.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

истински приятелки или не

имам много приятелки но нз да ли са истински.Значи наскоро бяхме се скарали.И едната предложи повече да не се сдобряваме аз и казах какво са говорили зад гърба и тя ми каза също,но днес всички се сдобриха и понякога се отделят от мен и си говорят тайно и се чудя дали когато се скараме те правят някакъв заговор срещу мен и само се преструват че са ми фр?Моля ви кажете ми според вас това истински приятелки ли са и какво да правя?

Дори не го прочетох цялото,но от хилядите теми преди теб само от заглавието мога да ти отговоря...НЕ!!
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Nа 12 неможе да имаш истински
    Не не са.

Повече от фен Аватара на punksss
    или не са...и просто си търсят компания...или ти си прекалено параноична и виждаш само лошите им страни

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Пфу, защо ли си мисля, че няма никакъв смисъл да чета 5-те реда, които си написала?!..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    на днешно време в огроомнааа рядкост са истинските приятелки ии тези не са ти.

Град
    In the middle of Nowhere
    Не са ти приятелки.Не мога разбера какво очаквате от едно приятелство има 1-2ма с които споделяш,другите са за кафе и купони....
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Не са ти приятелки.Не мога разбера какво очаквате от едно приятелство има 1-2ма с които споделяш,другите са за кафе и купони....
    +1

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Съгласна съм \/
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

Неее ,не са ти приятелки .....а и те самите ме съмнява да са приятелки!
    ...........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си