- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Цвят на косите
Явно тъпотата и тя е една и съща от раждането до смъртта...Първоначално написано от terrorclub
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
с кестеняви
Просто аз
Рижиии![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
въпреки, че това е тема за момчета, ще си позволя да си изразя мнението: имам си естествено руса коса и се гордея с това... никога няма да си боядисам косата... :P :P
П.П. Ако една мацка си е готина, няма значение каква е косата и... и момиче да си пак ще се загледаш...
времет0 тu uztuча
естественият цвят е за предпочитане![]()
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Червенокоси или светло кестеняво.. смис ест цвят
.!.
русите мацки са най - яки принципно,ама червената коса е най-яка![]()
нали тва ти харесваше бе,мило![]()
пък и естествения ми цвят е по-скоро кестеняв![]()
Всъщност никой дотук не спомена, че не толкова цветът е важен, а това, дали отива на тен, очи, черти и т.н.![]()
Много ясно че харесвам руса(та си) коса.
Естественото русо асоциират мъжете с невинност. Сладко момиче, добричка и нежна. Още лутаща се между момиченце и жена. Леко наивна, винаги усмихната, много всеотдайна и романтична.
Нормално е мъж, който търси това в жена, да се ориентира натам.
Кестенявото е универсалният преобладаващ цвят на косата в нашата държава, и въпреки всичко пак си държи характеристики, които отговарят за голяма част от брюнетките. Възприемат се като отговорни, добри момичета. Но също я има и другата крайност -като фатални жени с
поведение на изкусителки, страст към живота и пламенен характер.
Чернокосите са приемани леко със задръжки от страна на мъжете. Чернокосата жена е всичко в крайност. Ако е секси, е адски секси. Ако е красива, косата подчертава и акцентира върху това. Ако е грозна, също.
И в характера винаги има черта която е силно изразена и доминираща.
За неестествени перхидролено руси мацки не знам наистина какво да кажа. В никакъв случай не може да се обобщат като кифли или нещо такова, но определено по-нисък умствен капацитет е на лице. А и са силно сексуални, затова са предимно във фолк средите.
Но ги има и другите перхидролени мацки, бивши чернокоски, с черни корени умишлено небоядисани. Те са гръндж стил във всеки аспект на живота си, много ексцентрични и аз адски много им се кефя![]()
Червенокосите (боядисани) противно на очавканията да са вамп жени, са по-скоро изключително забавни и времето минава много бързо в компанията им. Много живи, много усмихнати и много чаровни. Имаме си 2 примера от форума, които абсолютно отговарят на това описаниеТе не се боядисват с цел да се открояват или нещо такова, сиреч, не е поза и наполовина толкова колкото момичетата които се боядисват с други ярки цветове, било и катранено черно. Боядисват се за кеф просто
И не го мислят дълго, просто защото характера им е: "Квот' стане!" по всички въпроси. Сериозни са, когато трябва.
Естествените червенокоски, по мои наблюдения, са .. кофти. Изключително красиви повечето от тях, но и изключително лицемерни, иронични, подмолни, капризни и зли. Не обичат да се усмихват, също така.
И така.. така че може да се направи справка с косата, определено, при търсенето на определени качества. Всичко което съм написала е от опит и не отричам в никакъв случай да има изключения.
червенокоси (ама да не е естествен) или чернокоси, ако ще е русо да е 'чалгарското' русо![]()
естествено русо и рижавото ни ма кефят![]()