.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Spirit ot Bourgas (2010)

Привет. Предполагам, че тук все ще се намери някой, който е ходил на въпросния фестивал преди. Интересно ми е да прочета мнения относно организацията. Моля хора, които не знаят за какво иде реч, да не пишат. Мерси предварително. ^^

По-конкретно какво те интересува?
    mindscan

Ми, във вестника пишеше, че ще има 7 сцени. Нещо не мога да си го представя това. Предполагам, че всеки изпълнител си излиза по отделно, а не всички наведнъж.

Има повече от една сцена, не знам дали са 7, като едната е the main stage и по-големите имена излизат на нея, така че не, всички артисти няма да излизат едновременно, но няма и да с изреждат един по един на една сцена. Общо взето така е приготвен лайн ъп-а, че ако слушаш някого, този, когото пропускаш междувременно да не би трябвало да те интересува много.
    mindscan

Ясно. Предположих, че е горе-долу така. Мерси за информацията.

Голям фен Аватара на TrustNobody
    и аз имам въпрос за тези,които са били и преди.
    искат ли 18 на входа и трябва ли да имаш някой над 18 с теб,за да те вкара той (да се подписва и т.н.) или направо пускат?
    we are rockstars.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    аз правя 18 точно в деня на продиджи.. не съм ли късметлия

хахха и една приятелка е така,ама тя е на 14 август,демек ще стане на 18 след 12 часа ще се размажеееем

добре,някой няма ли да ми отговори?
    we are rockstars.

Град
    your mind,your body and your soul
    Не е проблем и да нямаш.Само някой твой приятел,който има ще трябва да попълни едно удостоверение,че ти е придружител и носи отговорност за теб ако стане нещо.
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Не вярвам да искат да имаш осемнайсет. Как отидох на Сонисфер и никой нищо не ми каза?
    Между другото днес си купих билет за последния ден и се чудя дали е нормално да не пише нищо за това кои ще са изпълнителите? Пише само дата, час и място. :/

сигурно на входа дават програмки.
    ох,аз много исках да ми сложат гривна да си я имам за спомен,ама тя май е само ако си за повече от един ден.
    we are rockstars.

Град
    Lyon
    ....... разбрах че било супер готино.. аз за мой късмет пропуснах... н6 : ) другата година пак :Д
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Prodigy минаха и ни отнесоха
    we are rockstars.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си