи)
    + да имам тапети на костенурки
    + да имам за домашен любимец: Орел, игуана или хамелеон (ама треа да живея в къща)
    и още и още и още и още и още мноо други работи !!

На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!

В момента най-голямата ми мечта е да се занимавам с музика най вече с китара .. Имам акустична,но наистина искам електрическа!
    Metallica! <3

Да стана хирург.
    Fullmetal Alchemist.

Да завърша университет в някоя друга държава,да остана да живея там,да се омъжа ии после да си купя апартамент тук в Бургас,да има къде да спя като се прибера,не по хотелите..
    I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]

Да преуспея в музикалния бизнес

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от summerz
    Добър ден на всички

По темата..сега съм 8 клас,тоест ще бъда,приеха ме точно кадето исках с език,ще уча до 12 и ще имам само 5-6 , защото ще се стегна много яко ,до 10 клас така , после ще уча още повече и ще почна уроци при някой от преподавателите в университета който искам,с много усилия ще ме приемат в НАТФИЗ , ще го завърша на 25 години и ще имам више образование , от там ще отида в Америка и ще работя някаква работа да изкарвам пари,а от там ще се пробвам на кастинги за роли за филми и такива неща докато си работя , ще отида в някоя такава къща за такива неща на 27 ще отива в Холивуд и ще играя в някой филм и ще стана известен,до 29 години ще съъъм мноого богат и мнооого известен :Д:Д

Без коментари " и като се сабуди кво стана" или нещо такова,така планирам аз нещата,това мисля да правя,това ми е мечта..

П.С как да си направя да ми се вижда аватара някой да каже плс :Д
    А оскар ще спечелиш ли
    За аватара,много е лесно. Настойки на форума-Контролен панел за Аватари (най-долу) и поставяш линк или си избираш ав от галерията.

Иначе,то е много лесно да се каже всичко това,но как да се осъществи Не избират всеки втори за Холивуд.
    И не разбирам защо всички толкова мислие,че е яко Холивуд и лъскавите примиери.
    Дори според мене животът на "звездите" като ева лонгория и там подобни е много зле.Да те следят навсякъде с фотоапарати,да не можеш да излезеш на по едно кафе с приятел без да обявят "Ева има ново гадже"...абе такива неща
    В Европа също се прави хубаво кино.Дори бих казала,много по-добро от това в Холиву.Там всичко е толкова прехвалено и се правят филми за всяка простотия.Да случиш един хубав филм от 20

Моите мечти са ... ;д Хах
    Искам да съм "свободна",ако така мога да се изразя.Хората да не се вглъбяват в моят личен живот,а да си гледат в собствената чиния както се казва.
    Бих искала едно голямо околосветско пътешествие ;д За Франция и за Италия всички сме чели много и сме виждали много снимки,но малките слеца с различните култури,с различните хора и техните представи са ми доста по-интересни(Тва става въпрос за Азия,островите,австралия).Д а се запознавам в такива хора и да виждам техните народи,различните им обичаии и ценности би било най-хубавото нещо за мене
    Така че бих казала,да работя за Нешанъл Джеографик
    Други мечтани професии - сценарист.Искам да правя анимационни филмчета също така,да радвам децата (:
    Или да бъда фотограф/журналист/репортер.Учителките ми казват,че ме бива в писането ;д

Също така,да съм добра майка и да си осиновя детенце.Това с осиновяването не е мечта,защото съм го решила още от пет годишна,когато майка ми ми призна,че съм осиновенна.И аз искам да помогна на някое малко детенце както са помогнали и на мене (:

За къде ще живея,не знам.На където ме отвее вятъра
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си