- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- търся си партньор за спортни танци
Здравейте, и най-вече, здравейте момчета!Видях, че има теми относно тази, но реших, че е по-добре да постна нова такава! Надявам се все пак не е проблем.. и така да карам по същество. Казвам се Мая и съм от град Сливен. Записах се на спортни танци тази година /още началото/, но тук изникна проблема - НЯМАМ СИ ПАРТНЬОР!
Надявам се да има все някой желаещ, който би искал да тренира спортни танци. Очакват ни турнири, състезания, концерти и т.н.
Просто обожавам този вид танци и изобщо не бих искала да се отказвам! Очаквам вашите коментари .........
Гола снимка в цял ръст !
Едва ли тук ще намериш партньор, няма ли някакъв специален сайт за такива неща ? Или толкова ли няма момчета който да го тренират това ?
n00bs
ехее "гола снимка в цял ръст"....
Еми да ти кажа няма такъв сайт, откога търся, но освен тук и евентуално някъде другаде /например в обяви/Но и няма такива момчета, които да съм питала и да искат да тренират, а другата група, която съм питала - вече тренират!
![]()
може и да не е гола![]()
Този който не пада, не се изправя.
е добре, полсе виж в профила ми /малко трудно се оправям тъй като съм нова/.. нооо аз не говоря тук за нищо друго - освен танци - надявам се и вие да говорите за танци![]()
![]()
еми от половин година не е много, но съм наваксала материала за 1година ....... и ако продължава така, после ще става по-трудно, защото момчето трябва да наваксва бързичко
Първоначално написано от yakuza_
ако е хубава снимката гледай как ще си намериш повече от 1партнъор ;d
Азис - Хоп [music]
Бих дошъл от Варна ако сложиш снимка и пропуснем частта с танцуването![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
^ тука има и други сливналии тъй че си трай !![]()
![]()
п.п и аз съм от Сливен и мога да ти свърша работа като партньор само че не в танците![]()
по-полека мой още не сме видели снимка в цял ръст, знаеш ли всичко се случваПървоначално написано от Naik1
![]()
пс: в Гепиме.ком ще си намериш бая чичковци и батковци които ще са навити да ти партнират в танците срещу определени услуги![]()
"Танца е вертикален израз на хоризонталните намерения"![]()
ееееееееее айде сега бе, момчта сериозно! Тук незнам как се слагат снимки /нова съм/, но който иска ще му дам скайп и ще му пратя снимки .. ест. ако някой иска да тренира танци!! Чакат ме концерти и турнири евентуално .....![]()
![]()
http://imageshack.us/ съкаш browse намираш снимката и даваш upload после ти поакзва линковете, най-лесно го копирай тука![]()
Някой сливенчанин пък може да се изкуши да пробва с танците и аз съм си мислел да почвам ама си избивам тъпата мисъл от главата щот съм дърво![]()
абе дърво и аз бях дърво в началото всеки е така не се трвевожи и аз бях като теб![]()
...след малко ще се опитам да кача снимки ще се преместя на другия ми лаптоп, че тук нищо нямам
![]()
Абе мойта физика не е за танци, преди и на баскетбол бях добър тренирах 3 години, ама почнах с фитнес и бойни споротве голямо дърво станах 85кг и т.н.![]()
http://img688.imageshack.us/i/p3003101917.jpg/
дано е станало :Д бих сложила и по-облечена ама нямам такава![]()
имам, но в сайтове не слагам, а и аз си търся партньор за спортни танци, не партньор за една вечер, моля разграничавайтеако се интересуваш .... но така като гледам не
![]()
По принцип може ама съм от Варна така че няма как да стане![]()
Поразпитай притялите си дали някой не иска, ако имаш гадже накарой го да идва с тебе (само че ако скъсате едва ли ще искате да танцувате), някой който те харесва също може да се навие
![]()
То нормално, танците не са мъжки спорт няма много мераклии освен ако нямат някакъв стимул![]()
приятелите ми не искат, гадже - нямам ... ако не бях питала насам-натам мислиш ли, че щях да публикувам това тукпроблема е, че ми трябва до 2 месеца .. никой не ме харесва ......
![]()
![]()
![]()
Питала ли си приятелите си дали не са гейове![]()