.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

На първа среща докъде най - много сте стигали и според вас

Въпросът е ясен : На първа среща докъде най - много сте стигали с този , с когото сте и според вас докъде е нормално да се стигне ? А нормално ли е да ви се обесняват , че ви обичат и да ви предлагат сериозна връзка още от началото ? Всеки има различни разбирания , да видим какво мислят повечето
    Пс : Под първа среща имам предвид , с този човек , с когото излизате да сте си писали преди поне няколко пъти ( независимо къде , може да са били съобщения например ) , а не само от първото писане и вече да сте се уговорили .
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Тръгвали сме от 1ва среща най мн май

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ъм.. секс брои ли се към възможните отговори?

На първа среща е нормално да се случи всичко. Все пак... не е определено колко време преди това сте общували

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Housemusikk
    същото + секс

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Най-много до някоя прегръдка, но не повече. Предпочитам да опозная човека който искам да е до мен преди да стигнем по далеч. А и аз съм от тези хора, които препочитат самото обвързване да става по-бавно. Има по голяма тръпка при всичко следващо - целувка и тн.
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Това пък да кажеш с думи,обичам те искам нещо сериозно пак с думи. Вчера ми беше 1-вата среща,всичко мина перфектно,накрая като спрях с колата,казах "Ела за малко да ти кажа нещо" .Започнахме да се целуваме и тя по едно време "Кажи" ,и пак продължихме.Много яко си прекарах с това момиче и мисля ,че ще оцеля кьоравото с нея.Иначе рекордът ми е 2-ра среща секс(с гадже).Не мисля ,че е толкова важно на 1-ва 2-ра 3-та дали ще има секс,важното е да пламнат чувства

Мисля , че не е добре още от първата среща да се отправят сериозни предложения и да се прекалява .

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    На първа среща е позволено всичко, но кое е правилно си е строго индивидуално. Моя съвет е, че ако се цели сериозна връзка не се бърза.

най-много целувки

Цитирай Първоначално написано от Housemusikk

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    На първа среща е позволено всичко, но кое е правилно си е строго индивидуално. Моя съвет е, че ако се цели сериозна връзка не се бърза.
    наистина не трябва да се бърза.
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Мега фен
    Град
    <3

Re: На първа среща докъде най - много сте стигали и според в

Цитирай Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
    А нормално ли е да ви се обесняват , че ви обичат и да ви предлагат сериозна връзка още от началото ?
    Да. Би било супер забавно. Разбира се зависи кой ти се обяснява. Трябва да е някой много болен и готин мозък,за да му повярвам и да ме впечатли.

А колкото по темата...
    Той не знаеше,че ще имаме първа среща. Отидох пред тях,гушнах го и тръгнахме.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    О боже! Защо не искате да избързвате? Всъщност с кое избързвате? И как така знаете дали нещата ще са сериозни или не...от къде сте сигурни,че с този човек можете да се задържите 1,2 или 5 години,за да се сдържате толкова?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Определено не съм стигала до сериозни сексуални отношения още на първата среща, но това според мен си е до индивидуалността на човек. Тези, които са по-разкрепостени и не искат нищо сериозно и обвързващо може да стигнат до крайност, за мен лично това е доста голяма крайност тъй че не бих рискувала, но пак повтарям това си е до човек и немога да съдя никого.
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

anonymous708973
    Guest
    Тръгнахме на първата ни среща. Преди това си бяхме писали седмица и малко по скайп и си говорихме за незначителни неща в даскало.

Град
    някъде, където няма земетресения
    Цитирай Първоначално написано от EritYy
    Определено не съм стигала до сериозни сексуални отношения още на първата среща...
    А несериозни?

На първа среща нищо сериозно обикновенно.Някоя прегрътка и това е.Не обичам да бързам апък и до сега не се е намерил човек,който да ме привлича тооолкова много,че да се стигне примерно до секс на първа среща.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от tanch3t093
    Най-много до някоя прегръдка, но не повече. Предпочитам да опозная човека който искам да е до мен преди да стигнем по далеч. А и аз съм от тези хора, които препочитат самото обвързване да става по-бавно. Има по голяма тръпка при всичко следващо - целувка и тн.
    Съгласна съм. Иначе на първа среща най-много целувка.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Цитирай Първоначално написано от tnp123
    Цитирай Първоначално написано от EritYy
    Определено не съм стигала до сериозни сексуални отношения още на първата среща...
    А несериозни?
    Ти тъп ли си или мноо тъп - я пак прочети кво съм написала
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Голям фен Аватара на Seductress
    Индивидуално е. С бившия ми, първите 2 срещи даже не се и прегърнахме, но пък с него ми беше най-дългата връзка. С друго момче тръхнахме от 1-вата среща, но не бяхме много време заедно. Според мен не трябва да се избързва. Важното е да има желание, като изчакаш малко ще стане по-голямо и по-голямо. Иначе на първа среща съм стигала до натискане, с предложение за секс.

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    С моя тръгнахме на първата ни среща, понеже сме от различни градове и аз отидох у тях за няколко дни, първата вечер само целувки, на следващия ден правихме секс, тва сигурно ни се счита за втора среща Нищо, че може би сме избързали, като решихме почти веднага, че искаме от това да излезе нещо сериозно, всичко между нас си е наред, това не е попречило.
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Исках да попитам точно за това , понеже момчето , с което излизаме ме уверява , че иска сериозна връзка . Но пък още от първата среща започна с действията в пълен репертоар - като почнем от прегръщане и държане за ръце и стигнем до целувки с език и опити за опипване На мене не ми харесва това прибързване , казах му , обаче той каза , че според него всичко си е в реда на нещата и му харесва . Какво да правя като не разбира от дума

Голям фен Аватара на Hopegiver
    Аз, до светофара и обратно
    Hopegiver IS NOT Hopekiller

iveetyy

Feel your every heartbeat
    Feel you on these empty nights
    Calm the ache, stop the shakes
    You clear my mind
    You're my escape ...

Мега фен
    Град