- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Стени - цвят -идеи ?
Здравейте ...
Искам да Ви попитам какво бихте ми препоръчали за моята стая за стените.
В какви цветове , нюанси и т.н. да се боядисат.Давайте и линкове , търсих доста ,гледах много , но все пак реших да попитам и вас .Тъй като тук има много млади хора със свежарски идейки .
Благодаря Ви , предварително!
ПП:Само да не е в зеленикаво ...
Зависи какъв цвят завивки имаш, пердета, мебели, килими и т.н.![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Съгласна съм! Какъв цвят са ти мебелите?Първоначално написано от rauwkost
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Зависи. Ние като обзавеждахме апартамента, аз избирах цветовете - холът е в кайсиево, спалнята - някакъв по-светъл нюанс на червеното и коридорът е в бананено. Всичко разбира се си е съобразено с мебелите, завеси, щори, паркет и т.н.
Но кайсиевото принципно ми е фаворит.![]()
Ако не вземем в предвид самото обзавеждане, аз бих предпочела светло розово, прасковенорозово, светло зелено или много светло синьо (щото е студен цвят и не е мн подходящ)![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
мокет кафеникъв за завивки т.н. не го мислете какъвто цвят си направя такива ще са и завивките
пердетатаа са бели
бюрото ми е кафяво дъвено все пак , но може да се облепи така ,че и неговия цвят може да се сменииначе стените всичко е бяло сега .Незнам искам просто промяна
![]()
Ами...можеш вместо да ги мажеш целите стени...да кажеш на някой приятел/ка или бояджия който/която рисува хубаво..да ти ги изрисува..ще стане оригинално и ефектноПървоначално написано от MimiKalcheff93
![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Не . Решила съм , че и бялото да го ''оцветя'' .Не искам вече бяло , преди все си мислех ,че е най-красиво изчистено без фигури, без шарки , без цвят и малко разчупеност.но ето сега мнението ми е коренно различно . Фона мисля да е , като фона на пик-а http://www.daznaeshkak.com/obj_image...c2aefd9352.jpg розовото , попринцип в оята стая има две ъглови легла и ще ги събера като спалня над тях искам ей такива http://www.cuttingedgestencils.com/i...alls-ste_1.jpg пеперуди само ,че сигурно се рисуват , ли незнам и аз нямам си наидея .Незнам защо съм се настроила за розова стая![]()
Моята стая е жълта.А частта на сестра ми е лилава.Нямаше да бъде лилава,ама жълатат боя свърши и сложихме останалата от спалнята..Иначе може да си купиш стикери за стена.В сайтовете има страшно мнооооогоооо,а и по магазините сигурно има.И моето бюро е кафяво.прозорците също..Така че,моето предложение е жълто.А тавана е светло-жълто.Сега ще намеря картинки и ще ти постна да видиш какво имам предвид,а и може да си харесаш някоя идея.
![]()
Първоначално написано от MimiKalcheff93
3а пеперудките сигурно има и лепенки с пеперудки![]()
Абе майка ми е решила да ми покаже в едни смеейни приятели направили са си стаята 4 -те стени са в различни преличващи цветове нямам си наидея .тия дни ще видя ще го снимам и ще ви покажа..Давайте нещо идеи за стила на стаята незнам
Раета или изцяло боядисано някакви шарки , форми нещо?
Незнам какъв цвят обичаш..
мойта стая е цялата в синьо.
Иначе можеш ей от този наситено -отровно розоволилавият цвят,да се прелива с жълто ,другата стена..и другите 2 -незнам...
Зависи кои са ти любимите цветове, зависи от обзавеждането..
Иначе на една приятелка стените й бяха бели с раета различна дебелина- тъмно синьо, жълто и зелено. Стоеше много хубаво..
Аз лично обожавам черни стени.. с разни бели рисунки по тях..![]()
иначе както казаха по- горе: ако накараш някой приятел или бояджия да ти нарисува нещо на стената ще е много оригинално .. успех!![]()
once i'm under your skin you're begging me for more,
you'll get addicted to this but baby you've been more,
don't let these innocent eyes fool you when I'm on the floor..
И рисунка става , но незнам каква ...
Тотално се обърках вече![]()
Може да го направя на два цвята:
Светло розово и жълто като това : ->
http://images.buzzillions.com/images..._55937_raw.jpg
Или светло розово и синьо , но не съм намерила картинка
какво ще кажете за това?
Не искам да си правя в стаята като повечето тийнове с черни стени , черепи , духове, металски работи ииии разни такива меко казано ''извращения'![]()
![]()
Искам да е нещо свежо , в светли цветове , тонове, нюанси и т.н.
Синьо и розово си отивам много.
Моята стая е на зик - зак боядисана .. бледо розово + съвсем леко по - тъмно розово![]()
Идея е също всяка стена - различен цвятили пък 2 цвята .. т.е. 4 стени .. 2 един цвят 2 друг ..
Харесвам комбинацията тъмно синио + жълто = сладко седи : ) ,
![]()
ла-ла-ла
Аз ти препоръчвам жълтичко, оранжевичко, светло кафяво. При мен са тея цветове и е много хубаво и свежо..![]()
![]()
Пеперудките са тапети .. Една приятелка има подобни тапети само че нейните са сини .. !Първоначално написано от MimiKalcheff93
![]()
Всяко лято има своята история . . . < 3
И аз ще си променям стаята и си мисля да я правя в жълто и оранжево, жълт и син цвят или в прасково или кайсиево нз а щом ти харесват толкова много пеперудките защо не нарисуваш пеперудки на глнцово блокче и след това не ги закачиш със конец над леглото? Мама преди работеше в хотел и когато видях стаите, имаше такива нарисувани и после изрязани даже имаше и налепени по стените и не само пеперудки а и цветя.
kristina
За мен добро решение са цвят "шампанско" и "кайсия". Зелено също.
По мои наблюдения май си решила да е нещо розово, аз не съм му голям фен. Та това е от мен.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
мойта е бял таван, сини стени и на едната пламъци
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
![]()
Хпра чесно незнам какво да правя стаята в момента навсякъде е бяло стени тавани всичко .Мислех да викна една приятелка да ми нарисува нещо , но пак ще е бяло , а мен ми писна от бялото .
такам...значи слушай моята идея...аз лично много харесвам комбинацията червено-черно-бяло....и тъй като стените и без това са ти бели,можеш да си нправиш червена стена с бели цветя.как да стане-изрязваш от няколко ГОЛЕМИ цветя от картон и ги залепяш върху стената...нанасяш отгоре червената боя,чакаш да изсъхне и махаш картонените цветя...и на стената са ти останали бели цветя а всичко др е черевно...дано да съм ти го обяснила ясно![]()
аз всъщност имам много идеи,защото попринцип супер мн обичам да обзавеждам и т.н. ама наще не ми дават да си пипам стаята![]()
може също на едната стена да имаш тапет в два цвята,а другата стена да е оцветена в единия цвят на тапета.. ето примери:
http://tinypic.com/r/2bnvxd/4
http://tinypic.com/r/b692xu/4
сори за качеството,ама ги снимах от няква игра![]()
ако тези идеи не ти харесват пиши ще ти дам ощееееее![]()