.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Сценична треска :((

Здравейте ... Значи проблемът ми е следният всичките ми приятели казват, че имам невероятен глас майка ми и баща ми искаха да участвам в MusicIdol но аз не исках защото много ме е срам да пея пред хора...Сега едни мой приятели са сформирали група в която настояват да пея но аз пак се колебая защото ме е срам не знам как да се отпусна и да пея така както пея когато съм сама моля ви кажете ми нещо с което да преодолея сценичната си треска ... Благодаря предварително на всички отделили от времето си !

П.С .... Съжелявам ако има правописни грешки нещо от извеснто време доста такива допускам

Моля виии помогнетеее не издържамм

Град
    nQk1dE tAm.. :d
    Всеки се притеснява да излезе на сцената.Дори и най-големите музикални звезди на бг имат поне малко количество притеснение в себе си но успяват да го прикрият.Такаче не се притеснявай...не мисли за притеснението.Изпей си песента без въобще да ти пука.Успех!

Град
    nQk1dE tAm.. :d
    П.П -Няма лек срещу притеснението.... то просто изчезва лека по лека с течение на времето когато излизаш на сцена

Град
    Nothing But Love.
    Бе я спокойно, отиди там и покажи какво можеш от кво се страхуваш? Нема да пееш 6 кокошки съм закалала
    I used to be an atheist but now, I believe in Sebastian Ingrosso.

Не, аз съм излизала на сцени имала съм много конкурси дори с една група на един конкурс спечелихме 3място от 30групи това е супер обаче никога не мога да дам всичко от себе си например има голяма разлика в пеенето когато пея сама и когато пея пред хора просто не мога да се отпусна и да запея...Знам, че никои не може да направи така че да не ме е страх срам и тем подобни но поне може да има хора които са на моито положение и знаят какво е и може да има хора които едва ли не са се "излекували" от това...Някои от вас могат да кажат, че темата е безмислена и че всеки го е страх и срам когато излезне но при мен е различно...

Град
    София
    честно казано и аз имам същия проблем

Супер фен Аватара на gabi_94
    С абсолютно същия проблем съм. Но при мен едно време не беше така. От 5 годишна пея във вокални групи и като станах 7ми клас се отказах, сега съм 10ти и имам ужасна сценична треска. Наскоро пах в групата на едни приятели известно време и се поотпуснах малко, но все още се притеснявам. Щях да пея и пред даскалото ми, но се отказах в последния момент от срам. Дори почвам да се съмнявам в себе си и въпреки, че останалите ми казват, че пея много хубаво, аз някак се притеснявам и не давам всичко от себе си, освен ако не съм си сама. Иначе започни често да пееш пред родителите си и приятелите си, отначало ще ти е гадно, но ще свикнеш се някога и няма да ти е толкова трудно. Не знам как да ти помогна по друг начин.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Просто покажи на другите какво можеш, опитай се да се отпуснеш и да си спокойна. Веднъж направиш ли го и ще го преодолееш. Може ад правиш нещо, което ти дейстав разтоварващо преди това.

Град
    somewhere over the rainbow
    Всичко е в главата. Трябва да си наясно ,че го правиш за публиката ,защото все пак това си е сценично изкуство. Пееш ,за да им доставиш удоволствие и в същото време да си направиш кефа сама. Малко комерс мислене ,обаче... Възможно е да ти помогне. Не се притеснявай ,защото както и да я изпееш дадена песен, хората долу не могат така и именно за това са там. Те слушат ,защото явно са убедени,че има какво да чуят. Никой няма да те замери с картоф ненадейно- гарантирам ти 100% .
    Радвай им се докато си на сцената и се раздавай. Аз ако можех да пея... Какви щях да ги свърша само. Обаче не мога и само ме ядосвате с похабения си талант, ей.

Абе и аз всеки път съм по същия начин, обаче като излизам всеки път и си казвам "Абе яяя.... Майната му " и ако щеш вярвай, ама нещата стават по-добре
    е, все пак не се отпускаш като плужек, да се изложиш като кифла, ами просто знаеш, че ако си спокоен, както си сам вкъщи, то нещата ще станат като тогава...
    като малка си представях публиката гола и се ухилвах до ушите и не ми пукаше

малко съм си перко, ама дано съм помогнала
    Getting ready to rock
    Getting ready to roll
    I'm gonna turn up the heat
    I'm gonna fire up the coal
    I gotta keep that motor turning
    I gotta keep that engine clean
    I gotta keep those tires burning
    I've got the best you've ever seen

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми