.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Голям фен Аватара на darsit0
    Цитирай Първоначално написано от mincheto
    Синьо и розово си отивам много.
    ако се включи и лилаво става супер. ама такова лилаво http://www.dimodi.com/blog/zaimov/zaimov_flower_04.jpg

а ся като се замисля може и с бяло да се комбинира .......
    ЖЕНСК0 СЪМ

Ейй ... тъкмо се сетих да я направиш като трева до тавана нали. Ииии там с калинки, буболечки, пчелички и др .... мисля че ще е сладко ...амаа тиии начии нещеш зеленикакво Пък ако няя да е трева, може небе Синичко ии пеперуди пак (може да си направиш шаблони за тях) ии после ги доизкусориш ии може там с нещо блестящо да им направиш прашец Ехх големи фантасмагории :P
    Getting a gun has become child's play,but using one is something else

Тъй като не съм го решила още , а и наще все правят нещо друго ми дадоха време ( отсрочка ) да мисля и да решавам .Тъй ,че давайте идеи , ще съм Ви изключително много благодарна. Това за картонените цветя ми допадна като идея, само че не харесвах червено може да направя розово и леко бледо лилаво другата пък 3-тата стена в синкаво и една в жълто ,или прасковено мисля ,че ще се получи добре

не знам,но на мен синьо не ми паресва за стая.много ми е болнично...лилаво+жълто и праскожвено нз ти си избираш все пак се и твоя стаята...имам още една идея..мже като сложиш цветята отгоре да боядисаш цялата стена в рзово,след което да запълниш само цветята с лилаво... важното е да ти хареса на теб ! :P

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    аз съм почитател на светлите преливащи се тонове. примерно светло синьо, преливащо в бледо жълто, което прелива в светло зелено, от зелено в светло оранжево, после в светло червено.. ухх как се размечтаххх..
    REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>

резида и оранжево

Приятелите слушат, това което казваш. Най-добрите приятели слушат това, което не казваш

Голям фен Аватара на FantaMen
    Само като гледам как ги мешате тея цветове 4 стени 4 цвята ... :X лошо ми става... Ако си заинтересована мога да ти покажа моята стая правих си я абсолютно сам един приятел е вътрешен дизайнер и ми даде някоя друга идейка... просто намисли си 1 цвят и си играй с paint като гледаш по снимки и картини е едно а на стената е коренно различно ... пиши ми на ЛС да ти пратя снимки от моята стая да видиш...
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си