Цитирай Първоначално написано от ameli
Като за начало хапвай повечко - дори да е плодове, не бива да си съвсем гладна. Белите неща по езика може да са афти. Болезнени ли са? А това за преглъщането - на мен ми се случва като съм много жадна - пий повече вода, в летните жеги колкото повече пиеш, толкова по-добре. И ако искаш го питай т'ва момче дали има някакво заболяване
Благодаря , че писа в темата А относно яденето , нищо не ми се яде , ама изобщо , имаме плодове вкъщи - праскови , диня , кайсии , но просто само при мисълта за ядене ми се повръща Хапнах няколко кайсии и ми се догади . Вече и аз нз какво ми става , до миналата седмица си ядях , имах си апетит . За белите неща мога да кажа само , че мн се притесних като ги видях и се чудя от какво са ; има няколко варианта , или да са от целуването с език , или понеже се поразрових в интернет и пишеше , че може да се появят такива бактерии при отслабнал имунитет , при стрес също така . Всяка една от изброените причини е възможна . Вода гледам да пия колкото се може повече , но забелязах и друго нещо , което ме тревожи : гърлото ми започна да пресъхва и гласа ми от време на време се взема И в някой момент все едно не ми достига въздух , но нямам болки в гърлото . Но от това , че не ям , вече започна мн да ми прилошава , вие ми се свят и ми причернява пред очите . Нз какво да правя , иде ми да се разрева , но ще ми стане още по - гадно