- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Коя е твоята мечта?
Да се събера с приятелката ми![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
искам да стана актриса
+1Първоначално написано от sasheto0o
![]()
мУай тай... Май тай е коктейл, моето момче...Първоначално написано от annihilator
Добър ден на всички![]()
По темата..сега съм 8 клас,тоест ще бъда,приеха ме точно кадето исках с език,ще уча до 12 и ще имам само 5-6 , защото ще се стегна много яко ,до 10 клас така , после ще уча още повече и ще почна уроци при някой от преподавателите в университета който искам,с много усилия ще ме приемат в НАТФИЗ , ще го завърша на 25 години и ще имам више образование , от там ще отида в Америка и ще работя някаква работа да изкарвам пари,а от там ще се пробвам на кастинги за роли за филми и такива неща докато си работя , ще отида в някоя такава къща за такива нещана 27 ще отива в Холивуд и ще играя в някой филм и ще стана известен,до 29 години ще съъъм мноого богат и мнооого известен :Д:Д
Без коментари " и като се сабуди кво стана" или нещо такова,така планирам аз нещата,това мисля да правя,това ми е мечта..
П.С как да си направя да ми се вижда аватара някой да каже плс :Д
Ами много ме разочароват хората, които искат да се реализират в чужбина. Може да го обиждам, но за мен те са егоисти. Аз пък искам да се реализирам в България. Тя се нуждае от млади хора които да я променят към по добро. Защо да ходя в чужбина и да помагам на чуждите страни. По темата - мечтата ми е да ме приемат другата година в университета който искам. Втората ми мечта е да стана майстор по ВингТЧун (5-6 учителска степен е перфектно).![]()
Жена с пари е като луд с картечница.....
Искам само пари, всичките ми останали важни мечти не могат да се сбъднат без тях. Да, егоистка и материалистка съм и това не ме притеснява.![]()
Аз правя разлика между мечта и амбиция. Амбициите ми са да имам добре платена работа, апартамент, вила в планината, семейство. Мечтите ми са да имам достатъчно пари / няколко стотин хиляди/, за да отида в космоса и да видя Земята /вече има такива организирани пътувания/... да скоча с бънджи, да отида на околосветско пътешествие за месец-два. Това е.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
парииииииии,многооооооооо ооо париииииии![]()
Да замина за Калифорния и там да се реализирам![]()
По дяволите ние сме много глупава нация ................
Жена с пари е като луд с картечница.....
Първоначално написано от Kopu
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Kopu подкрепям те
+1 и аз искам да следвам медицинаПървоначално написано от Raffine
![]()
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
абсолютно същото !!! \Първоначално написано от SmilezZz
/
кой набор си да знам дали си ми конкуренция![]()
Колкото се може по надалеч от това малко, гадно градче
с приятелят ми[/i]
)
хм .. за сега е ''independence''
+ трип до: ню йорк, маями, лонг бийч (абе мащабна обиколка на Кали) грант каньон и великата китайска стена (абе на доста места ми се ходи)
+ да имам тапети на костенурки
+ да имам за домашен любимец: Орел, игуана или хамелеон (ама треа да живея в къща)
и още и още и още и още и още мноо други работи !!
![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
Да завърша университет в някоя друга държава,да остана да живея там,да се омъжа ии после да си купя апартамент тук в Бургас,да има къде да спя като се прибера,не по хотелите..![]()
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]
Да преуспея в музикалния бизнес![]()
![]()
![]()
А оскар ще спечелиш лиПървоначално написано от summerz
![]()
За аватара,много е лесно. Настойки на форума-Контролен панел за Аватари (най-долу) и поставяш линк или си избираш ав от галерията.
Иначе,то е много лесно да се каже всичко това,но как да се осъществиНе избират всеки втори за Холивуд.
И не разбирам защо всички толкова мислие,че е яко Холивуд и лъскавите примиери.
Дори според мене животът на "звездите" като ева лонгория и там подобни е много зле.Да те следят навсякъде с фотоапарати,да не можеш да излезеш на по едно кафе с приятел без да обявят "Ева има ново гадже"...абе такива неща![]()
В Европа също се прави хубаво кино.Дори бих казала,много по-добро от това в Холиву.Там всичко е толкова прехвалено и се правят филми за всяка простотия.Да случиш един хубав филм от 20
Моите мечти са ... ;д Хах
Искам да съм "свободна",ако така мога да се изразя.Хората да не се вглъбяват в моят личен живот,а да си гледат в собствената чиния както се казва.
Бих искала едно голямо околосветско пътешествие ;д За Франция и за Италия всички сме чели много и сме виждали много снимки,но малките слеца с различните култури,с различните хора и техните представи са ми доста по-интересни(Тва става въпрос за Азия,островите,австралия).Д а се запознавам в такива хора и да виждам техните народи,различните им обичаии и ценности би било най-хубавото нещо за мене![]()
Така че бих казала,да работя за Нешанъл Джеографик![]()
Други мечтани професии - сценарист.Искам да правя анимационни филмчета също така,да радвам децата (:
Или да бъда фотограф/журналист/репортер.Учителките ми казват,че ме бива в писането ;д
Също така,да съм добра майка и да си осиновя детенце.Това с осиновяването не е мечта,защото съм го решила още от пет годишна,когато майка ми ми призна,че съм осиновенна.И аз искам да помогна на някое малко детенце както са помогнали и на мене (:
За къде ще живея,не знам.На където ме отвее вятъра![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...