- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На първа среща докъде най - много сте стигали и според вас
Никога не мисля какво ще стане, щом ми е приятено с някой се оставям да става както и каквото той реши, ако пък нещо не ми се нрави набързо намирам начин да изчезна. По темата стигала съм до секс без обвързване, всичко нормално за всеки е индивидуално, но спред мен на първа среща е позволено всичко...
"Колкото повече, толкова повече..!"
Някакъв съвет може ли някой да ми дадеПървоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Не трябва да се бърза... Ако чуя на прва среща "Обичам те" или нещо подобно, най малкото ще ми прозвучи несериозно и незнам как мога да повярвам на човек , който от първата среща ме обича ..
Един път я направих тази грешка, да повярвам и сега съжалявам страшно много!
Е какъв съвет да ти даваме бе неосъзната девойке?Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
Като не ти харесва - режеш го и готово. Друг е въпроса що се правиш на отракана....
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
зависи в какви отношения сте били преди тази първа среща и дали изобщо сте имали такива. ако сте били на ''здрасти- чао'' и ти приказва, че има сериозни намерения, ясно е, че просто си търси да забърше някоя, а пък не влага нищо в думите си.Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Е на нашата първа среща се стигна до целувка и беше ясно,че вече сме заедно,но ние бяхме от различни градове,бяхме си писали 6 месеца преди да се видим и ни беше ясно,че искаме да сме заедно.
Но ако говорим за случаите,когато си виждал някой два-три пъти някъде,харесате се и после излезете на така наречената среща, тогава съм много против да се започва веднага с целуване,опипване..пък още по-малко секс. Който познат е правил грешката да избързва и да се впуска в уж голямата връзка - после винаги съжалява и се чуди защо е с този човек и получава изненади от него. Еми за това,защото не се тръгва с някой преди да го опознаеш добре.С една дума. Първо характера,после физическото опознаване. Не ги разбирам хората,които ги е срам да си говорят искрено един пред друг и не могат да бъдат себе си пред този,с който са, но иначе са супер влюбените и умеят да си бъркат по гащурките на публични места...![]()
Ами запознахме се на една моя тренировка и 1 час след като си тръгнах непознат номер ми звънна и каза,че е той и ми каза "Сега или никога",уговорихме се и на другия ден се видяхме.Той ме целуна,20-30 мин след като се видяхме !!!
Мии на първа среща целувки..Иии тръгнахме.. ;дд
Първата среща най-много до целувка ... И усмивка![]()
На първа среща никога не съм избързвал дет се вика най-много усмивки и разговор.Лощото е че съм си патил в последствие от втората среща където пак съм бил понастоятелен.
целувка, прегръдка ,ако човека ми е привлекъл вниманиетоне виждам лошо да се интимничи и т. н. , разбира се в зависимост какви ще са ти очакванията , ако искаш връзка няма да скочиш в леглото му, защото ще те помисли за лесна ,ако искаш само секс и т н
love is gone!